yıldönümü :(

çaba bile göstermemiş! anlaşamıyoruz bak olmuyor bilmem ne haydi hop ayrılalım!! bu kadar kolay mı yani yuva dağıtmak? eşiniz için kolaymış demek ki. siz onun kadınıysanız eğer, ömrünü geçirmek istediği kadınsanız zaten sizi o kadar kolay bırakmazdı, bırakmaz da. tutun kendinizi. erkekler ayrılığı bir süre sonra idrak ediyorlarmış. yani şuanda sizin yokluğunuzu değerinizi anlaması için henüz erken.ben duygularınızı anlayabiliyorum, hangimiz tutabildik kendimizi? ben bu hataları yapmış bir insan olarak size diyorum ki ARAMAYIN.

bana verdıgınız akıl ıcın tesekkur ederım gercekten destegınıze ıhtıyacım vardı.arayıp daha fazla kuculmek ıstemıyoum haklısın cnm.atmamak en dogrusu galıba ben dusundum acaba barısırmıyız tek sansımız bugun gıbı geldı cunku.ama sız ole dıosanız vardır bı bıldıgınız umarım oyle olur.umarım dıner bu acı o da umarım kaybettıgını anlar suan sızce bunun farkındamı

Bence doğru olan atmamak... Ayrılık döneminde erkekler bundan anlıyor çünkü bende yaşadım böyle ayrılıklar ne kadar mesaj atmadıysam o kadar merak edildim o kadar değerli oldum emin ol.

tesekkur ederım destegın ıcın cnm.umarım dedıgınız gıbı olur cok zor olsada yapıcam atmamayı becerıcem.pekı sızce ıyı olucakmı bu

bana verdıgınız akıl ıcın tesekkur ederım gercekten destegınıze ıhtıyacım vardı.arayıp daha fazla kuculmek ıstemıyoum haklısın cnm.atmamak en dogrusu galıba ben dusundum acaba barısırmıyız tek sansımız bugun gıbı geldı cunku.ama sız ole dıosanız vardır bı bıldıgınız umarım oyle olur.umarım dıner bu acı o da umarım kaybettıgını anlar suan sızce bunun farkındamı

tek şansınız niye bugün olsun ki? hem o şansı siz değil o kullanmalı. ilişkinizi bilmediğim için şuanda belki de kendini dinlenmeye almıştır diye düşünüyorum. ama dediğim gibi ondaki sevginiz derinlikliyse bir süre sonra her şey anlamsız gelmeye başlayacak, yokluğunuzu hissedecek. şuanda aramanız demek daha da kaybetmek demektir.

tesekkur ederım destegın ıcın cnm.umarım dedıgınız gıbı olur cok zor olsada yapıcam atmamayı becerıcem.pekı sızce ıyı olucakmı bu

İnan iyi olucak şuanda ararsan zaten bi adım geriye gitmiş olursun ama sen aramadıkça o merak edicek yokluğuna daha çok üzülücektir.

bu adam bnı uc hafta boyunc aramadı sormadı

hep kavga edıoduk ufak tefek yanı ve o da dıyodu cok kavga ettıgımızı.ayrıldık ve en sonunda yıne barstık yıne ufak bısey oldu bu da hala aynıyız bak bısey degısmıyo dıye stem ettı ben yınede gece dayanamadım ıyı geceler yazdım cevap vermedı ve bıdada msj atmadı.

Üç hafta ses vermemek muhatabının varlığıyla ilgilenmemek, onu yok saymak demektir ve bunu yapan kişi mevcut ilişkiden çoktan vazgeçmiştir, söz konusu şahsa yıl dönümü mesajı değil çelenk göndermek lazım gelir...

Önceki konularınızı bilmiyorum, ufak tefek de olsa kavgayı çıkaran siz miydiniz? Onun bu kavgalarda payı yok muydu? Bir şeylerin değişmemesi, düzelmemesinde tüm kabahat size mi ait? Onun böyle söylemesi için sizin son derece dırdırcı, her şeyden şikayet eden ve çekilmez biri olmanız lazım ve eğer öyleyseniz üç hafta boyunca arayıp sormaması, "iyi geceler" mesajınızı yanıtlamaması anlaşılabilir...

Fakat elinizden geleni yaptıysanız, kavgalarda alttan almak dahil sorun çıkmasını engellemek için özveride bulunduysanız yaptıkları kabullenemez...

Burada vermeniz gereken karar yıl dönümünüzde eski güzel günlere dönmek için adım atıp atmamanız değil... Onu kazanmak, her şeyin gerçekten eskisi gibi olmasını istiyor musunuz, buna değer mi? Unutmayın, o artık sevdiğiniz adam değil; sizinle huzuru bulamayacağına, sürekli kavga edeceğinize, arkadaşlarıyla vakit geçirmenin sizinle olmaktan daha keyifli olacağına inanan biri... Onun sizi tekrar önemsemesi, size değer vermesi için kavgalarda, sorunlarda ikinizin eşit derecede kusurlu olduğuna inanması lazım... Bunun için de zamana ve kendini dinlemeye ihtiyacı var... Yokluğunuzu görsün ki varlığınıza ihtiyacı var mı anlasın...

Onu sevdiğinizi, özlediğinizi belli ettikçe ona, tüm sorunlara, kavgalara rağmen onun bir ilişki yaşamak için mükemmel yaratılışta olduğunu, tüm sorunun sizde olduğunu, bu nedenle onun vazgeçilmezliğini hissettirmiş olacaksınız... Oysa siz de kırıldınız, sizin de sevgi gösterilerine, ilgiye ihtiyacınız var, siz de olaylar bu noktaya gelsin istemezdiniz... Biraz kendisiyle, arkadaşlarıyla bırakın onu, eğer bir ilişki karaya oturduysa iki tarafın da dümeninde sorun var demektir... Onun üstüne düşerek suçu tek başınıza üstlenmekten vazgeçin artık, kurtarılmaya değer her ne varsa o da sizin gibi savaşsın, ganimet ortak bölüşülecekse neden sadece sizin cephaneniz, gücünüz tükensin ki?
:34:

Onu sevdiğinizi, özlediğinizi belli ettikçe ona, tüm sorunlara, kavgalara rağmen onun bir ilişki yaşamak için mükemmel yaratılışta olduğunu, tüm sorunun sizde olduğunu, bu nedenle onun vazgeçilmezliğini hissettirmiş olacaksınız...
:34:

işte bu kadar güzel özetlenir.. böyle yapa yapa tepemize çıkardık zaten:63:

@Umutlu_OL

agzım acık okudum dıyebılırm nekadar guzel anlatmıssınız oyle..
sıze sunu dıyebıırmkı ben hıc dırdırcı vs degıldım hep alttan alırdım sadece ufak tefek seyler bırıktı bırıktı ustu kapandı küçük kuslukler ıkı uç gun kusmeler ws nedenıyle boyle oldu.
evet haklısınız yoklugumu görsunkı varlıgıma ıhtıyacı varmı yokmu anlasın ve bunu bende gormek ıstıyorum bana ıhtıyacı varmı dıye

ama ıcıme oturmuyo dııl.sonucta yaz geldı hersey gırla gıtsındır kopuşlardadır dıyıp kafamda kuruyorum.ve ogun gordgumde ınanaın cok berabt oldum hala da kendıme gelemedım..o yuzden atmalımıyım dedım

ıcım acısada dogru olan bu sanırım:50:

hepınızden ozur dılerım ben msj attım ona.ama oyle sevdıgımı ozledıgımı soylemedım gecen sene bugun beraberken sımdı ne oldumuzu soyledım ve yoklugumuzu baska hayatlarımızı kutluyorum mutlulukların devmını dıleerım dedım.cvp vermedı beklemıyodumda ama canım bugun cok acıyo off anlatamıycam :43:

hepınızden ozur dılerım ben msj attım ona.ama oyle sevdıgımı ozledıgımı soylemedım gecen sene bugun beraberken sımdı ne oldumuzu soyledım ve yoklugumuzu baska hayatlarımızı kutluyorum mutlulukların devmını dıleerım dedım.cvp vermedı beklemıyodumda ama canım bugun cok acıyo off anlatamıycam :43:

Mesaj atmakla iyi yapmamışın ama yinede seviyorum özledim vs dememen iyi olmuş...
Bende sevgilimle iki kere ayrılık yaşadım bizimde 2 seneye yakın bi ilişkimiz var hataların büyük çoğunluğu bendeydi ama oda hatasız sayılmazdı.
Bu ayrılık döneminde ilk başlarda çok ağladım çok üzüldüm bi kere falan mesaj atmıştım cevap verdi ama umrunda değildim ters cevaplar veriyordu genelde o öyle yapınca bende kendimi toparladım ve arayıp sormadım ben sessiz kaldıkça o hep merak etti işte facede beni sürekli takip ediyormuş nerelere gittiğimi öğreniyormuş naptığımı falan.

Ben sevgimizden emindim ne olursa olsun tekrar beraber olcağımızı biliyordum ama bi taraftanda umutsuzdum tabiki oda 2-3 hafta aramadı çünkü o yüzden umutsuz bakmıştım.
Sonunda barıştık biraz benim hatalarım yüzünden bittiği için toparlamaya çalışıyorum şuanda ve her şey güzel gidiyor.
Yani sana şunu söyleyim sevilip sevilmediğini en iyi sen bilirsin şuanda onun için değermi bu kadar üzülmene yoksa değmezmi sen düşün ona göre karar ver ama geri dönmesini istiyorsanda tekrar bu ayrılıkları yaşamak istemediğini söyle sorununuz neyse oturun konuşun halledin bu süreçtede asla iletişime geçme derim ben.

siz evlimiydiniz yoksa sevgilimiydiniz ? yorumları okudum bosanma falan yazıyorda..bence hiç atma bndan snra brak arama sorma dyan bn cok hata yptm bu konudaa herif msjlarma cvb ble vermedi onu bırak gel konsalm diye erkekmsm gibi kapısına gittm gelmedi bile iyice egosu tavan yapmıstırr bende 2 aydır aramıorm sormuorm gördüm karsılastk cafede masam erkeklerle dolydu ama hpsi erkek arkadaslarım kardesm dedklerm onları tanımıo tabii sok oldu yüzü düstü allah acıdı halime galiba öyle bizi karsılastrıverdi.gerçektn daha arama sorma ben hep bi kız oldugumu bilmedgm için hata yaptm kızım bnm naz yapmam lazm ama elin adamı bana naz yapıyor oyuzden ben cok kuculttm kendmi sende deli gibi sitem etmek istiosan bile git arakdasnla konus ona dök içini frenle kendini dahada bişi deme .

Back
X