- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim afadersin g.zekali bi arkadasim var o whatsaptan ekran goruntusu alip yollamis Aa bak diye .. cvp yazmadim anlamistir heralde rahatsz oldugumu... yani kendim ozellikle takip etmiomYilin asigi , yilin evliligi yilin bebegi. Sayende adamin hayat durumunu dakika dakika ogreniyoruz.Sagolasin.
Insanlar ayrilirlar kelebek. Bana gore beni sevmeyen bir erkegin benden ayrilmasi , benimle olup yalan soylemesinden daha iyidir.![]()
Yok kiz ne 3 ayi.. okadarda degil ilk bu hafta bilemedin 10 gun felan isyan ettim okadar... bide 4 ay sonra bunlar ciddilesince dayanamadim sen beni hic sevmemisin die bi tanecik mesaj attim bu :) ne 3 ay mesaj atmasi yalnis anlamisinizKelebek bu birkaç konuda anlattığın o adamdan ben bile o kadar sıkıldım ki içim geçti, sen 3 aydır nasıl bana dön diye mesaj atıyorsun hayret ya?
Valla belki yarın ölürsün, en son gününü bilmem kaç ay önce bitmiş ilişkinin yeni kız arkadaşının da işte yok nişanlısının da stalklayarak geçirmiş olmak ister misin?
Arkadaşın da mesaj atmamıştır, yeme bizi şimdi. Adamla kızı stalklamayı bırak habire, sıkıcı değil mi ya?
Ya benim afadersin g.zekali bi arkadasim var o whatsaptan ekran goruntusu alip yollamis Aa bak diye .. cvp yazmadim anlamistir heralde rahatsz oldugumu... yani kendim ozellikle takip etmiom![]()
Vallahi disardan gorenler mutlu sanio beni mutluyumda aslinda ama iste bazi seyler biraz gururuma dokunuyo hala yalan degilEvet ama senin bu konuda ki tavrin onemli. Aaaa oyle mi benim de komsumun kizi evleniyor. Evlilik ayi demek ki deyip gulseydin . O arkadasin bi daha sana konusunu acamazdi belki.
Yani konu acmayabilirdim be kelebek. Giderek icine saplandin artik cikman da zor.![]()
Goren de adam seni aldatip iki cocukla sokakta birakti sonra da o kadinla evlenip karsinda sarap yudumlayip erol tas kahkahasi atti sanacak.![]()
Vallahi disardan gorenler mutlu sanio beni mutluyumda aslinda ama iste bazi seyler biraz gururuma dokunuyo hala yalan degil
daha yaşın 28 miş .Yılın asıklari jet hizi ile evlilik yolunda ilerliyo :)
evleniyor ya resmen evleniyo saka gibi evleniyo :)
Canım yanmiyo kesinlikle ondan nefret ediyorum askin zerresi kalmadi icimde... zaten nefretim gecse bitarafima bile takmayacagim ya iste
İki satirlik herifi sayfalarca yazmisim hayatima...
okadar pismanim ki keske geriye donebilsem beni kullandigini anladigim anda o kizi duydugum anda kendimi yerrlere atip kapisinda yatacagima ona yuzcevirseydim hemen o anda.. ahhh ahhh salak kafam herkes durdurmak istedi beni kimseyi dinlemedim
Simdi gururum yerlerde .. kesin arkamdan konusup salak kizdan kurtulduk diyorlardir.. ben neden dik olmadim ya insanin bi kadinlik gururu olmali adam bana beni birdaha arama demis... ben yuz kisiden mesaj attim aradim o engelledi ben aradim...
Ben boyle yaptikca o kiz daha ballı geldi
Ben olsam ayrilir ayrilmaZ benim karsima ciksaydi aileme uygun hayalelrime uygun bi adam... yemin ederim herseyden once ben Allahtan korkardim.. birde onu kahroldugunu gore göre.. yemin ederim vicdan azabindan geberirdim
Tek korkum ne kizlar biliyormusunuz.. mutlu olamamaktan birdaha.. cunku yasim 28 gec kaldim gemiyi kacirdim gibi
Hissediyorum
herseyi birkenara birakip mutlu olmak istiyorum hatta ondan daha mutlu olmak... o bana imrensin..
hergun dua ediyorum Allahim o adam kimse kaderim nerdeyse karsima ciksin icimdeki butun cam kiriklarina merhem olsun biririmiden guc alalim asik olalim yeniden hatta daha cok.. gecmis kapansin.. cok yoruldum..
umursama haber alma önüne bak.Kim kime ne yapmışsa yapmış.Olmadı bitti.Ama senden ama ondan kaynaklı.Kısmet değilmiş bi yerde de.Arkandan konuştuklarını da düşünmüyorum.Konuşuyorlarsa zaten o ilişki de yaş.Yılın asıklari jet hizi ile evlilik yolunda ilerliyo :)
evleniyor ya resmen evleniyo saka gibi evleniyo :)
Canım yanmiyo kesinlikle ondan nefret ediyorum askin zerresi kalmadi icimde... zaten nefretim gecse bitarafima bile takmayacagim ya iste
İki satirlik herifi sayfalarca yazmisim hayatima...
okadar pismanim ki keske geriye donebilsem beni kullandigini anladigim anda o kizi duydugum anda kendimi yerrlere atip kapisinda yatacagima ona yuzcevirseydim hemen o anda.. ahhh ahhh salak kafam herkes durdurmak istedi beni kimseyi dinlemedim
Simdi gururum yerlerde .. kesin arkamdan konusup salak kizdan kurtulduk diyorlardir.. ben neden dik olmadim ya insanin bi kadinlik gururu olmali adam bana beni birdaha arama demis... ben yuz kisiden mesaj attim aradim o engelledi ben aradim...
Ben boyle yaptikca o kiz daha ballı geldi
Ben olsam ayrilir ayrilmaZ benim karsima ciksaydi aileme uygun hayalelrime uygun bi adam... yemin ederim herseyden once ben Allahtan korkardim.. birde onu kahroldugunu gore göre.. yemin ederim vicdan azabindan geberirdim
Tek korkum ne kizlar biliyormusunuz.. mutlu olamamaktan birdaha.. cunku yasim 28 gec kaldim gemiyi kacirdim gibi
Hissediyorum
herseyi birkenara birakip mutlu olmak istiyorum hatta ondan daha mutlu olmak... o bana imrensin..
hergun dua ediyorum Allahim o adam kimse kaderim nerdeyse karsima ciksin icimdeki butun cam kiriklarina merhem olsun biririmiden guc alalim asik olalim yeniden hatta daha cok.. gecmis kapansin.. cok yoruldum..
Arkadaşında eski nişanlını mı takip ediyor, millet ne kadar seviyor dedikodu yapacak şeyler araştırmayı.Arkadaşın hakikaten gerizekaliymis. Senin acı çekmeden zevk alıyor olmali