- 1 Şubat 2015
- 111
- 24
- 33
- 32
- Konu Sahibi marmalade93
Yıldönümümüze az kaldı martın 10unda tam 1yıl olacak erkek arkadaşıma ne hediye almalıyım kızlar dün sevgililer gününde bana altın kolye almış ben de ona beşiktaş poları almıştım,daha önceden parfumü normal zamanda hediye olarak almıştım aksesuar kullanmadığı içinde saat fln alamıyorum bitek atkı sever kıyafet desen çok zor beğeniyor zevkimiz uyuşmuyor ya şaştım kaldım sizlerden her türlü öneriye açığım,teşekkürler:)
Edit: kızlar bunu sipariş ettim altlarına güzel notlar yazdım yanınada alttaki bayan arkadasın dedıgı gibi bir jack danıels ı alıp kırmızı kurdele ile bağlicam 3ünü 1 vericem beğenir diye düşünüyorum romantik olmadığı için öyle söz resimden daha iyi olcagını düşündüm herkese teşekkürler :)
Edit: kızlar bunu sipariş ettim altlarına güzel notlar yazdım yanınada alttaki bayan arkadasın dedıgı gibi bir jack danıels ı alıp kırmızı kurdele ile bağlicam 3ünü 1 vericem beğenir diye düşünüyorum romantik olmadığı için öyle söz resimden daha iyi olcagını düşündüm herkese teşekkürler :)
Eklentiler
Son düzenleme: