Yine annem, babam, eşim...

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
her gun yenı seylerden gercekten bıktım bunalmıs durumdayım.yengem amelıyat onu gormeye gıtmem lazım annemlerde gıdecek.bende beraber gıdeyım dedım.esıme bırak arabayla annemlere dıyorum bırakmam dıyor.gel al dıyorum almam dıyor.annemde tutturmus buraya gelırsen senı almaya gelene kadar gondermem dıyor.dolmusla gıtsem hava buz gıb. bıde annem gondermez kocan gelsın dıye..kızım soguk alır dıye dusunuyorum.bunaldım.gıtsen gıtmesen bı turlu....gercekten yoruldum

Daha önceki konunuzda da söylemiştim ailenize ağırlığınızı koymanız gerek..
Açıkçası ben olsam "annecim ben dönerim tek başıma,illa eşime mi muhtacım canım?" derim.. Sürekli annemin kocam hakkında şunu yapsın,bunu böyle yapsın demesine müsade etmezdim.. :1no2:
He sonra başbaşa kalınca eşimin ifadesini alırdım o ayrı.. aklinialirimsmile

dolmuşla gitsen noluyo ki anlamadım
eşinin davranışı da yanlış
anneninki hepten yanlış
eşini annene karşı savun
ama eşinin de burnundan getir
gel diyosan gelsin yani

daha önceki konunuda okumuştum
komik durum
eşin inat ediyor getiririp almama konusunda
annede gelmese yolamam diyor
hayır anlamadımki kimi nereye yolamiyor annen
eşin kabahatli olabilir evet
ama annen bu durumda daha suçlu
boşver kızım sen kocanı takma atla dolmuşa git evine diyeceğine, seni gelsin alsın yoksa yolamam diyor
sanki küçük bebeksin
bence iki tarafada tavrını koymanın zamanı gelmişde geçiyor bile

Yengem amaliyat olmuş ona geçmiş olsun için gidiyorum deyip gideceksiniz...:hulya:

Bu bu kadar basit,ne demek annem bırakmaz gelsin alsın der,bence bu ikilem durumlarına birazda biz kadınlar kendimiz sokuyoruz böyle.sen götür yada gel al.:umursamaz:

Elim var ayağım var çeker giderim,soğuklardan bişey olmuyo arkadaşım hergün işe gidip geliyoruz,ayrıca biz büyükleri bir kenara bıraktım küçücük çocuklar okuka gidip geliyo...

Bence anneniz haklı ne oluyor öyle eşinize siz onun eşisiniz ve çocuğunuz var anladığım kadarıyla. Ben olsam gelip almazsa gitmezdim.

bence kendi ayaklarınız üzerinde dik durun. bir yere giderken annemle gideyim. annemede eşim götürsün. eşim getirsin demeyin. ve deditmeyin.
ben tek başıma alır çocuğu yengeme giderim. annemede ben şu gün gidicem isterseniz sizde o gün gelin orada buluşuruz derim. eşin alsın falan derse ben istemiyorum almasını kimse strese girmesin atlar dolmuşa giderim derim. haa hala ısrar ediyorsa bu şekilde yaptığımda evde ne huzur kalıyor ne mutluluk üzerime gelme kocan gelsin deyip durma bunaldım bu gidişle temelli gelicem o olucak derim. bakalım bir daha yorum alıcakmıyım.

bu kadar araya sokmayın kendinizi. yazık üzülüp hasta olursunuz. birde çocuğunuz var. kendinizi düşünün.

acilen ehliyet almalısın, böylece nereye gidip geleceksen kendin gidip gelmelisin bence:hulya:

kararlarınız da dıştan müdahalelere bağlı iseniz, ortak karar alma zorluğu yaşayıp yorulursunuz,
siz annenize odaklanmışsınız
anneniz eşinize oterite olmaya heveslenmiş
eşiniz de belki de annenize kendince boyun eğmiş olmamak için size naz ediyor

eşiniz ile gitmiş olsanız özel araç ile gidiceksiniz zaten,
sarıp sarmalayın evladınızı, binin taksiye dolmuşa gidin diyesi geliyor insanın,
tabi sizin özelinizi bilmeden söylemiş olurum,
özeliniz bu harekete müsade etmiyor olabilir. siz de haklısınız çıkışsızlığınıza.

veya biraz yumuşak bir yol ile; bekleyin, müsait olduğunuzda eşinizle birlikte gidersiniz
yada yengenize mazeret belirtin, gitmeyin
sizin huzurunuzdan önemli değil ya.

bundan öte, benzer durumların tekrarlanmaması için önlem almalısınız
bahsettiğiniz olayınızın çözümü sadece gününüzü kurtarır
siz, benzer olayları yaşamaktan yorulmuşsunuz
genel de çözümlerseniz, zamanla aynılarını yaşamadığınızdan hafiflersiniz

her iki tarafıda idare etmek senin elinde bence ayrıcada eşine o konularda bağlı olma istediğin yere kendin git gel ne o öyle ona muhtaç gibi boşver güzelim kendi işini kendin hallet...

ya canim kusura bakma ama cok tuhaf bi ailen var hem esin tarafindan hem kendi ailen tarafindan .. actigin tum konulari okudum nerdeyse insan onlarin arasinda psikopat olur .. annen baban kendi gururunu cok dusunuyor bence her konuda onlar hakli olmak istiyor oncelerden actigin bi konuda annen baban habersiz senin evine gelmisler seni evde bulamayinca sana tavir yapmislar bi daha biz gidesiye gelmezler demissin .. surekli benzin parasini soz konusu ediyorlar ama bizi her zaman cagiriyorlar demissin .. daha sonra bi konuda ablanin annenlere tavir yaptigini bayramlasmaya dahi gitmedigini soylemissin .. simdi anliyorum ablanin neden esinden tarafta oldugunu annesini bayramlamaya bile gitmedigini ...
ailen gercekten tuhaf kayinvalidenlerde tuhaf ama insanin oz annesi kizinin mutlulugu icin biraz alttan almali belki damat her zaman getirmek istemez arada biz gidelim torunu gormeye demeli .. havalar soguk oldugunda onlar sana daha cok gelmeli sonucta bedavadan annanne babanne olunmaz ...
ama burda hatali sensin sen artik esinede ailenede tavrini koymalisin .. ne cocuk gib arada birakiyorlar seni otur annenlede esinlede konus tavrini koymassan omrun boyle gecer .. sen cocuk degilsin seninde evladin var artik sende annesin .. arada harcatma kendini .. tartismaya donussede otur annenlerle herseyi konus .. sen esini seviyorsan onlarda esini bu sekilde kabul etmek zorunda .. belkide esinde ailenin bu tavirlari yuzunden sikilip sana tavir yapiyodur .. her gittigin geldigin yere belki bu yuzden karisiyordur .. zaman geciyor hayat eften puften seyleri dert etmek icin inan cok kisa .. o yuzden bir an once koy su tavrini kavus rahatina ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…