• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllarca aşık olduğun adam için sevgiliden ayrılmak

He yazdim he yazma
Canim sen lise ogrencisi misin? Profilinde oye yaziyor. Biraz kavram karmasasi yasiyorsun sanirim. Kullandigin dil de problemli. Su an ozel hayatinda almis oldugun kararlar incinmene sebep olabilir. Derslerine odaklan onunde uzun bir hayat var. Yanlis seylere takiliyorsun.

ayrıl. o adam olsa ne olmasa ne..
merak ediyorum kalbinizde birisi varken biriyle nasıl sevgili olabiliyorsunuz?
biriyle sevgili olabiliyorsanız nasıl bu kadar çabuk ayrılma düşüncesi gelişiyor.

boşta kalma korkusu mu?

Yavrum senin daha yaşın kaç, boyun kaç, kilon kaç:KK53:
Nedir bu boşta kalma korkusu?
İlk önce o sanal ilişki sürdürdüğün çocuktan ayrıl(acıma bu kadar merak etme,aşkından ölmez)
Sevmiyorsun çünkü.

Sonra da platoniğinle takılmaya devam et, olursa ne ala..

Bana kalsa otur ders çalış ama neyse:kahve:

Şimdiki erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz, ondan ayrılın. Zaten sanal bir ilişki, ben sanal ilişkileri pek ciddiye alamıyorum maalesef. Aklınızda başka biri var çünkü, o size ilgisini belirtirse sevgilinizi bırakacaksınız, belirtmezse ilişkinizi sürdüreceksiniz. Bu hiç hoş bir davranış değil, bencilce bir davranış. Platonik aşkınızın sevdiği başka birisi olduğu halde sizi ikinci alternatif olarak görse nasıl hissederdiniz? Sevgilinizden ayrılın, platonik olduğunuz çocuğa yönelin. Bu bana kalırsa aldatmaya da giriyor çünkü.

lise ogrencisimiymis?ahh bu gencligin hali ,bir tarafta ogretmenin azarladigi cocuklari tartisirken..canim bence kimi sevmiyorsan ondan ayril merak etme kolay unutulur bu yaslarda bulur hemen birini sonrada derslerine odaklan bence gelecegini dusun garanti altina al sonra birak ne platonikler senin pesinden kossun hayatinda basarilar dilerim insallh mutlu olursun

Umarım 1 haftalık adama takılıp sevgilini kendinden kurtarırsın.
Ve umarım o adamda da seni bırakır da kendi boşluğunda şeaparsın. :kahve:

şuanki sevgilini sevmiyorsun belli ki, o yüzden aşkının peşinden git msj attıysa vardır ondanda da birşeyler bence:)

Gerçekten platonik hisler ( aşk diyemeyecegim) beslediğin kişiyi bu kadar çok onesemis olsanız sevgiliniz olmazdı
Sevgiliniz de zaten sevgili değilmiş sanalmış
:ıslık:
Duygularınızdan emin olun diyeceğim de diyemiyorum, ortada duygu yok

Back
X