- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
herkese merhaba daha öncedende konular açmıştım hep sevgilimle ilgili 1 yılı geçen ilişkimiz var bana çok çektirdi tam artık düzeldi derken yine başa dönüyo herşey onla nasıl başa çıkacağımı gerçekten bilmiyorum artık yanımdayken bile başka kızlara bakıyo kızıyorum ben insanlara çok dikkat ederim falan diye saçma cevaplar veriyo pavyona gitmesini istemediğim halde gidiyo neymiş kadınlarla muhattap olmuyomuş sadece amcasının yanında duruyomuş merak etmiyor kıskanmıyor bile arıyorum telefonda konuşurken bile sürekli dalgaya alıyo herşeyi kızdırmaya çalışıyo beni yok işte manitaya bak falan diyo kızıncada kızdırmak için söyledim sende biliyosun falan diyo ama garçekten artık çok yoruldum doldum artık onu hep altan almaktan herşeyi boşvermekten yoruldum beni elinde görüyo hep ne yaparsa yapsın ben onla olcağım havasında gerçekten çok seviyorum onu çok belli ettim sevgimi yoksa 1 dakika bile katlanmazdım ama vazgeçemiyorum denedim kaç kere ama olmuyo ne olur yardım edin bana bu adamı yola getirmek için ne yapmalıyım ?