eşimle evlendikten sonra herkesle ilişkiyi kopardığımı farkettim, tayinimiz dolayısıyla çevremiz de değişip duruyordu, çok da aldırış etmiyordum eşim bana fazlasıyla yetiyordu ancak ne zaman eşimin memleketinde görev yapmaya başladık işler değişti, eşimin arkadaşları vardı , onlarla görüşüyordu ama ben yapayalnızdım, çalıştığım ortamdan başka konuşacak kimsem yoktu,çalışma ortamım samimi gelmiyordu, bunalmıştım, üzüntümü sevincimi paylaşacak 1 tek kişi istiyordum,
ara ara teli alıp numaraları gezdiğim ama aramaya cesaret edemediğim bir yığın isimle doluydu rehberim. onlar çare değildi, yine uzaktalardı,
nihayet, çalışma ortamım değişti ve 3 tane arkadaşla kaynaşmaya başladık, elektiriklerimiz uydu ve hatta sık sık evlerimizde bir araya gelelim diye sözleştik, süper yaaaa:sm_cool::sm_cool:
işte bu yaaa:sm_cool:
ara ara teli alıp numaraları gezdiğim ama aramaya cesaret edemediğim bir yığın isimle doluydu rehberim. onlar çare değildi, yine uzaktalardı,
nihayet, çalışma ortamım değişti ve 3 tane arkadaşla kaynaşmaya başladık, elektiriklerimiz uydu ve hatta sık sık evlerimizde bir araya gelelim diye sözleştik, süper yaaaa:sm_cool::sm_cool:
işte bu yaaa:sm_cool: