• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllık İzinde Başka Yerde Çalışmak

Neden yıllık izinde çalışmak istiyorsunuz ki? Yakınınızda hiç park bahçe mesire yeri yok mu bi gün pikniğe gidin, bi gün günü birlik tura gidin daha hesaplı olur, bi gün evde oturun dinlenin… izinde de çalışırsanız ne zaman dinleneceksiniz? Bu yıllar geri gelmez.
yıllık iznim iki hafta. en azından bir haftasını çalışarak geçirmek istiyorum

yıllık iznim iki hafta. en azından bir haftasını çalışarak geçirmek istiyorum
Canınızın kıymetini bilin valla. Yiyin için gezin okuyun izleyin. Gerekirse boş boş oturup duvarları izleyin bol bol uyuyun kendinizi dinleyin. Kendinize vakit ayırın. Zaten izinlisiniz ama maaşınız tam yatacak keyfini sürün. Derim ben. Neden çalışmak istiyorsunuz ki ?

Kafelerde garsonluk aklıma geldi
Maaşlarını da haftalık olarak alıyorlar diye biliyorum.
1 hafta çalışıp çıkarsınız bi sonraki haftada dinlenirsiniz 😅🤷🏻‍♀️

Canınızın kıymetini bilin valla. Yiyin için gezin okuyun izleyin. Gerekirse boş boş oturup duvarları izleyin bol bol uyuyun kendinizi dinleyin. Kendinize vakit ayırın. Zaten izinlisiniz ama maaşınız tam yatacak keyfini sürün. Derim ben. Neden çalışmak istiyorsunuz ki ?
kredi ödemem var. ek bir para bulmak beni rahatlatacak. konuyu açtığımda uygun fiyatlı tur önerisi istemiştim ama hayal oldu bu düşüncem. ailemin evinde yaşıyorum. yıllık iznimi evde geçirmek beni mental olarak yıpratır. iki haftalık iznimin üç dört gününü şehir içi gezmeye ayırıp geri kalan günlerde çalışmayı düşünüyorum.

Kafelerde garsonluk aklıma geldi
Maaşlarını da haftalık olarak alıyorlar diye biliyorum.
1 hafta çalışıp çıkarsınız bi sonraki haftada dinlenirsiniz 😅🤷🏻‍♀️
bu hiç aklıma gelmemişti. teşekkür ederim, böyle bir şey yapabilirim :)

Ege bölgesinde tanıdığınız varsa yıllık izninizi zeytin toplama mevsiminde alıp zeytin toplayabilirsiniz, yövmiye tam bilmiyorum ama geçen yıl bile çok yüksekti.
Bir benzeri de Rize de çay toplamak. Yemek ve barınacak yer veriliyor ve günlük yevmiye 500 TL. Polislerin, memurların vs. Yıllık izinlerinde gelip bir hafta kadar topladıklarını duymuştum. Günde belirli bir çay toplama kotası var. Ve o kota çok rahat dolduruluyor. Bir araştırın isterseniz.

Bir benzeri de Rize de çay toplamak. Yemek ve barınacak yer veriliyor ve günlük yevmiye 500 TL. Polislerin, memurların vs. Yıllık izinlerinde gelip bir hafta kadar topladıklarını duymuştum. Günde belirli bir çay toplama kotası var. Ve o kota çok rahat dolduruluyor. Bir araştırın isterseniz.
günlük 500 tl çok iyi para. teşekkür ederim, araştıracağım :)

Back
X