• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra keşke dönseydin diyen eski eş

heysiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
165
375
18
Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?

Hayret, biri adamın içini açıp evlat aşkı ile doldurup kapatmış sanırım :)

hiçbir zorluğunda yanında değildi, baba olduğu yeni mi aklına gelmiş?

Ayrılık sürecinde kimseye tutunamadı bir baltaya sap olamadı size yalvarıyor şimdi.

Geri adım atmayın bence. S.. olup gidersin diyen adamdan bir b*k olmaz.

Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Sanki gidip kapısında mı yattın benimle konuş diye.. Geri döndürme çabası canım.. boşver canını aldır diyen adamdan ne beklersin.. ütüsünü yapacak kimse bulamamıştır ondan arar.. benim gibi bi ay daha bekle başkasından çocuk yaptığını bile duyarsın

Sakın barışmayın. Çok güzel olmuş, böyle pişman olsun. Çok seviyorum ya bu sözü, at gibi giden it gibi gelir.

Suçlu olan kendisi ve manipülasyon yaparak tüm suçu sizin üstünüze atmaya çalışıyor. Kendisi çok akıllı. Niye sizden beklemiş? Hem size sktir git desin, hem de neden çabalamadın, dönmedin diye kızsın... Oh ne ala memleket.

Şöyle konuları okuyunca ayar oluyorum ya bu erkeklere cidden. Sürünsün işte. İstemiyormuş çocuğu da şimdi niye evladımdan ayırıyorsun diyor ki? Ayarını versenize, konuşamasın size böyle.

Sakın barışmayın. Çok güzel olmuş, böyle pişman olsun. Çok seviyorum ya bu sözü, at gibi giden it gibi gelir.

Suçlu olan kendisi ve manipülasyon yaparak tüm suçu sizin üstünüze atmaya çalışıyor. Kendisi çok akıllı. Niye sizden beklemiş? Hem size sktir git desin, hem de neden çabalamadın, dönmedin diye kızsın... Oh ne ala memleket.

Şöyle konuları okuyunca ayar oluyorum ya bu erkeklere cidden. Sürünsün işte. İstemiyormuş çocuğu da şimdi niye evladımdan ayırıyorsun diyor ki? Ayarını versenize, konuşamasın size böyle.

Ne dersem deyim kafasına göre takılıyor. Engellesem çocuğumu bahane edip başka telden arar hem evladım da özler babayı.

Keşke dönseydin de eskisinden daha güzel okusaydı canına. (linci sen istedin)

Hayat adama ne kadar vasat, vasıfsız, yetersiz bir tip olduğunu tokat gibi suratına çarpmış afedersin. Boşanınca büyük ihtimal yükselişe geçeceğini sandı, kadınlar hep üstüne atlayacak sandı. Ama olmadı. (Yanlış mı tahmin ettim.)

Bi hata edip dönersen geri, eski yaşadıklarının 10 katını yaşarsın. Bak, hala kendinde gram suç bulmuyor, herşeyi senden bekliyor. Halbuki '' Hata ettim, ben eşeğin tekiyim. Beni affedersen dünyaları bağışlarım'' demeliydi.

İlk başta çıçuğu istemiyormuş şimdi niye bu kadar kıymetli bence o senle birleşmek istiyor çocuğu bahane ediyor
Eski rahatını özlemiş paşa. Boşanınca kadınlar kapısında kuyruk olmamış.

Bu beyinsiz adam için konu mu açıyorsunuz. Bir anlam vermeye ne gerek var.
"s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun"
demiş.
"Şimdi sen S...tir ol" diyemediniz mi?

Back
X