Yine 2.cizgi sorunsali

eyllzg

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
125
116
18
41
Arkadaşlar sizce bu testin sonucu ne?

Eklentiler

• 20160914_193301.webp
    20160914_193301.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 195
Var gibi cnm telefndan efektlerde negatifi sec bk o zamn daha belirgin olur bk

Bk bn bktm bile evet cnm hayrli olsun:halay::halay::halay:

Evet ben de goruyorum ama inanamiyorum..aslında sorun şu ki son 2 adetim hep gecikme yaşadım. Test yaptım böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı sonrasında adet oldum bugün gecikmenin 3.gunu gidip kan verip yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

Bu marka hep test hep 2.ci cizgiyi hafif silik cikariyo. Gecen ay cook hayal kirikligi ugratmisti bana..

Aaa gerçekten mi evet geceki testlerim de hep bu markaydi. Başka bir marka ile deneyim

Bariz belli oluyo ki ikinci cizgi bu kadar da yaniltmaz heralde

Aaa gerçekten mi evet geceki testlerim de hep bu markaydi. Başka bir marka ile deneyim
Ben bu markadan 4tane test almistim. 3kere yaptim ve 3üde boyle cikti. Dedim kesin hamileyim heralde.. Sonra adet oldum cok kötü hayal kirikligi olmustu. Elimde son 1test kalmisti adetken yaptim ve yine silikti. Testten kaynaklaniyo heralde.. Hayal kriikligi yasama diye diyorum canim.. Insallah vardir tabiki. Ama baska markayla dene derim

Bnmde boyle cikmisti ve hamileydim hayirli ugurlu olsn hemen kan testi yaptir idrar testi her zamn guvenilir olmuyor

Evet ben de goruyorum ama inanamiyorum..aslında sorun şu ki son 2 adetim hep gecikme yaşadım. Test yaptım böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı sonrasında adet oldum bugün gecikmenin 3.gunu gidip kan verip yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

Büyük ihtimalle kimyasal gebelikti i
Bu marka hep test hep 2.ci cizgiyi hafif silik cikariyo. Gecen ay cook hayal kirikligi ugratmisti bana..

Kimyasal gebelikten dolayı çıkmış olabilir canım

Benimde idrar testim pozitif cikti adet gunu adet olmama ragmen kan testi yaptirdim beta 30 cikti. O ayda kimyasal gebelik yasadim. Bu ayda idrar testim pozitif cikti beta 5 cikti. 2 gun sonra adet oldum sanirim yine kimyasaldi. Seninde kimyasal olmus olabilir
Yok kuzum ya benim bi arkadasim da yapti ondada oyle cikti.. Sanmiyorum yani

Yok kuzum ya benim bi arkadasim da yapti ondada oyle cikti.. Sanmiyorum yani

Canım çoğu kadın korunmadığı dönemlerde kimyasal gebelik çok yaşarmış ama adet ile birlikte atıldığı için farkına varmazmis. Bizler genelde adetten once ya da 1-2 günlük gecikme ile yaptığımız için silik çizgi çıktığında sağlıklı hamilelik sanıyoruz. Bu markayi ben ve bi çok arkadaşım çok kullandık ve hiç böyle bir sorun yaşamadık. Sen silik çıktığında hiç kan tahlili yaptırdın mı

Benimde testim aynen böyle çıkmıştı ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama sen yine de kan testi yaptır

Canım çoğu kadın korunmadığı dönemlerde kimyasal gebelik çok yaşarmış ama adet ile birlikte atıldığı için farkına varmazmis. Bizler genelde adetten once ya da 1-2 günlük gecikme ile yaptığımız için silik çizgi çıktığında sağlıklı hamilelik sanıyoruz. Bu markayi ben ve bi çok arkadaşım çok kullandık ve hiç böyle bir sorun yaşamadık. Sen silik çıktığında hiç kan tahlili yaptırdın mı
Aynen geçen ay test yaptım. Beta 14 çıkmıştı. 1 hafta sonra yine bakalım demişti doktor o zamana kadar adet olmuştum. Kimyasal da olabilir evet

Back
X