Yine aynı hüzün... yine aynı keder:(

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
bir daha asla benim ile aynı bölümden (makine mühendisliği) bir erkekten hoşlanmayacağım. İlk defa bu kadar heyecanlanmıştım ama fos çıktı. şuan yurtdışında dil eğitimi alıyor ve öğrendiğim kadarıyla bir sürü sevgilisi varmış :S gerçekten güvenebilecek bi erkek yok mu yaaaaaaaaaaaaaa
:5:

Güvenilebilecek erkekler de var tabiki.. Ama ( genel olarak konuşuyorum ) en başta kendimizi güvenilir yapalım inşallah karşımıza da çıkar.. Yani nefsimizin arzuladıklarından çok mantığımızın uygun bulduklarını yapalım ki inşallah en güzelleriyle karşılaşalım.. Allah diyor ki:" İyi kadınlar iyi erkeklerle, iyi erkekler de iyi kadınlarla.." selametle.. En doğruyu bulmanız dileğiyle...

her yaşanan seni olgunlaştırır.
büyütür.
önemli olan ders almak. bakarsın buradan öğrendiğinle o kadar farklı bir ilişki yaşarsın ki iyi ki de x le olan ilişkimden bunu öğrendim şimdi daha tedbirliyim dersin.

pişman olma. belki de yaşanmasaydı bu hep onunla ilgili acaba onunla olsaydı ne olurdu kalabilirdi, hiç olmazsa bu fikirden kurtulduğunu düşün.

her yaşanan seni olgunlaştırır.
büyütür.
önemli olan ders almak. bakarsın buradan öğrendiğinle o kadar farklı bir ilişki yaşarsın ki iyi ki de x le olan ilişkimden bunu öğrendim şimdi daha tedbirliyim dersin.

pişman olma. belki de yaşanmasaydı bu hep onunla ilgili acaba onunla olsaydı ne olurdu kalabilirdi, hiç olmazsa bu fikirden kurtulduğunu düşün.
sanırım haklısınız. ama işte ister istemez üzülüyor insan:50:

bir daha asla benim ile aynı bölümden (makine mühendisliği) bir erkekten hoşlanmayacağım. İlk defa bu kadar heyecanlanmıştım ama fos çıktı. şuan yurtdışında dil eğitimi alıyor ve öğrendiğim kadarıyla bir sürü sevgilisi varmış :S gerçekten güvenebilecek bi erkek yok mu yaaaaaaaaaaaaaa

yok galiba yaa, vardi bitane karsima cikan benden baska kizi gozu gormeyen, oda baska durumlardan dolayi fos cikti. simdi etrafima bakiyorumda dogru duzgun adam yok valla

yok galiba yaa, vardi bitane karsima cikan benden baska kizi gozu gormeyen, oda baska durumlardan dolayi fos cikti. simdi etrafima bakiyorumda dogru duzgun adam yok valla

ahhh o durumu ben de yaşamıştım. Bir de biz kadınlara anlaşılmaz derler.

elbette vardır ve bir gün mutlaka karsına çıkacaktır. aslına bakarsan insanlar dısardan bakıldığında (önyargıdan bahsetmiyorum ama bazen önyargıda haklı çıktığımız olabiliyor) karakteri ve seninle uyusup uyusamayacağı güvenilir olup olmadığı anlasılıyor bence senin bölümünle ilgil olan birsey değil bu :) Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

Back
X