- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.932
- 408
- 40
- Konu Sahibi damlacannnnn06
Ciddi olarak söylüyorum siz bu buluşmadan ne umuyorsunuz, sizi zerre umursamadan başkası ile görüşmeye başlayan, sizinle kısıtlı görüşme imkanınız olmasına karşın sizin buluşma teklifinizi geri çeviren adamın, siz aldattığını yüzüne vurunca aman ben yaptım diye ayağınıza kapanacağını ya da sizin ne kadar üzülüp süründüğünüzü görünce yataklara düşeceğini falan mı sanıyorsunuz, bence fazla dizi izliyorsunuz, adamın gram umrunda değilsiniz umrunda olsanız hayatına başkasını sokmaz, anlık birşey de değil anlattığınız kadarı ile baya baya başka kızla görüşmeye başlayan adamın önünde ağlayıp zırlayınca ne olacak, ben söyleyeyim kendinizi rezil edip adamın egosunu besleyeceksiniz, günlerdir burada konu açıp açıp plan kurup kafa patlatıyorsunuz, eminim adam sizi gözden çıkarıp başkasının koluna koşarken bile bu kadar düşünmemiştir. Yapacağınız şey basit, arayıp delilleri yüzüne vurup, tekmeyi basacak, illa onda kalan eşyaları istiyorsanız size ulaştırmasını isteyeceksiniz. Siz yeterince kanıt topladıysanız adam inkar etse ne olur, kabul etse ne olur. Evli değilsiniz illa mahkemeye delil lazım diye bir derdinz yok, ikna etmeniz gereken aileniz yok, kaç gündür sizi boynuz takan adamla normal devam etmeyi nasıl içiniz alıyor onu da anlamadım. Bence sizde ayrılacak yürek yok, birşey olsa da adamın beni aldatmadığı yalanına inansam derdindesiniz.