Yılın aşıgı Evlenme teklifi etmis oh mis :)

Sen de tok gemi kaçırıyorsun, yok tren kaçırıyorsun..

Nerde yaşadığını, sosyal hayatını çok merak ediyorum. Özelden yazarsan, radikal tavsiyelerim olabilir
;)

Yilin asigi , yilin evliligi yilin bebegi. Sayende adamin hayat durumunu dakika dakika ogreniyoruz. :deli:Sagolasin. :confused:

Insanlar ayrilirlar kelebek. Bana gore beni sevmeyen bir erkegin benden ayrilmasi , benimle olup yalan soylemesinden daha iyidir. :dondurma:

Hala ona endeksli yaşaman da hiç normal değil.. dileğinin duanın içinde bile adamın adı geçiyor... ne gerek var amannn... boşversene ya.. insanın anası babası evladı dışında kimse haketmiyor bu kadar değer.

Seninki saplantı olmuş baya.. hiç de geç kalmış değilsin neye geç kalacaksın ki? 28 nedir? İlla evlilikse geç kalmaktan kastın eşim karşıma çıktıktan 5 ay sonra evlendim. Senelerce görüşüp ayrıldığım insanlar da oldu hayatımda.

Sen bir kafanı kalbini boşalt, hata yapmışsın peşinde koşarak ama olan olmuş. Artık kendine bak. Ne yaşadığından ne grursuz davranışından bu kadar pişman olma. O anda bunu yapmak istemiş yapmışsın. Dersini almışsın olmuş bitmiş...

Onun gözünde nesindir senin hakkında ne düşünüyordur bunlar çok önemsiz şeyler çünkü artık senin hayatında değil.

Kendini sev, kendine değer ver..

Kelebek bu birkaç konuda anlattığın o adamdan ben bile o kadar sıkıldım ki içim geçti, sen 3 aydır nasıl bana dön diye mesaj atıyorsun hayret ya?

Valla belki yarın ölürsün, en son gününü bilmem kaç ay önce bitmiş ilişkinin yeni kız arkadaşının da işte yok nişanlısının da stalklayarak geçirmiş olmak ister misin?

Arkadaşın da mesaj atmamıştır, yeme bizi şimdi. Adamla kızı stalklamayı bırak habire, sıkıcı değil mi ya?

Yilin asigi , yilin evliligi yilin bebegi. Sayende adamin hayat durumunu dakika dakika ogreniyoruz. :deli:Sagolasin. :confused:

Insanlar ayrilirlar kelebek. Bana gore beni sevmeyen bir erkegin benden ayrilmasi , benimle olup yalan soylemesinden daha iyidir. :dondurma:
Ya benim afadersin g.zekali bi arkadasim var o whatsaptan ekran goruntusu alip yollamis Aa bak diye .. cvp yazmadim anlamistir heralde rahatsz oldugumu... yani kendim ozellikle takip etmiom ;)

Kelebek bu birkaç konuda anlattığın o adamdan ben bile o kadar sıkıldım ki içim geçti, sen 3 aydır nasıl bana dön diye mesaj atıyorsun hayret ya?

Valla belki yarın ölürsün, en son gününü bilmem kaç ay önce bitmiş ilişkinin yeni kız arkadaşının da işte yok nişanlısının da stalklayarak geçirmiş olmak ister misin?

Arkadaşın da mesaj atmamıştır, yeme bizi şimdi. Adamla kızı stalklamayı bırak habire, sıkıcı değil mi ya?
Yok kiz ne 3 ayi.. okadarda degil ilk bu hafta bilemedin 10 gun felan isyan ettim okadar... bide 4 ay sonra bunlar ciddilesince dayanamadim sen beni hic sevmemisin die bi tanecik mesaj attim bu :) ne 3 ay mesaj atmasi yalnis anlamisiniz

Ya benim afadersin g.zekali bi arkadasim var o whatsaptan ekran goruntusu alip yollamis Aa bak diye .. cvp yazmadim anlamistir heralde rahatsz oldugumu... yani kendim ozellikle takip etmiom :KK66:

Evet ama senin bu konuda ki tavrin onemli. Aaaa oyle mi benim de komsumun kizi evleniyor. Evlilik ayi demek ki deyip gulseydin . O arkadasin bi daha sana konusunu acamazdi belki. :deli:

Yani konu acmayabilirdim be kelebek. Giderek icine saplandin artik cikman da zor. :silah:

Evet ama senin bu konuda ki tavrin onemli. Aaaa oyle mi benim de komsumun kizi evleniyor. Evlilik ayi demek ki deyip gulseydin . O arkadasin bi daha sana konusunu acamazdi belki. :deli:

Yani konu acmayabilirdim be kelebek. Giderek icine saplandin artik cikman da zor. :silah:
Vallahi disardan gorenler mutlu sanio beni mutluyumda aslinda ama iste bazi seyler biraz gururuma dokunuyo hala yalan degil

Vallahi disardan gorenler mutlu sanio beni mutluyumda aslinda ama iste bazi seyler biraz gururuma dokunuyo hala yalan degil

Bence hiç gururuna dokunmuyor.
Biraz gururuna dokunsa seni amirine rahatsız ediyor beni diye şikayet eden adamın adını ağzına almazsın.
Arkadaşın dangalak diyelim mesaj attı, bana atma şeytan görsün yüzünü adını duymak istemiyorum diye bir bağırsan ona bak bakalım bir daha sana haber getirebiliyor mu?
Ama senin niyetin bıçak gibi kesip atmak değil haber almak işine geliyor. Ondan hala stalklıyor ve haber gelmesini bekliyorsn. Kusura bakma bu da hem gurursuz hem de saplantılı olduğunu gösteriyor.
Gururlu bir kadın ilk bu kız çıktığında keser atardı, o mesajları atmazdı. Hadi attı amirine kadar olay yansıdığında utanır da bir daha adını anmazdı. Kendini rezil etmeye devam et bakalım osuruktan bir adam için.

Yılın asıklari jet hizi ile evlilik yolunda ilerliyo :)
evleniyor ya resmen evleniyo saka gibi evleniyo :)
Canım yanmiyo kesinlikle ondan nefret ediyorum askin zerresi kalmadi icimde... zaten nefretim gecse bitarafima bile takmayacagim ya iste

İki satirlik herifi sayfalarca yazmisim hayatima...

okadar pismanim ki keske geriye donebilsem beni kullandigini anladigim anda o kizi duydugum anda kendimi yerrlere atip kapisinda yatacagima ona yuzcevirseydim hemen o anda.. ahhh ahhh salak kafam herkes durdurmak istedi beni kimseyi dinlemedim
Simdi gururum yerlerde .. kesin arkamdan konusup salak kizdan kurtulduk diyorlardir.. ben neden dik olmadim ya insanin bi kadinlik gururu olmali adam bana beni birdaha arama demis... ben yuz kisiden mesaj attim aradim o engelledi ben aradim...
Ben boyle yaptikca o kiz daha ballı geldi

Ben olsam ayrilir ayrilmaZ benim karsima ciksaydi aileme uygun hayalelrime uygun bi adam... yemin ederim herseyden once ben Allahtan korkardim.. birde onu kahroldugunu gore göre.. yemin ederim vicdan azabindan geberirdim

Tek korkum ne kizlar biliyormusunuz.. mutlu olamamaktan birdaha.. cunku yasim 28 gec kaldim gemiyi kacirdim gibi
Hissediyorum
herseyi birkenara birakip mutlu olmak istiyorum hatta ondan daha mutlu olmak... o bana imrensin..
hergun dua ediyorum Allahim o adam kimse kaderim nerdeyse karsima ciksin icimdeki butun cam kiriklarina merhem olsun biririmiden guc alalim asik olalim yeniden hatta daha cok.. gecmis kapansin.. cok yoruldum..
daha yaşın 28 miş .
ne geç kalmasından bahsediyorsun.
geçmişi sil at.
bırak ne halleri varsa görsünler.
seni sevmiyormuş ki zaten . böyle kıza evlenme teklif etmiş .
sana neden etmemiş .
hiç pişman olma. önüne bak. güzel günler yakındır . üzülme sakın

Pardon da kızın ne suçu var? adam seni istemeimş anlaşmamışsınız ayrılmışsınız yoksa seninle evlenirdi bunu kabullenmek neden zor? ya da illa bir insan karşısındaki onu seviyor diye onu sevmek karşılık vermek zorunda mı? siz çok sevseniz de karşınızdaki sevmezse olmaz o iş. Kapısında yatmak ne demek zorla güzellik olur mu? hem niye hala takip ediyorsunuz da evleneceklerini biliyorsunuz. Bırakın herkes yoluna gitsin 28 yaş sorun değil önemli olan denginizi bulmak.

Bırakın artık evde kaldım safsatalarını. Ayılır ayrılmaz başkasıyla çıkmak neden kötü neden vicdanınız sızlardı anlamadım. Yahu siz sevgilisi varken adamın 100 mesaj atmışsınız aramışsınız ama biri ayrılır ayrılmaz bana gelse Allahtan korkardım diyorsun bu ne çelişki.

Yılın asıklari jet hizi ile evlilik yolunda ilerliyo :)
evleniyor ya resmen evleniyo saka gibi evleniyo :)
Canım yanmiyo kesinlikle ondan nefret ediyorum askin zerresi kalmadi icimde... zaten nefretim gecse bitarafima bile takmayacagim ya iste

İki satirlik herifi sayfalarca yazmisim hayatima...

okadar pismanim ki keske geriye donebilsem beni kullandigini anladigim anda o kizi duydugum anda kendimi yerrlere atip kapisinda yatacagima ona yuzcevirseydim hemen o anda.. ahhh ahhh salak kafam herkes durdurmak istedi beni kimseyi dinlemedim
Simdi gururum yerlerde .. kesin arkamdan konusup salak kizdan kurtulduk diyorlardir.. ben neden dik olmadim ya insanin bi kadinlik gururu olmali adam bana beni birdaha arama demis... ben yuz kisiden mesaj attim aradim o engelledi ben aradim...
Ben boyle yaptikca o kiz daha ballı geldi

Ben olsam ayrilir ayrilmaZ benim karsima ciksaydi aileme uygun hayalelrime uygun bi adam... yemin ederim herseyden once ben Allahtan korkardim.. birde onu kahroldugunu gore göre.. yemin ederim vicdan azabindan geberirdim

Tek korkum ne kizlar biliyormusunuz.. mutlu olamamaktan birdaha.. cunku yasim 28 gec kaldim gemiyi kacirdim gibi
Hissediyorum
herseyi birkenara birakip mutlu olmak istiyorum hatta ondan daha mutlu olmak... o bana imrensin..
hergun dua ediyorum Allahim o adam kimse kaderim nerdeyse karsima ciksin icimdeki butun cam kiriklarina merhem olsun biririmiden guc alalim asik olalim yeniden hatta daha cok.. gecmis kapansin.. cok yoruldum..
umursama haber alma önüne bak.Kim kime ne yapmışsa yapmış.Olmadı bitti.Ama senden ama ondan kaynaklı.Kısmet değilmiş bi yerde de.Arkandan konuştuklarını da düşünmüyorum.Konuşuyorlarsa zaten o ilişki de yaş.
28 yaşındasın 88 değil.Önğne bakçHayatta herşey erkek değil.Daha neler çıkar karşına.Amküçükte değilsin.Kimseye de deli gibi bağlanma.Olursa olur olmuyorsa yoluna bakarsın.Kendini yere atıp kapısında yatarak elde ettiğin bir insan sana nasıl bir ömür verebilir.Bir duruşun olsun.

Back
X