Yıllar sonra sanrım arkadaşlarım oluyor.. Sonunda başardım...

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
eşimle evlendikten sonra herkesle ilişkiyi kopardığımı farkettim, tayinimiz dolayısıyla çevremiz de değişip duruyordu, çok da aldırış etmiyordum eşim bana fazlasıyla yetiyordu ancak ne zaman eşimin memleketinde görev yapmaya başladık işler değişti, eşimin arkadaşları vardı , onlarla görüşüyordu ama ben yapayalnızdım, çalıştığım ortamdan başka konuşacak kimsem yoktu,çalışma ortamım samimi gelmiyordu, bunalmıştım, üzüntümü sevincimi paylaşacak 1 tek kişi istiyordum,

ara ara teli alıp numaraları gezdiğim ama aramaya cesaret edemediğim bir yığın isimle doluydu rehberim. onlar çare değildi, yine uzaktalardı,

nihayet, çalışma ortamım değişti ve 3 tane arkadaşla kaynaşmaya başladık, elektiriklerimiz uydu ve hatta sık sık evlerimizde bir araya gelelim diye sözleştik, süper yaaaa:sm_cool::sm_cool:

işte bu yaaa:sm_cool:

:) Çok sevindim darısı olmayanların başına bende elimi eteğimi çektim arkadaşlarımdan bebeğim var çalışıyorum eve anca yetiyorum gibi bir sürü sebebim var ama heycanınızı görünce benimde yeniden dönmem lazım galiba diye düşündüm ALLAH ayırmasın maşallah

çok iyi olmuş sevindim senin adına.. Sanırım birşeyler yapmak gerekiyor, bizimde çaba safetmemiz lazım. Bende başka şehire geldim evlenip ve aynen senin dediğin gibi iş ortamında kimseyle kaynaşamadım. Sonra işten ayrıldım. Eşimin en yakın arkadaşı evlendi kız çok iyi biri çok canayakın hep haberleşiyoruz. Yılbaşında eşlerimizle eğlenmeye gideceğiz. Yine eski işyerimden biri daha vardı araşıyoruz ama o çalıştığı için fırsat olmuyor görüşmeye. Yine de tek arkadaşta olsa iyi oluyor.

çok güzel ya. hihoyyyt

darısı benim de başıma :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3

Back
X