yilik yap denize at, ok al hie saylsn...

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba kızlar ağlamaktan gözlerim şişti sizin yorumlarınıza ihtiyacım var son 4 aydır tanınmış bir firmanın bayi kanalında çalışıyorum.çok yoğun stresli bir çalışma ortamı ama severek isteyerek yorulmadan bıkmadan çalışıyorum ..hasta olsam izin alamıyorum almıyorum problem olmasın diye farklı bir iş olanağı olsa gitmiyorum aman bir problem olur diye..hep alttan aldım işlemleri yetiştirmeye çalıştım..çoğu zaman ilk işe başladığım dönemlerde ;hep mesai mesai çalıştım.bir gün ah tüh demedim.pek çok arkadaşın yapılan işlemlerle ilgili hatası oldu düzeltmek bana kaldı.elbet benımde sabrımın tukendıgı durumlar oldu ama elımden geldıgınce kımseyı kırmadan uzmeden ugrastım.bır baska arkadasım ıslem almadı gormezden gelındı ben dıdındım .şimdi ise zorda kaldığı zaman bana koşan sen anlatırmısın müşteriye müşteri bekliyor ben anlatamayacağım diyen ;yanlış işlemleri olduğunda elinde kağıt napıcaz şimdi diye bana koşan öğrenim seviyesi biz çalışanlar olarak işe alım kriterine uygun olmayan;farklı kadroda çalışan kişiyi bizimle aynı pozisyonda çalışmak için işe almaya karar verdiler.ben isterdim ki tecrübeli geldiği zaman bizlere de birşeyler öğretecek işini hakkıyla yapacak biri gelsin.gerçekten işe yarayacak biri olsun.herkesin nasibi ayrıdır..ama söylenen söz biz senden çok memnunuz daha bir hafat önce izin almadan farklı iş basvurusuna koşan ;laf söylendiğinde cevabını veren biri için bu söyleniyor ve ben aylardır uğraşıyorum ben kötüyüm.bugun yaptıgımız toplantı ıcerısınde bızımle aynı kadroda calısacak olan kısının soyledıgı soz ;ben dıger personelın cok ılgılı oldugnu bılıyorum ama şirine yi bilemem ve müdürümüzün yanında.ben şok oldum her derdine koştuğum yardımcı olduğum insan daha benimle aynı kadroda calısmadan benı kotulemeye basladı bıle.bunu sadece ben solemıyorum bırlıkte calıstıgımız arkadaslar da asla bu ısı kaldıramayacagının blıncınde ama ne hıkmetse ole uygun gorulmus.ve bır dıger kısıye personele ıhtıyacımız yok..zaten uzun suredır calısan personelımız cok sevılır ve hakkıylada ısını yapar uzerıne tanımam .bir diğer arkadasımız da benden once işe baslamıs ama ne hıkmetse ıslem almasa bıle sevılır.sımdı yenı gelen personel le bırlıkte anlıyorum kı sozlesmem bıttıgınde yolcu yolunda gerek dıyecekler ..uzuldugum tek nokta bunca emek vermeme dıdınmeme rağmen hepsinin hiçe sayılmış olması..demekki çalışmak başarılı olmak önemli değilmiş ve ben onların beni işten çıkarmalarına dün peşimde koşup işlemi hallet diyen personeli bana tercih etmelerini hazmedemiyorum.elli tane mülakatdan geçerek eğitimden geçerek girdiğim işe kriterlere bakılmaksızın personel alınıyor ve ben gözden çıkarılıyorum ..en cok benı uzen ıse benı gozumun ıcıne baka baka mudurme kotulemesı sonra aaa ben ole dusunmemıstım dıyebılmesı ..ne yapmalıyım bılmıyorum..

Son düzenleme:
işveren firmada yetkisi olanlar belirleyecek kaderinizi... resmen!

malesef bu işler böyle insanlar torpille hatırla iş gördürüyor. madem yeteneksiz.. siz gidincede olsa anlayacaklar kıymetinizi. belki sizin sözleşmeniz bile dolmadan anlaşılabilir değeriniz. şans kısmet. akışına bırakın.

inşallah ki sözleşmem dolmadan anlarlar...tek duam o sevdiğm bunca yadır emek verdiğim ,evimi ihmail ettiğim işim hatırla gönülle başkalarının eline geçeçekse çok yazık::(

bence sen bu iş için çok fazla çaba harcamışsın..bu kadarda çaba harcayıp ,kendinden evinden ailenden ödün vermeyecektin..elinden gelenei yapacaktın o kadar...başkalarının yanlışlarından sanane ,başkası müşteriye dert anlatamıyorsa bu onun sorunu..sen kendini çok ezdirmişsin ,aaaaa siz durun ben varım vari süpergirl lüğe soyunmuşsun..bu ilk işinmi daha önce çalıştınmı bilmiyorum ama iş hayatında ne kadar iyi olursan ol ,be kadar köle olursan ol kimse senin kıymetini bilmez....teşekkür etmezler,sadece bakar giderler...

cok ödün vermişin cok...
umarım o dakiakdan sonra her işine yine etekelrinizi sıvazlayıp kacı vermediniz. :mymeka:

Back
X