Yıldönümü hediyesi

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Kızlar sevgilim şuan asker de cuma günü dağıtım iznine gelicek pazartesi de bizim yıldönümümüz. :KK37:
Ben de çakmak almayı düşünüyorum ama üzerine ne yazdırsam bilemedim.:KK69:
Fikirlerinizi alabilir miyim? Hediye için de fikir verebilirsiniz teşekkür ederim :KK73::KK73:

Ay bu hediye konusu bana da hep sıkıntı olur.
Erkek için fazla seçenek de yok :(
Eşimin doğum gününe de 2 hafta kaldı şimdiden ne alıcam sıkıntım başladı.

Ben
Kızlar sevgilim şuan asker de cuma günü dağıtım iznine gelicek pazartesi de bizim yıldönümümüz. :KK37:
Ben de çakmak almayı düşünüyorum ama üzerine ne yazdırsam bilemedim.:KK69:
Fikirlerinizi alabilir miyim? Hediye için de fikir verebilirsiniz teşekkür ederim :KK73::KK73:
Ben yil donumumuz icin internette sevgiliye video var onu yaptirdim:) boyle bi mutluluk olamaz askimiza ask kattilar resmen.. Dogum gununde ise kendisi fenerbahceliydi feneriumdan tavla aldim fb ye ait ve saat aldim yilbasinda ise zippo cakmak almistim.. Bunlari aklinda bulundurabilirsin:)

Ben

Ben yil donumumuz icin internette sevgiliye video var onu yaptirdim:) boyle bi mutluluk olamaz askimiza ask kattilar resmen.. Dogum gununde ise kendisi fenerbahceliydi feneriumdan tavla aldim fb ye ait ve saat aldim yilbasinda ise zippo cakmak almistim.. Bunlari aklinda bulundurabilirsin:)

Takım takıntısı yok maalesef.
İşte çakmak alıcam ama üzerine ne yazdırmıştınız?

16 Eylül de bizim evlilik yıl dönümümüz ne yapacağım hiç bilmiyorum fikirleri olan varsa bir el atıversin bana :KK76:

Erkek arkadaşımın doğum günü var ve ben kocaman bir koli hazırladım ne bulursam attım içine..

-Tuttuğu takımın formasını
-Takip ettiği yabancı çizgi film karakterinin bulunduğu iki tane evde giyebileceği sweatshirtÜNÜ
-Bir tane eşofman altı
-Bir tane şık spor klasik karışım bir kol saati
-İki adet parfüm
-Rolon , deodorant , traş losyonu , traş bıçağı , tırnak makası vs bunların hepsinin olduğu bir kutu set düzenledim ..
-İç çamaşırı aldım, atler , boxer , çorap vs
-Duşta kullanması için lif takımı , kese seti , erkeklere özel duj jeli vs aldım
-Bir tanede Mektup yazdım

Koliye koydum hepsini =D

Ya bunlar olağan şeylerdi ama eskiyebilen şeyler , bende yeniledim
Kötü mü etmişim kız ?

Takım takıntısı yok maalesef.
İşte çakmak alıcam ama üzerine ne yazdırmıştınız?
Genelde erkek ortamında kullandiklari için fazla civik olsun istemedim bisey yazdirmamistim:) ama sonra o yazdirmak istedi ondan beklemistim ve yapti sağolsun:)

[QUOTEsaatigimasikk, post: 36846249, member: 607477"vermiştim) aerkek ortamında kullauuzundekiçin fazla civik olsun istemedim bisey yazdirmamistim:) ama sonra o yazdirmak istedi ondan beklemistim ve yapti sağolsun:)[/QUOTE]
Bi de saat almistim saat takintisi var baya da para vermistim:) ama ilk gordugundeki yuzundeki ifade her seye degerdi feda olsun:)

Erkek arkadaşımın doğum günü var ve ben kocaman bir koli hazırladım ne bulursam attım içine..

-Tuttuğu takımın formasını
-Takip ettiği yabancı çizgi film karakterinin bulunduğu iki tane evde giyebileceği sweatshirtÜNÜ
-Bir tane eşofman altı
-Bir tane şık spor klasik karışım bir kol saati
-İki adet parfüm
-Rolon , deodorant , traş losyonu , traş bıçağı , tırnak makası vs bunların hepsinin olduğu bir kutu set düzenledim ..
-İç çamaşırı aldım, atler , boxer , çorap vs
-Duşta kullanması için lif takımı , kese seti , erkeklere özel duj jeli vs aldım
-Bir tanede Mektup yazdım

Koliye koydum hepsini =D

Ya bunlar olağan şeylerdi ama eskiyebilen şeyler , bende yeniledim
Kötü mü etmişim kız ?

Çok düşüncelisin :KK55:

Genelde erkek ortamında kullandiklari için fazla civik olsun istemedim bisey yazdirmamistim:) ama sonra o yazdirmak istedi ondan beklemistim ve yapti sağolsun:)

Bende ön tarafa isim baş harfleri arkaya da tarih düşündüm ama saçma mı olur ki

Back
X