Yine atanamadim bunalim aglama krizleri

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Lise mezunu hemsireyim. Cok calistim kpssye. Sorular da hep ezberledigim seylerdi. Sen git hic gormemis okumamis gibi baska şeyleri isaretle. Ozele başvursa m zaten bir suru hemsire var basvuran. Aile hekimlikleri desen sonuna kadar dolu. Zaten yasadigim sehirde ozel hastane yok en yakini 1saat uzakta. Ki basvursam da alacaklar mi belli degil. Sonraki sinava var 2sene. Ya bildigim sorulari yanlis yapmam ve dogrulari isaretleyip silip yanlislari kodlamam icime oturdu. Yanlislara tamam yanlis kabul diyebiliyorum ama sildiklerim icime oturdu iste. Bugun o kadar cok agladimki. Yuzum sisti. Caresizim. Helede arayip sinavi soranlar o kadar cokki. Utaniyorum konusmaya. Sinav aciklaninca da arayacaklar. Telefonumu kapatip yaylaya babanemlere tasincam galiba. Umudumu kaybettim :(

Benim puanım senin olsun ben istemiyorum :mad:
Benim yerime de sen atan
Dileklerim bir yana :işsiz:

Canım zaten 3 milyon kişi girmiş
K.b ama sınav basitti
Standart sapma çok saçma olacak seninle aynı puanı alan 10 binler olacak
Yazacağın yerin tutma olasılığı çok düşük olacak
Çünkü Memur yaşı 30a çıktı
Bide lise memuru hemşire alımı artık yok ötesi
Devlet yeni yeni bu konuyla ilgili yasa çıkardı
Ygs -lys topiğim var çalışmaya beklerim ;)

Nasil teselli etsem bilemedim.
Beni dusun. Yeni mezun ogretmenim. Son senemde stajiydi okuluydu demedim dershaneye yazildim gece 10 da ciktigim dersler oldu. Calistim calistim. Iyi de bir puan aldim. Alanimda 300 kusurlerdeydim atanmam kesindi. Mulakatla atanma sansim elimden alindi. Hicbir sebep hicbir orgut baglantim olmamasina ragmen. Mulakat sorularini bilmeme ragmen. 1200 kusurlerde siralama yapanlar atandi. Ben atanamadim. 24 kasim yaklasiyor simdi bir suru fotograf atarlar. Ben de kurtulusumun tek caresi atanmak olan bu evde butun dunyam olmus su odada o fotograflara bakip aglar aglar aglarim.
Kusura bakma kpss konusunda cok doluyum. Sukret diye anlattim. Iyi gecse de iyi puan alsan da bu ulkede hicbir sey garanti degil.

Ağlama lütfen Azra910 Azra910 , biliyorum çabalarını kendi ellerinle yıkmış gibi hissetmek ve kendini yetersiz görmek kolay değil ama şuan yoğun olarak ve biraz da derinden hissediyorsun olay çok taze olduğundan ötürü. Her şerde bir hayır ara derler, mutlaka ara. Bu yıl olmadıysa, 2 yıl sonra harikulade bir yer olabilir! Sınav kolay/zor bunu düşünme, sınava girerken uzun çalışma dönemini 2 saate sığdırmak ve hayallerin, heyecanınla başa çıkmak kolay olmuyor. Çok takip ettiğim bir üyesin, ve gerçekten çok mantıklı bir kadınsın. Ben yürekten inanıyorum çok güzel günler göreceğine. Ve hatta sana dua edeceğim... mesleğin çok kutsal, böyle bir meslek sahibi olduğun için bile şanslı sayılırsın...

Canım üzülme ya 1saat yol normal o özel dediğin hastaneye başvur derim. ayrıca arkadaşım üni mezunu öğretmenlik okudu mülakata girdi 93 puanla inan atanamadı tercih yapmadı. sadece ama sadece doğu güneydoğuda kontenjan açılmış. velhasıl her işte hayır vardır belki çok yüksek alsaydın da atanamayacaktın puanın boşa gidecekti. üzülme lütfen.
Bide dün bir film izledim sliding doors adı. şer bildiklerimizde hayır vardır dedirtti. kafa dağıtmalık izleyebilirsin :)

Ağlama lütfen Azra910 Azra910 , biliyorum çabalarını kendi ellerinle yıkmış gibi hissetmek ve kendini yetersiz görmek kolay değil ama şuan yoğun olarak ve biraz da derinden hissediyorsun olay çok taze olduğundan ötürü. Her şerde bir hayır ara derler, mutlaka ara. Bu yıl olmadıysa, 2 yıl sonra harikulade bir yer olabilir! Sınav kolay/zor bunu düşünme, sınava girerken uzun çalışma dönemini 2 saate sığdırmak ve hayallerin, heyecanınla başa çıkmak kolay olmuyor. Çok takip ettiğim bir üyesin, ve gerçekten çok mantıklı bir kadınsın. Ben yürekten inanıyorum çok güzel günler göreceğine. Ve hatta sana dua edeceğim... mesleğin çok kutsal, böyle bir meslek sahibi olduğun için bile şanslı sayılırsın...
Ay yorumu okurken bile agladim gerçekten hic iyi degilim cok tesekkur ederim ne desem onu bile bilmiyorumki. O kadar heyecanliydim ki. Hipotansiyon hastasiyim. İnsallah bayilmam diye dua ederek gittim sinava. Titreye titreye cozdum. Cikarken bile umutluydum. Ama utaniyorum. Soranlara ne diyecegim. Cok doluyum toparlayamiyorum kusura bakma

hemşireler kpss ile mi giriyor? biraz saçma olmamış mı ya sağlık alanında soru oluyor mu?

devlette çalışmak için mi kpss? üniversitelerin sınavı ayrı oluyorsa onlara başvurun oradaki hemşireler çok rahat oluyor.

Canım üzülme ya 1saat yol normal o özel dediğin hastaneye başvur derim. ayrıca arkadaşım üni mezunu öğretmenlik okudu mülakata girdi 93 puanla inan atanamadı tercih yapmadı. sadece ama sadece doğu güneydoğuda kontenjan açılmış. velhasıl her işte hayır vardır belki çok yüksek alsaydın da atanamayacaktın puanın boşa gidecekti. üzülme lütfen.
Bide dün bir film izledim sliding doors adı. şer bildiklerimizde hayır vardır dedirtti. kafa dağıtmalık izleyebilirsin :)
Sulubeyinim nasilsin coktandir gorusemedik. Yorumun icin tesekkur ederim. Bende duydum yengemde onlisans tibbi sekreter kpss80 almis hep dogu kontenjani varmi buyuk ihtimalle sirnaga gitcek. Once aile hekimlerine basvururum sonra ozel hastaneye. Bana dua et olur mu :(

Canım yine de inşallah puanın yeterli gelir.olmazsa da hayırlısı olsun.cok teselli edici bir cümle olmadı farkındayım ama ne bileyim bu kadar aglamissin üzüldüm.bir suru insan atanmak istiyor olmuyor emeklere yazık oluyor.insallah ise girersin haklisin bir meslek sahibi olup çalışmamak çok zor

İnternetten bakmama gerek yok bende ebeyim ve 62 ile atandım altını dolduramıycam şeyler söylemiyorum :işsiz:
Ne zaman atandiniz? Valla internetten baktim gecen yillarda hemsireler hep 79-80-81 le atanmis. Gercekten oyleyse sagolun ama umutlanmak da istemiyorum insallah oyledir ne diyimki :(

Nasil teselli etsem bilemedim.
Beni dusun. Yeni mezun ogretmenim. Son senemde stajiydi okuluydu demedim dershaneye yazildim gece 10 da ciktigim dersler oldu. Calistim calistim. Iyi de bir puan aldim. Alanimda 300 kusurlerdeydim atanmam kesindi. Mulakatla atanma sansim elimden alindi. Hicbir sebep hicbir orgut baglantim olmamasina ragmen. Mulakat sorularini bilmeme ragmen. 1200 kusurlerde siralama yapanlar atandi. Ben atanamadim. 24 kasim yaklasiyor simdi bir suru fotograf atarlar. Ben de kurtulusumun tek caresi atanmak olan bu evde butun dunyam olmus su odada o fotograflara bakip aglar aglar aglarim.
Kusura bakma kpss konusunda cok doluyum. Sukret diye anlattim. Iyi gecse de iyi puan alsan da bu ulkede hicbir sey garanti degil.
Allah yardimcin olsun kardes. Valla cok kotuyum ağlayarak yaziyorum hepinizden ozur dilerim yazamiyorum daha dogrusu bugun ben ben degilimki. Sende sakin aglama nolur kimse aglamasin sen insallah atanacaksin

Sulubeyinim nasilsin coktandir gorusemedik. Yorumun icin tesekkur ederim. Bende duydum yengemde onlisans tibbi sekreter kpss80 almis hep dogu kontenjani varmi buyuk ihtimalle sirnaga gitcek. Once aile hekimlerine basvururum sonra ozel hastaneye. Bana dua et olur mu :KK43:
Canım benimmm edicem tabi ki hiç merak etme. bence de bir yerden başla çalışmak iyi gelecektir sana. kim bilir nasıl şeyler yaşayacaksın kimlerle karşılaşacaksın kimlerin hayatına dokunacak kimlerin duasını alacaksın dimi ama:KK19:. Belki özel hastanede çalışırken aldığın bir dua seni yüceltecektir. yolun açık olsun bebeğim:KK36:

Back
X