- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Daha öncede kv ilgili konu açmıştım.Ben çalışan bir anne oldugum için eşim annemi çağırmıştı annem bizimle yaşıyor zaten.Kv me gelinv-ce bu yılın 6 ayını bizde geçirdi diyebilirim.Annemin gözlerinde sarı nokta var tek başına bakamıyor arkadaşlar.Ramazanın 2. günü yine geldi 1 aydır yine bizdelerdi cocklar bahanesiyle biz bakıcı bulduk.Evden taşınacagımız için bir kaç gün daha kalayım bir yardımım olur dedi kv.Nasıl olduysa dün şakalaşıyorduk eşimle eşim bana ben eşime vuruyorum derken kollarımı sıkıştırdı eşim öyle acımış ki bağırmaya başladım acıdan.Ağlayarak yatak odasına gittim başladım bağırmaya sen nasıl bir insansın dedim.Canım yandıgı iiçin baya bagırfdım kv gelmiş ben eşimle tartışıken beni izliyor orada.Laf söyleyemediği içşin çatlıyorrrr.Kendini diyor.Her seferinde oglunu tuttup bana 2 çift laf söyleyip Kayınbabama hadi toparlan gidiyoruz ayagı yapmıştır veeeeeeeeee yine aynısı oldu.(Bana sende 1 metre.......var dedi)absürt olmasın diye yazamadım.terbiyem el vermez bende seninkide 2 metre dedim.Sonra kaynımı çağırdı toparlanıp gitti .Kaynımda laf söylemese olur mu anne ve babası bi daha bize gelmeyecekmiş de mır mır mır....Eşimlede baya kavga ettik daha sonra ben bu adamın sülalesiyle mi evlendim yahu bu ne???