• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllarca aşık olduğun adam için sevgiliden ayrılmak

damlacik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
172
19
68
Benim yillardir platonik ask besledigim bi adam var, hic umursamiyordu o zamanlar yuzume bakmiyordu ama duydugum aski bi ben bi Allah bilir her gece agliyordum dusunmedigim bi an bile yoktu.
Ama 1 haftadir konusuyoruz nasilsin falan yazdi seviyeli bi sekilde sohbet ediyoruz 1 haftadir. O kadar mutluyum ki anlatamam. Ama ona sevgilim oldugunu soylemedim kimse de bilmiyor zaten
Yanlis anlasilmasin sadece 1 kere gorustuk sanal iliski gibi bisey cok duygum da yok, acaba ayrilsam mi napsam? ya benimle oylesine konuşuyorsa napicam. Vicdan azabi da cekicem uff :(
Bi yardimci olun noluur

Bu adam seninle önceden ilgilenmiyorsa neden bir anda ilgilenmeye başladı? Eğer eskiden sevdiğin kişi için şu an hayatında olan kişiden ayrılmayı düşünüyorsan, bence onu sevmiyorsundur. O yüzden bırak gitsin ona da yazık.

Bu adam seninle önceden ilgilenmiyorsa neden bir anda ilgilenmeye başladı? Eğer eskiden sevdiğin kişi için şu an hayatında olan kişiden ayrılmayı düşünüyorsan, bence onu sevmiyorsundur. O yüzden bırak gitsin ona da yazık.

Bilmiyorum ilk bakismalar oldu sonra mesaj atti.
Bilmiyorum hiç kararsizim cok.

O adama gerçekten aşık olsaydın şimdiki sevgilimden ayrılsam mi Napsam demezdin, ama asıl söylemek istediğim başka, yaptığın hiç hoş değil birini garantiye almadan öbürünü bırakmaya korkuyorsun.... aynısı sana yapılsa???

Platonik olduğun adam sana aşık olmayacak bence boşuna hayallere kapılma bir iyilik yap ama ayrıl sevgilinden sevmiyorsun onu

Bence aski sec. eger askini dibine kaDar yasamazsan hayat boyu pisman olabilirsin. Sevgilini pek sevmiyosun belli ki ona da haksizlik etme. Platonikle iyi bi sey olur mu garantisi yok ama en azindan denemis ve yasayacagini yasamis olursun pismanligin olmaz. Sevgili hep bulunur zaten aski hep yakalayamiyo insan

Önce birini garantile, diğerine bas tekmeyi.
Böyle yapmak istiyorsun bence :ukala:
Çok aşıksan neden başka biriyle sevgilisin?

Onu farkli olarak sordum benim halim nolcak diye yoksa ondan acidigim icin ayrilmiyorum
Olacak olan şu platoniğin sana yeşil ışık yakarsa ne ala öyle birşey olmazsa da başka bir sevgilin oluncaya kadar tek tabanca takılırsın

+1

Back
X