- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Derinmevzu
Nasıl anladınız da yorum yaptınız? Bravo valla, ben hiç bir şey anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kere affetmiş bir kadın olarak diyorum ki keşke hiç kurcalamasan telefon face vs.Merhaba konum biraz uzun olcak amabasta sunu soyleyim bu kk kadinlari hepinize minnettarim cogu seylerin gucunu sizden aldim saolunn konuma gelicek olursak basliyorum uzun yil oldu evliyim esimle severek evlendik ama bu sadece benim icin gecerliymis belki o sevmemiss defalarca aldatilmis bi kadinim ama bunu en yakin ark bile bilmiyo ama hep sabir dedim gitmek istedim falan bisekilde olmadii ama dusunuyorum onlarla bh adam ilerleyemedi ama tabi icinde bi uhte varr neyse bi kadin dikkatimi cektii eski teklif ettigi kizmis ama cikma olayi yokk kadin dul bi oglhvar fena biseyy yani agxi uslubu bozyk her gun facede resimleri yazili imali sozler takipteydim hatta birinde cskma face acip agzma geleni saymistim ben oldugunu bilmeden kac kezde esimin facede filan arattigini takip ettigini gordum gecmis yillsrda ama hep bi bahane yine affettim gecen yataga uzandin telefonunu aldim mesengerine bakmaya basladim bi baktimki tak kadin ciktii anaaaaa mesengrrda eklii bildiginiz yani ben sok esime soruyom yemin ediyo bilmiyomus nerden cikmiss onceden farketse benim bakacami bilmiyomuymuss en son i uygulamiyi sildii ama bende soru isaretleri kaldii aldim karsima kinustum bak adam unutamiyosann cekiliyim aradan evlen dedimm cikiyim hayatindan yok bilmiyomus nerde ilgilenmiyomus o zaman dedim bu kadin mesengera toto dan surpriz yumurtadanmi cikti yaww simdi size soruyorum bu o mesengera nasi eklenmis olmali facede arkadas deillerr aklimaa tek bi secenek geliyo trlefon rehberinde kayitli ve numaradan ciktii daha once eskiden sormustum oyle demisti ve cidden benim mesengerdada denedimm oyle sanirim peki sizce ne yaomaliyimm herkes mesengrra eski sevgilisini eklesin o zaman varmi oyle balli dunya ?
Seviyeyi asmaya basladiniz bazi bayanlsr ben durumu detayi ile yazmadimkii ama yazayim sizde iyi okuyun ben hamile ikenn annemlere gitmistim esimde babasina yardima icin oraya babasigilin ev meydanda gelen gecen gorunuyo esimde cam kenarina oturmuss ve bu kadindaa orda geciyomus esim sanirsam bisi olmus kalmis iceri gitmis kadin hala ara ara kafasini kaldirip bakinca kayinvalide gormus ve esime demiski sakin bu kadina bulasma ve karinla arani acma demis bizimkide kadindan o gucu alinca facede takip etmeye baslamisskadin dul diye gucunuz yeter diye dusundugunuzden butun bunlar oysa siz dul kalmayi bile basaramayip olmayan bir evliligi surdurecek kadar acizsiniz
Inanin kurcalama amacihla bakmwdim zqten ama tak diye cikti insan zaten affedince bazi seylerin ustunu ortmesi lazim yada gitmesiiBi kere affetmiş bir kadın olarak diyorum ki keşke hiç kurcalamasan telefon face vs.
Malesef acı ama affetmişsen bir daha üstüne düşmeye lackalasmaya gerek yok
4 yıl oldu affedeli ve ben 4 yıldır bakmıyorum teline vs.
Oluyor evet bana da oldu bir kere bende bir yere is başvurusu için başvurmuştum telefonuma kaydetmiştimDaha önce aldattı diyosavurduğuirşeyler
Ama daha önce benimde böyle olmuştu iş başvurusu yapanları tele kaydetmiştim face kendi eklemiş hepsini eşim söyleyince farketmiştim
Niçin eşinizin messenger a bakıyorsunuz ki bakın artık üstüne düşmeyinInanin kurcalama amacihla bakmwdim zqten ama tak diye cikti insan zaten affedince bazi seylerin ustunu ortmesi lazim yada gitmesii
yuhhhh yaa adama bak. fırsatını bulursan arkana bakmadan kaç git derim!Butun yorumlarjnzi okudum tek tek cvp veriyorum simdi bsna olumsuz yorum ypanlarada tsk ler butu elestirilere acigim cok pismanim bu adamla evlendigime zaten ysptigi onca seye ragmen nasi affedebildim sasiriyorum bi kac yil oncede agzindan bisey kacirmsti bi evli cift bulalim int netten diye gerisini yazamicam suan siz olsaniz boyle bi adama ne yaparduniz lutfen yazin icinizden gelenii ben doldu. Tasiyorum artik birisi ile paylasmassam olucem
dul olup da faceye resim atanlarda mı yollu kusura bakmayın bilmiyordum!!Dulmuş ama !!!
Öyleymiş demekki özellikle belirttiğine göre hanımefendinin...dul olup da faceye resim atanlarda mı yollu kusura bakmayın bilmiyordum!!