yıldönümü sürprizi..

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.642
72.787
798
41
KK'nın güzel kadınları hepinize merhaba..
haftaya salı günü 1. evlilik yıldönümümüz ve ben eşime çok güzel bir sürpriz hazırlamak istiyorum ancak yeni doğum yaptığım için ve maddi olarak fazla imkanım olmadığı için neler yapabilirim nasıl bir hazırlık yapabilirim bilmiyorum aklıma hiçbirşey gelmiyor.. :50: fikirlerinize ihtiyacım var, yardım lütfeennnn.... :17:

erkekler öle kolay ki her şeye sevniolar zaten:)
romantik bi yemek (mumlar falan)
ve ellerinle yaptığın bir pasta bile keyfini yerine getircektir

ancak kk giriş sayfasında eşlere özel tasarlanan anahtarlıkların reklamını gördüm ve çok beendim,
''bu ev seninle güzel'' yazıordu... pahalı da diiller imkanın varsa ...
mutluluklar dilerim

güzel bir sofra .. :38:
mumlar,romantizm .. :123:
nice yıllara bu arada .. :29:

erkekler öle kolay ki her şeye sevniolar zaten:)
romantik bi yemek (mumlar falan)
ve ellerinle yaptığın bir pasta bile keyfini yerine getircektir

ancak kk giriş sayfasında eşlere özel tasarlanan anahtarlıkların reklamını gördüm ve çok beendim,
''bu ev seninle güzel'' yazıordu... pahalı da diiller imkanın varsa ...
mutluluklar dilerim

Aaaaa iyi bi fikir hemen bakayım, anasayfa giriste di mi forum sayfasina giriste degil?
Tesekkur ederim onerin ve guzel temennin icin...

Oo inanmıyorum haftaya nikah yıldönümüz var tamamen unutmuşum😱 düğününüze ve nikahimiz aynı gün olmadı. Şimdi ben nikahami hazırlık yapım yoksa dugunemi. İkisinin arasında tam bir hafta var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim özür senin konunu dagittim gibi oldu 😯 bende can kulağı ile katipdeyim ins güzel yorumlar gelir

Oo inanmıyorum haftaya nikah yıldönümüz var tamamen unutmuşum😱 düğününüze ve nikahimiz aynı gün olmadı. Şimdi ben nikahami hazırlık yapım yoksa dugunemi. İkisinin arasında tam bir hafta var

Arkadasim özür senin konunu dagittim gibi oldu 😯 bende can kulağı ile katipdeyim ins güzel yorumlar gelir

Yok canim sorun degil yeter ki guzel fikirler gelsin de hepimiz faydalanalim... :) bu arada bizim de nikahla dugun arasi 3 gun var bana gore evlilik yildonumu nikahin oldugu gun olmali ama esim gecen sene bu konuyu konustugumuzda dugun gununde yildonumumuzu kutlariz sonucta gercekte o gunden sonra kari koca olduk demisti o yuzden dugunumuz olan gunde kutlama yapacagim ben... Ki cogunlukla erkekler boyle dusunuyor bi iki tanidigim var bu sekilde kutluyorlar...

Back
X