yeditepeistanbul
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ocak 2017
- 36
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi yeditepeistanbul
geçende konu açmıştım kızlar. annemin alkol problemiyle ilgili. başımızda durdu ama sırf bu alkolü yüzünden çok şey yaşadık. Sokaklara atıldık, şiddet gördük, psikolojimiz bozuldu resmen.tam her şey düzeliyor dedik yeniden gömüldü karanlığına. Eskiye döndü her gece sarhoş içkiye giden paranın haddi hesabı yok paramız bitti hala daha içki bulun bana diyor yoktan da anlamaz oldu. Tüm bunlar içinde aşırı bunalmışken bugün niye tamam telefonla uyandım ve ücretli öğretmenlik için görüşmeye çağrıldım. Yarın göreve başlayacağım akşam ne güzel annem de mutlu olur dedim oldu da ama beş dakika mutlu oldu. Sonra çekildi tan odaya her zamanki arabesk müzikleri eşliğinde hüngür hüngür ağladı . İçkisi bitti dışarı çıktı aldı. O da bitince bir daha gitti geldiğinde patladım anne yeter artık yarın ilk iş günüm neden benimle oturup mutlu olmayı denemiyorsun ki dedim hiç umrunda olmadım. Biraz da birikmişlikle sinir krizi geçirdim. Kendimi ölfürecek dereceye geldim az sakinleşiyordum ki bu sefer annem üstüme gelip bana vurmakta çalıştı sen kimsin diyerek. Ben de kendimi yine kaybettim ve onu itikledim düşer gibi oldu ağlaya ağlaya hitti . Yanına gidip ben olursa olsun yapmamalıydım özür dilerim dedim. Allah seni cayır cayır yaksın, seni süründürsün ben de inşallah göreyim dedi. Bir anne nasıl çocuğu için böyle şeyler diyenilir . Evet yanlış yaptım ama iyi değildim bunu biliyordu. Giderek birbirimize olan sevgi ve saygı yol oluyor ben isterdim ki annemle çok mutlu olalım anan olmuyor kızlar onu mutlu edemiyorum en kötüsü ölümü düşünecek kadar kötüleşmeye başladım. Artık nasıl bakacağız birbirimizin yüzüne bilmiyorum