Yıldönümü için hediye önerisi olan var mı acaba ? :)

huyinincivcivi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
63
9
48
Kocaeli
Merhaba güzel bayanlar..
Mayısta erkek arkadaşımla 2.yılımızı bitireceğiz. İlginç, romantik ve akılda kalıcı bir şeyler arıyorum.
Nette dolanıyorum ama hep kadınların hoşuna gidecek tarzda şeyler var sanki. Erkeklere hediye hazırlamak ne kadar zor..:44:
Benden daha tecrübeli olanlarınızın fikir önerilerini bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden :) :16:

sigara içiyorsa üzerinde ikinizin resmi olan çakmak güzel bi hediye olabilir bence

Nevresim takımı al. İçine kendi parfümünü sık:)

Tuttuğu takımın lisanslı ürünlerini alabilirsin. (zippo,kupa,forma vs)
Kendi ellerinle güzel bir masa hazırlayabilirsin.
şıpsevdinin aşk kağıtlarını biriktirip çerçeve yaptırabilirsin:1:
Benimde pek aklıma gelmiyor,erkeğe alınabilecek şeyler kısıtlı çünkü. ilginç şeyler bulmakta oldukça zor :)

Merhaba güzel bayanlar..
Mayısta erkek arkadaşımla 2.yılımızı bitireceğiz. İlginç, romantik ve akılda kalıcı bir şeyler arıyorum.
Nette dolanıyorum ama hep kadınların hoşuna gidecek tarzda şeyler var sanki. Erkeklere hediye hazırlamak ne kadar zor..:44:
Benden daha tecrübeli olanlarınızın fikir önerilerini bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden :) :16:

sevgili kitabı hazırlat internetten araştırırsan bulabilirsin :)

sigara içiyorsa üzerinde ikinizin resmi olan çakmak güzel bi hediye olabilir bence

Evet sigara kullanıyor fakat bırakmasını istiyorum. Bu konuda çok direttiğim de oluyor bırak bırak diye. Şimdi böyle bir hediye alırsam sanırım kendimle çelişmiş olurum :) Ama yine de güzel bir fikir. Aklımda bulunsun. Çok teşekkür ederim :)

telefon, mp3 player veya ipad tarzı birşey al.. bir erkeğe en makbule geçecek hediye bunlar :34:

Tuttuğu takımın lisanslı ürünlerini alabilirsin. (zippo,kupa,forma vs)
Kendi ellerinle güzel bir masa hazırlayabilirsin.
şıpsevdinin aşk kağıtlarını biriktirip çerçeve yaptırabilirsin:1:
Benimde pek aklıma gelmiyor,erkeğe alınabilecek şeyler kısıtlı çünkü. ilginç şeyler bulmakta oldukça zor :)

Kendi ellerimle masa hazırlamak isterim aslında ama. Uzaktayız ve okuyoruz ikimizde :) Takımıyla alakalı bir şeyler yapmayı düşündüm bende ama bakalım. Bunu da alıyorum listeye :) teşekkürler....:16:

Şöyle bir şey yapabilirsin canım şahsen ben dogum gununde yapıcam :)

Bir kaç tane balon al ve şişir. Tepesine 2 taraflı bant yapıştır ve tavana fazla yapışmayacak şekilde yapıştır.
Tavanın çoğu yeri öyle balonlarla dolsun. Altında sarkan ipe küçük küçük notlar yazıp iğneleyebilirsin.
Birde 25-30 tane ceviz al cevizleri ortadan ikiye kır içini temizle ve onların içinede güzel şeyler yazıp tekrar kapat.
Güzel bir kutuya koy :) Bunu yapmıştım ve çok şaşırmıştı :)
Bir de kendi ellerinle güzel bir pasta yap. Yanınada istediğin bir hediye bence çok hoşuna gidecektir :)

hey Allahım ya millet bulmuşta hediye seçiyor biz hala ..:31:
şaka bi yana nevresim fikri acaip hoşuma gitti ama annesiyle yaşıyosa olmaz:19: kadın yeni nevresim diye atar makineye ondan sonra al sana romantizm :52::52:

Büyük hediyeler yerine her zaman, sevilen küçük küçük şeyleri almaktan yanayım.
Ben sevdiceğin doğum gününde forma alacaktım ama alışverişimden bi'gün önce formaların renklerimi cırt ya bitanem bilemedim gibi bi'cümle kurdu sanki anlamış gibi:19:
Son dakika hediye değişikliği yapıp büyük bi'kutu aldım şu meşhur bir milyonculardan fiyatları boylarına göre değişiyor 5 tlden 10a kadar.
(Sen de öğrenci olduğun için fiyatlarıyla yazıyorum:9:)
10 tlye takımının kupasını, deosunu aldım. Kokuları çok güzeldi ayrıca...(Deo.lar sanırım 10 küsürdü boyutları küçük çanta boyu gibi)
Ayrıca takımın anahtarlığı, minik klasik masa üstü çalar saatleri de var. Anahtarlıklar 10 civarı, mini masa saatleriyse 15 civarıydı bunları da alabilirsin.
Sevdiği bi'yazarın kitabını alabilirsin kutuya koymak için. Öğrenci evindeyse kutunun içine mini çerçeveler var hatta şöyle bi'kaç foto alanları var kolaj gibi öyle bi'tane alıp fotoğrafınızı koyabilirsin arkasına not yazarsın. Hem notu hemen görmez:40:
Anısı olan bi'yiyecek bile koyabilirsin mesela bizim aramızda çubuk krakerle çikolatanın esprisi olur hep (çantamda her daim tuzlu çubuk kraker olur da:9:)
Klasik olarak mektup yazabilirsin.
Nevresimden pek erkekler anlamaz onun yerine baskılı yastık kılıfı daha anlamlı olur bence. Baskı yapan yerler yapıyor. Sihirli kupa da koyabilirsin takım kupası yerine(20 tl civarı). Hediye sitelerinden isim baskılı cüzdan, kalem, ajanda alabilirsin (50 civarı fiyatları)ben çok kullandığı için kalemli set almıştım baskısız vs vs.
Bunun gibi şeyler koyup hepsini tek tek paketlersin. Bu kısım önemli çünkü hepsini açarken ayrı heycan oluyor acaba ne çıkacak diye:16:

Hepsinin fiyatı bi'forma parası etmemişti, parası önemli değil ama öğrencisin diye belirtiyorum malum iş olmadığı için harçlık biriktiriyoruz:9:
Ben öğrenci evi diye sevdiği şeyleri yapıp kapıya dayanmıştım (kısır, patates salatası, pasta) bi'de 2 tane kırmızı mum almıştım. Gün sofrasının ortasına mum dikmiş gibi olmuştu ama olsun o da esprisi oldu:27:

Sofra kuramayacağın için ya pasta al ya da bi'yere gidin minik pastalardan üfletiver:1:

Bi'de hediyeleri ben craft kağıdıyla kaplıyorum. Üzerine iğne iplikle dikerek yazı bile yazabilirsin. Fotoğraflarınızı sticker olarak bastırıp üzerine yapıştırabilirsin. Mektup kağıtlarını da pcde a4 kağıtların kenarlarına minik fotolarınızı koyup çıktı alır onları kullanırsın.

$IMG_0936-1024x680.webp$374849_407123529361021_11700767_n.webp

Bu arada hediyelerimi çoook beğenmesine rağmen forma alacaktım son anda vazgeçtim senin yüzünden dediğimde yüzündeki ifade görülmeye değerdi
:27::52:

Merhaba güzel bayanlar..

ben saat yaptırdım bizimde bu hafta:) camdan saat üzerinde aşk karitürleri var:) ve benm istediğim 3 4 satırlık notlar yazıo isimlermiz ve tarih yazıo :) saate baktıkça beni hatrlar hemde evlenince oturma odamıza asarız:))))

Back
X