• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllık izin...

nobody

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
3.140
132
0
Antalya
Yıllardan sonra bu sene sonunda yıllık izne çıkacağım, kuzucuklarımı da alıp memlekete doğru uçacağız. Şimdi benim derdim memlekete kızgın olduğum bir süredir görüşmediğim teyzem var, çok severdim kendisini çok da emeği var bende ama annemi çok kırmıştı. Neyse oradan geçtim esas sebep de annemin vefatından 8 ay sonra babamın birisi ile tanışıp 1. yılda da yeniden evlenmesi oldu. Demediği kalmadı benim de ağırıma gitti. Son konuşmamızdan sonra -ki baya hararetli bir tartışma geçirdik- bir daha konuşmadık.

Ben gittiğimde annemin mezarını düzenleyip bir de peyzaj firması ile anlaşacağım, Bir de aksilik olmazda Allah izin verirse camide mevlütü okutacağım.. İçimden teyzeme hiç gitmek gelmiyor ancak bir yandan da annem yaşasaydı ne olursa olsun git kızım derdi diye düşünüyorum ancak gidersem de yine bir sürü laf edecek benim canım sıkılacak kaldıramayacağım gibi hissediyorum..

Siz olsanız ne yapardınız :) Ben çıkamadım işin içinden...
Gitmek mi zor, oraya kadar gidip de kalmak mı?

canım haklısın ama unutma ki sende çok emeği varmış....ne olursa olsun ne yaşanmışsa yaşansın teyzen sonuçta anne yarısı...üstelik de annen de vefat etmiş....geçmişte yaşananları unutmazsak hayat zehir olur herzaman...büyüklük sende kalsın...git görüş teyzenle...eğer geçmiş defterleri açmaya kalkarsa, teyze ben geçmişi konuşmak için değil annemin hatırı için geldim sana...unutalım artık yaşananları dersin...o da vicdanlıysa uzatmaz inşallah...ama baktın hala devam ediyor, o zaman görüşmeyi kesersin, buda bana ders olsun dersin...hiç değilse içinde şüphe kalmamış olur....
bu arada allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin...

teyze demek anne yarısı demek aynı lafları annen dese ona da kızardın ama bı sure sonra affederdin değil mi?

bence konuşmalısın.

ben olsam giderim.ilk laf söylemesinde de güler yüzle sustururum.mezar ve mevlüt işlerini halledelim falan diye de fikir alırım

Çok ağır konuştu anne yarısı diye düşünüyorum ben de ama bir yandan da laf söylediği dil uzattığı kişide babam. İnsan kim olursa olsun anasına babasına laf uzatıldı mı kötü oluyor işte. Konuştuğunda ağır konuşuyor, babama söyleniyor, ağır beddualar ediyor. Dedim ya kaldıramadım en son artık baya tartıştık o günden sonra da bir daha konuşmadım...:( Gitmeme bir hafta var, iyice bir düşüneyim.

sen git.eğer o laf söylerse onun ayıbı olur..gitmazsen hatalı duruma düşersin.. tartışma çıkarsa da girme,sus ve dön.. bide biz duygusal insanlarız, böyle kırgınlıklar uzamaz bizlerde..görüşme imkanınız olsaydı zaten bu zamana kalmazdı dargınlık.. sadece sabırlı ol..(sana yazarken aynı zamanda kendimede söylüyorum bunları :)

Back
X