- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
Alarm da koyim kizŞu an evde yapılacaklar var.sifon c.makinasi vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alarm da koyim kizŞu an evde yapılacaklar var.sifon c.makinasi vs
Ev sahibi elliye yakın yaşı var.utanmadsn çok samimi davraniyo.bugun tutturdu nolur çay içmeye gel diye.evi temizlicem dedim.reddettim.komsuyuz dedi.evde büyük oğlu var.kadin yok.cok rahatsız oldum.hemen kız arkadaşımı aradım.aman lalecigim katı ol mesafenin koy dedi.amsn dedi.derken tekrar zil çaldı.ev sahibi imiş.tamiratlar vardı laf arasında da sakin boşandığı mi söyleme.soran olursa ben Muhittin beyin akrabasının dersin dedi.cildirdim.bakin hickimse bana medeni durumum soramaz.onu sormak cesaret ister.agzinin payını veririm.lutfen kapatalım bu konuyu.rica ederim bir daha açmayın.
Kız arkadaşım baban da gelsin eve.adam seni yalnız sanması demişti.ben aileyim.benim çocuğum anam babam vâr.ben bekar değilim
O arada telefondan ben anlamam dedi.telefonunu kaydeder misin dedi.ben de kiracı Lale hanım diye kaydettim.simdi bana Lale hanım diyor.
Kizlar ne biçim işler bunlar.ben bu ev sahibini sevmedim.ama ev fena değil.dengeyi tutturmak lazım
Bu durumları yaşamak çok saçma geldi.bosandigim için.bu durumla karsilasan var mı
Evin kilidini de değiştiricem.gece korkarım yaaâ
Anlamadım çamaşır makinesi ev sahibi bağlattı sizlik durumları siz yapın çamaşır makinesi vs size ait olanları, anahtarı değiştirin ilk işiniz o olsun.Soruyirlar
Deli gibi derdi para.c.makinasi koyarım dedi.tasima ve bağlama masrafı 70 lira aldi
Bir bahane bulup başka eve taşının direk.Alarm da koyim kiz
Çamaşır makinası onun da.ev eşyalı.onun evindei makinayı bana bağladılar daAnlamadım çamaşır makinesi ev sahibi bağlattı sizlik durumları siz yapın çamaşır makinesi vs size ait olanları, anahtarı değiştirin ilk işiniz o olsun.
Aslında içime sinmedi bu ev sahibi ama mecbur tasianacagim.ev yok ve abonelikler emlakçı komisyonu kapora...geri donememBir bahane bulup başka eve taşının direk.
Makina onun evindeki makina benim eve indirildiSifon ok. Bir de çamaşır makinası demişsiniz.
Direkt evsahibini ilgilendiren bir tamirat dışındaki işler için yardım etmesini istemeyin.
Hatta evsahibine ait olan işler için bile yapılacak işler için bir usta gönderin, bir kerede hallolsun da diyebilirsiniz.
10 senedir aynı evde otururum ev sahibimin evi yan binada ve telefon numaramı bilmez.,Keşke numaranızı vermeseydiniz diycem ama nerden biliceksiniz.Boşanmış kadına yanaşmayı kendinde hak gören tipik erkek modeliyle karşı karşıyasınız malesef.inşallah bir ihitiyacınız var mı diye gece gündüz arayıp rahatsız etmez.mesafenizi koruyun,aman diyim abi falan da demeyin.böyleleri yılışmak için her fırsatı değerlendirir.Ev sahibi elliye yakın yaşı var.utanmadsn çok samimi davraniyo.bugun tutturdu nolur çay içmeye gel diye.evi temizlicem dedim.reddettim.komsuyuz dedi.evde büyük oğlu var.kadin yok.cok rahatsız oldum.hemen kız arkadaşımı aradım.aman lalecigim katı ol mesafenin koy dedi.amsn dedi.derken tekrar zil çaldı.ev sahibi imiş.tamiratlar vardı laf arasında da sakin boşandığı mi söyleme.soran olursa ben Muhittin beyin akrabasının dersin dedi.cildirdim.bakin hickimse bana medeni durumum soramaz.onu sormak cesaret ister.agzinin payını veririm.lutfen kapatalım bu konuyu.rica ederim bir daha açmayın.
Kız arkadaşım baban da gelsin eve.adam seni yalnız sanması demişti.ben aileyim.benim çocuğum anam babam vâr.ben bekar değilim
O arada telefondan ben anlamam dedi.telefonunu kaydeder misin dedi.ben de kiracı Lale hanım diye kaydettim.simdi bana Lale hanım diyor.
Kizlar ne biçim işler bunlar.ben bu ev sahibini sevmedim.ama ev fena değil.dengeyi tutturmak lazım
Bu durumları yaşamak çok saçma geldi.bosandigim için.bu durumla karsilasan var mı
Herifin niyeti bozuk adiniz cikacana bu pzvenk yüzünden tasinin istedigini vermeyince iftira atar boyleleri tasinin birakin alarmi anahtari degistirmeyi falanKorkutmayin beni yaa.anahtarin göbeği değişecek
Tasinamam ev iyi diyorsunuz ikide bir Ben bi gun dururdum oda tasindigim gun olurdu boyle yasli sapiklari bi kasik Suda bogabilirm akliniz varsa tasininEv sahibi elliye yakın yaşı var.utanmadsn çok samimi davraniyo.bugun tutturdu nolur çay içmeye gel diye.evi temizlicem dedim.reddettim.komsuyuz dedi.evde büyük oğlu var.kadin yok.cok rahatsız oldum.hemen kız arkadaşımı aradım.aman lalecigim katı ol mesafenin koy dedi.amsn dedi.derken tekrar zil çaldı.ev sahibi imiş.tamiratlar vardı laf arasında da sakin boşandığı mi söyleme.soran olursa ben Muhittin beyin akrabasının dersin dedi.cildirdim.bakin hickimse bana medeni durumum soramaz.onu sormak cesaret ister.agzinin payını veririm.lutfen kapatalım bu konuyu.rica ederim bir daha açmayın.
Tisort yakasi ve makyajla alakasi yok. Adamlik, insanlikla alakasi var. Hic kendinizi sorgulamayin. Soguk ve ciddi durun. Gerekirse babaniz bir kendini gostersin. Kadinlar iste bunlari yasayarak guclu oluyor. Sacma adamlar her halukarda bulasmaya sebep yaratir. Kapi gobegini mutlaka degistirin.Başlangıçta temiz saf biri gibi geldi.ben de onunla bayağı sohbet ettim elektrik su açılırken.tsortumun yakası açıktı biraz.mâkyajim da vardi.artik makyâj yapıyorum.iyi hissettiriyor.sanirim bendeno aldı bu cesareti.
Bunu anlayınca ben de bugün katı oldum.aslinda abi de deneyim.muhityin bey dicem ârtik