Yine aynı dert karar veremedim süre azalıyor

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar şuan bir okulda çalışıyorum çocugumda benle gidip geliyor du ama bu sene onunbaska okula yazdırdım öğlenci olarak işten ayrılırım diye düşündüm.

Ama herkes çocuk okula gitcek sen Balcan evde diyor.

Öbür türlü benle sabah 7 de ve im okuluma gelcek yaşıtları siniita duracak sonra öğlen onu okuluna birakicam ..

Ben çok yorulucam aldığım maaş toplamda 3000 sigorta 2 öğün yemek servis.

Böyle düşününce güzel ama psikolojik olarak kötü iş yoğunluğu çok fazla ev bir geliyorum pert şimdi çocuk da başka okula giderse yetisemem diye korkuyorum .hemde evde biraz dinlenmek istiyorum hata mı ediyorum sizce

Kızlar şuan bir okulda çalışıyorum çocugumda benle gidip geliyor du ama bu sene onunbaska okula yazdırdım öğlenci olarak işten ayrılırım diye düşündüm.

Ama herkes çocuk okula gitcek sen Balcan evde diyor.

Öbür türlü benle sabah 7 de ve im okuluma gelcek yaşıtları siniita duracak sonra öğlen onu okuluna birakicam ..

Ben çok yorulucam aldığım maaş toplamda 3000 sigorta 2 öğün yemek servis.

Böyle düşününce güzel ama psikolojik olarak kötü iş yoğunluğu çok fazla ev bir geliyorum pert şimdi çocuk da başka okula giderse yetisemem diye korkuyorum .hemde evde biraz dinlenmek istiyorum hata mı ediyorum sizce
Asgari ücret 5000 küsurken size nasıl 3000 verebiliyorlar😳😳 buna takılıp konuya odaklanamadım

Back
X