yıldönümü hediyesi

kirciceklerim

Sadece iyi:)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
371
156
323
Merhaba arkadaşlar çok kafanızı şişirdim sanırım özür dilerim.. :1: 2 hafta sonra sevgilimle yıldönümümüz olacak 4.yılımıza gireceğiz kısmetse.. Ben bir hediye hazırlamak istiyorum, çizim yeteneğim var grafik tasarım okuduğum içinde bilgisayar programlarıyla aram iyi.. Sizce ne yapabilirim? O başka bir şehirde biliyorsunuzdur sanırım anlatmıştım birkaç kez.. Aklıma hiçbir şey gelmiyor.. Bana fikir verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :16:

Merhaba arkadaşlar çok kafanızı şişirdim sanırım özür dilerim.. :1: 2 hafta sonra sevgilimle yıldönümümüz olacak 4.yılımıza gireceğiz kısmetse.. Ben bir hediye hazırlamak istiyorum, çizim yeteneğim var grafik tasarım okuduğum içinde bilgisayar programlarıyla aram iyi.. Sizce ne yapabilirim? O başka bir şehirde biliyorsunuzdur sanırım anlatmıştım birkaç kez.. Aklıma hiçbir şey gelmiyor.. Bana fikir verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :16:

Ben birinci yıl dönümümüz de sevgilimin bütün resimlerini kara kalem çalışmasıyla çizmiştim..
Hala saklar..
Eğer çizim yeteneğiniz var ise ne kadar resmi var ise sizde , hepsini çizin..
Verirken de iki çift güzel söz söylediniz mi tamamdır.. Yeter da :52:

Ben birinci yıl dönümümüz de sevgilimin bütün resimlerini kara kalem çalışmasıyla çizmiştim..
Hala saklar..
Eğer çizim yeteneğiniz var ise ne kadar resmi var ise sizde , hepsini çizin..
Verirken de iki çift güzel söz söylediniz mi tamamdır.. Yeter da :52:

Teşekkür ederim :52: Hep bir şeyler çizip veriyorum zaten de bu sefer farklı bir şey olsun istemiştim.. 3 yıldır beleşe getirdim :52:

Bwn hic sevmem hediye alip vermeyi yildonumdu ay donumdu d.gunuydu evlilikti sevgili gunuydu.esime derim sen bana alma bendende bekleme oyle iyi oluyo. Sizi gorunce sasiriyorum

-Fotoğrafınızı puzzle yaptırabilirsin.
-Aynı tshortlerden alabilirsin
-Bardağa fotoğrafınızı koydurabilirsin..

Nerde grafik tasarım okuyorsun :)

Ben doğumgünü için bi kutu hazırladım ( askerde şuan ) onu yollamıştım fikir olsun diyorsan arkadaş olalım albümümde görebilirsin:34:

ben geçen gün kitap yaptım karikatürleri çizdim diyalog yaptım sonra onları çıkarttırıp kitap haline getirttim hemde çocugumuzun ilk masal kitabı olacak şekildee :D bence sende böyle bişey yap çok sevindiii benimki :)

ben geçen gün kitap yaptım karikatürleri çizdim diyalog yaptım sonra onları çıkarttırıp kitap haline getirttim hemde çocugumuzun ilk masal kitabı olacak şekildee :D bence sende böyle bişey yap çok sevindiii benimki :)

Çok güzel fikirmiş bayıldım :52: teşekkür ederim canım :16:

Back
X