5 yıl calıs amatemdede gör yannda psikiyatri hastalari kendimi bi garip hissediyorum cok degistim.))Bende hep bildigim halde yapamadim sorulari. Kiz oyle deme gayette guzel biyerde calisiyosun. Kiymetini bil ben is bulamiyorum bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıl calıs amatemdede gör yannda psikiyatri hastalari kendimi bi garip hissediyorum cok degistim.))Bende hep bildigim halde yapamadim sorulari. Kiz oyle deme gayette guzel biyerde calisiyosun. Kiymetini bil ben is bulamiyorum bak
evet ozaman zor tabi .buyuksehir olmasi lazm burası bile okadar doluki hastane cok oldugu halde baskentteim bn .Karadenizde kucuk bir ildeyim simdi tanidik cikar diye buraya yazmak istemiyorum ama gercekten yok denecek kadar az is
Bende bu yuzden umutsuzum zaten. Tek care kpssydievet ozaman zor tabi .buyuksehir olmasi lazm burası bile okadar doluki hastane cok oldugu halde baskentteim bn .
hepimize tek care cnm özel cekilmiyor ins calisinca gorceksin ins devlet olurda ozel gormessin tum saglikcilar ins stresli bir isimiz varBende bu yuzden umutsuzum zaten. Tek care kpssydi
İnsallahhepimize tek care cnm özel cekilmiyor ins calisinca gorceksin ins devlet olurda ozel gormessin tum saglikcilar ins stresli bir isimiz var
Gecen yil girmistim hacettepede bile bazi bolumlere yetti puanim ama gitmedim kpssden emin oldugum icinkpss yerine üniversite sınavına hazırlansana cnm şansın daha çok olur
Yok canim ben atanali baya bi oldu da ruh halim aglakti dun.Sikma canini.Bi sekilde hallolur.Sen niye aglican seninde mi kotuydu