Yıllardan sonra bu sene sonunda yıllık izne çıkacağım, kuzucuklarımı da alıp memlekete doğru uçacağız. Şimdi benim derdim memlekete kızgın olduğum bir süredir görüşmediğim teyzem var, çok severdim kendisini çok da emeği var bende ama annemi çok kırmıştı. Neyse oradan geçtim esas sebep de annemin vefatından 8 ay sonra babamın birisi ile tanışıp 1. yılda da yeniden evlenmesi oldu. Demediği kalmadı benim de ağırıma gitti. Son konuşmamızdan sonra -ki baya hararetli bir tartışma geçirdik- bir daha konuşmadık.
Ben gittiğimde annemin mezarını düzenleyip bir de peyzaj firması ile anlaşacağım, Bir de aksilik olmazda Allah izin verirse camide mevlütü okutacağım.. İçimden teyzeme hiç gitmek gelmiyor ancak bir yandan da annem yaşasaydı ne olursa olsun git kızım derdi diye düşünüyorum ancak gidersem de yine bir sürü laf edecek benim canım sıkılacak kaldıramayacağım gibi hissediyorum..
Siz olsanız ne yapardınız :) Ben çıkamadım işin içinden...
Gitmek mi zor, oraya kadar gidip de kalmak mı?
Ben gittiğimde annemin mezarını düzenleyip bir de peyzaj firması ile anlaşacağım, Bir de aksilik olmazda Allah izin verirse camide mevlütü okutacağım.. İçimden teyzeme hiç gitmek gelmiyor ancak bir yandan da annem yaşasaydı ne olursa olsun git kızım derdi diye düşünüyorum ancak gidersem de yine bir sürü laf edecek benim canım sıkılacak kaldıramayacağım gibi hissediyorum..
Siz olsanız ne yapardınız :) Ben çıkamadım işin içinden...
Gitmek mi zor, oraya kadar gidip de kalmak mı?