• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine aynı acı :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
herkese merhaba daha öncedende konular açmıştım hep sevgilimle ilgili 1 yılı geçen ilişkimiz var bana çok çektirdi tam artık düzeldi derken yine başa dönüyo herşey onla nasıl başa çıkacağımı gerçekten bilmiyorum artık yanımdayken bile başka kızlara bakıyo kızıyorum ben insanlara çok dikkat ederim falan diye saçma cevaplar veriyo pavyona gitmesini istemediğim halde gidiyo neymiş kadınlarla muhattap olmuyomuş sadece amcasının yanında duruyomuş merak etmiyor kıskanmıyor bile arıyorum telefonda konuşurken bile sürekli dalgaya alıyo herşeyi kızdırmaya çalışıyo beni yok işte manitaya bak falan diyo kızıncada kızdırmak için söyledim sende biliyosun falan diyo ama garçekten artık çok yoruldum doldum artık onu hep altan almaktan herşeyi boşvermekten yoruldum beni elinde görüyo hep ne yaparsa yapsın ben onla olcağım havasında gerçekten çok seviyorum onu çok belli ettim sevgimi yoksa 1 dakika bile katlanmazdım ama vazgeçemiyorum denedim kaç kere ama olmuyo ne olur yardım edin bana bu adamı yola getirmek için ne yapmalıyım ?

herkese merhaba daha öncedende konular açmıştım hep sevgilimle ilgili 1 yılı geçen ilişkimiz var bana çok çektirdi tam artık düzeldi derken yine başa dönüyo herşey onla nasıl başa çıkacağımı gerçekten bilmiyorum artık yanımdayken bile başka kızlara bakıyo kızıyorum ben insanlara çok dikkat ederim falan diye saçma cevaplar veriyo pavyona gitmesini istemediğim halde gidiyo neymiş kadınlarla muhattap olmuyomuş sadece amcasının yanında duruyomuş merak etmiyor kıskanmıyor bile arıyorum telefonda konuşurken bile sürekli dalgaya alıyo herşeyi kızdırmaya çalışıyo beni yok işte manitaya bak falan diyo kızıncada kızdırmak için söyledim sende biliyosun falan diyo ama garçekten artık çok yoruldum doldum artık onu hep altan almaktan herşeyi boşvermekten yoruldum beni elinde görüyo hep ne yaparsa yapsın ben onla olcağım havasında gerçekten çok seviyorum onu çok belli ettim sevgimi yoksa 1 dakika bile katlanmazdım ama vazgeçemiyorum denedim kaç kere ama olmuyo ne olur yardım edin bana bu adamı yola getirmek için ne yapmalıyım ?

Böyle erkeklerin nesini sevdiğinizi anlasam inanın yardımcı olmak isterim.
Size saygısı olmayan,sizi bile bile üzen adamın nesinden vazgeçemiyorsunuz mesela?

Böyle erkeklerin nesini sevdiğinizi anlasam inanın yardımcı olmak isterim.
Size saygısı olmayan,sizi bile bile üzen adamın nesinden vazgeçemiyorsunuz mesela?

bütün ilklerimi onda yaşadım ailem falan herkez biliyo onu çok bağladı kendine çok mutluluklar yaşattı gerçekten çok alıştıdı kendine hayaller kurduk hep birlikte bütün hayallerimi onu üstüne kurdum ben bunlar çok bağladı beni ona ama şu çocukça hareketleri gerçkten artık çok yormaya başladı beni ne yapcağımı bende bilimiyorum inş düzelir teşekkür ederim canım cevabın için

bütün ilklerimi onda yaşadım ailem falan herkez biliyo onu çok bağladı kendine çok mutluluklar yaşattı gerçekten çok alıştıdı kendine hayaller kurduk hep birlikte bütün hayallerimi onu üstüne kurdum ben bunlar çok bağladı beni ona ama şu çocukça hareketleri gerçkten artık çok yormaya başladı beni ne yapcağımı bende bilimiyorum inş düzelir teşekkür ederim canım cevabın için

Tamam herkes ilklerini yaşadığı kişiyle beraber mi? Değil.
Ailesinin bildiği, evlenen, sözlenen ayrılan da çok.
Bağ dediğin de istediğinde koparılır, çabalanır.
Sana çok mutluluklar yaşatıp hayaller kurdurmuş peki o hayalleri gerçekleştiriyor mu? Hayır.
O mutlulukları şu an mı yaşıyorsun? Hayır.
Sırf güzel birkaç anı için şimdini mahvediyor musun? Evet.
Geleceğini de mahvedecek misin? Evet.
Hala düzelir diyorsun, o da ilginç...
Öyle kızdırmaca falan deyip geçme. Bu iş güvensizlik boyutuna kadar ilerliyor. Çocuk çocuk hareketlere katlanacaksan ömür boyu pışpışlayacaksan bu bebişi hodri meydan. Ben beceremedim, katlanamadım. Sana kolay gelsin. :ssz:

Bak arkadaşım.
Eskiden mutlu olmanız hep de mutlu olacağınızı göstermez.
Önemli olan şimdiki zamandır. Eskiden şöyleydi,böyleydi ile sadece kendine zarar verirsin.
Ayrıca bence bu hareketler çocukca değil,saygısızca.

pavyona gidiyo ya yani şuan aşıksın ve göremiyorsun ama adam pavyona gidiyo çok bayağı değilmi sence? pavyonların ne tür ortamlar olduğunu internetten aç baksana orda mutlu olan bi adamı yanına yakıştırma yol yakınken ayrıl

Tamam herkes ilklerini yaşadığı kişiyle beraber mi? Değil.
Ailesinin bildiği, evlenen, sözlenen ayrılan da çok.
Bağ dediğin de istediğinde koparılır, çabalanır.
Sana çok mutluluklar yaşatıp hayaller kurdurmuş peki o hayalleri gerçekleştiriyor mu? Hayır.
O mutlulukları şu an mı yaşıyorsun? Hayır.
Sırf güzel birkaç anı için şimdini mahvediyor musun? Evet.
Geleceğini de mahvedecek misin? Evet.
Hala düzelir diyorsun, o da ilginç...
Öyle kızdırmaca falan deyip geçme. Bu iş güvensizlik boyutuna kadar ilerliyor. Çocuk çocuk hareketlere katlanacaksan ömür boyu pışpışlayacaksan bu bebişi hodri meydan. Ben beceremedim, katlanamadım. Sana kolay gelsin. :ssz:

gerçekten söyledikleriniz çok doğru konuşmam gerkiyo artık onunla böyle ilerlemeyeceğini söylemem gerekiyor benim kendime söyleyemdiğim gerçekleri yazmışsınız teşekkür ederim

Benzer şeyleri yaşamışız .. aradan çok uzun zaman geçti ve dönüp arkama baktığımda
tek söylediğim şey ben bunu kendime niye yapmışım!?

Bak arkadaşım.
Eskiden mutlu olmanız hep de mutlu olacağınızı göstermez.
Önemli olan şimdiki zamandır. Eskiden şöyleydi,böyleydi ile sadece kendine zarar verirsin.
Ayrıca bence bu hareketler çocukca değil,saygısızca.

kendim yıpranıyorum zaten düşündükçe çıkış yolu bulamıyorum yorumlarınızı düşüncem teşekkür ederim cevabınız için

Yapacagın tek sey ayrılmak ama sanırım sen bunu yapamazsın.. Vazgecemıyorum dıye bı mantık yok bana göre yaa vazgecmek ıstemyosun...Zaten senı cepte goruyor nye ugrassın kııı bosa.. Vala canm ayrılmadgn surece onu boyle kabul etmek zorundasn. Yardım edılcek bı durum kalmams.

Benzer şeyleri yaşamışız .. aradan çok uzun zaman geçti ve dönüp arkama baktığımda
tek söylediğim şey ben bunu kendime niye yapmışım!?

çok iyi anlıyosunuzdur o zman beni ayrılık şu anda benim için en kolayı olcak biraz dha beklicem sadece onunla konuşup. teşekkür ederim cevabınız için

Yapacagın tek sey ayrılmak ama sanırım sen bunu yapamazsın.. Vazgecemıyorum dıye bı mantık yok bana göre yaa vazgecmek ıstemyosun...Zaten senı cepte goruyor nye ugrassın kııı bosa.. Vala canm ayrılmadgn surece onu boyle kabul etmek zorundasn. Yardım edılcek bı durum kalmams.

teşekkür ederim cevabınız için evet şu anda ondan ayrılmaya hazır deilm çünkü hala delice seviyorum ama kendimi uzak tutmaya çalşcam artık ondan

Onu yola getiremezsin! Kendini yola getirebilirsin ama..
Yapamıyorum, kopamıyorum diye bir şey yok.
Kimse vazgeçilmez değildir.
Kocan değil, çocuğunun babası değil.
Bir silkelenmene bakar atarsın üstünden yaaa..

Yeniden seversin,sevilirsin,değer görürsün.
O da neymiş be ne salakmışım dersin!
Valla dersin.
Yazık,günah sana yaa kendine bir iyilik yap, bırak..
Kendine zorla çektiriyorsun resmen.

bu anlattığın adama nasıl hala aşıksın anlamış değilim

bazı ınsanalr kendılerıne zulm etmeyı sevıyor galiba

Onu yola getiremezsin! Kendini yola getirebilirsin ama..
Yapamıyorum, kopamıyorum diye bir şey yok.
Kimse vazgeçilmez değildir.
Kocan değil, çocuğunun babası değil.
Bir silkelenmene bakar atarsın üstünden yaaa..

Yeniden seversin,sevilirsin,değer görürsün.
O da neymiş be ne salakmışım dersin!
Valla dersin.
Yazık,günah sana yaa kendine bir iyilik yap, bırak..
Kendine zorla çektiriyorsun resmen.

çok haklısınız en doğrusu vazgeçmek kafam allak bullak çok zor ama artık bişeyler yapmam gerekiyor ilk baş kendimi alıştırmalıyım onsuzda yapabilirm ben diyebilmeliyim teşekkür ederim cevabınız için

bu anlattığın adama nasıl hala aşıksın anlamış değilim

bazı ınsanalr kendılerıne zulm etmeyı sevıyor galiba

bende bilmiyorum ve bazen kendimden nefret ediyorum hala ben neden seviyorm onu diye ama elimden bşey gelmiyor artık ağlamaktan çaresiz kalmaktan çok yoruldum şimdi ben onu görüyorum ama ayrıldıktan sonra yabancı olcaz birbirimize onu özlemekten çok korkuyorum ayrıldıktan sonra daha çok acı çekemkten çok korkuyorum

Back
X