• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ayni konu

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
kizlar biktim anlatamiyorum kimseye kimse anlamiyir kimse.. ben koca a ra mi yo rum .. ama benimle ne zaman sohbet etseler eee ne zaman evleniyorsun.. evde kaldin.. yahu ben kapattim ben o konulari dilim yandi bikere agzimin payini aldim diyorum yok insanin bikere hevesi kirilinca birdaha istesende olmuyo o isler diyorum yok
Neymis oyle dermisim ama icim farkli dermis.. demiyo kardeim ya aynen boyle hissediyorum boyle dusunuyorum bakiyorum hayatima artik ben bu insanlara tek derdimin koca olmadigini nasil ispatlicam.. koca ise konu bugun bulurum ama degil.. konu ask bende de o heves heyecan kalmadi gecti artik.. ne desem bana artik karismazlar ?? Cok tepki verincede yalnizlik basima vurdu da ondan boyle yapiyormusum gibi bakiyorlar suratima..
ne diyecegim nasil davranacagim benim durumuma dusen varmi beni anlayan :(
Bir mucize olupta ben asik olmadan asla evlenmem..
Surekli birini gosteriyorlar hani belki elektirik alirim bisey olur diye bakiyorum da bakmiyorum diyemem ama yok iste yok olmuyor olmayacakta adam 36 yaisnda benden 8 yas buyuk tipim degil istemiyorum diyorum eee cocuk yapmican mi diyolar..
Cocuk icinmi evlenicem allahim ya biktim.. tekrar asik olmak umutsuz vaka olsamda tabiki isterdim
Ama benim nefes aslin yeter diyop koca aramadigimi nasil ispatlicam ? Kesin sizdende ayni seyleri soyleyip ayri bi sinirlerimi bozanlariniz olacak biliyorum ayni fikirdeyseniz yorum yazmayin cidden canim sıkılıo gurur meselesi yaptim bu isi iyice ben..

Sakin kalarak engellemeye çalışın bakalım bu sefer ise yarayacak mı ? Hayırlısı, nasip deyip geçin

İnsanları takmamayi öğrenin. Evlensen hayatini yasasaydin erken evlendin derler.Evlenmezsen neden evlenmiyorsun yasin geçiyor derler. Evlensen neden hala çocuk yapmadın derler. Çocuk doğursan eee ikinciyi niye yapımiyorsun derler. Yani derler de derler. :KK53:

Seninle bu kadar samimi konuşabilen insanların evlilik hayatları hakkında bilgin vardır eminim. Hepsi çok mu mutlu? Onları yumuşak karinlarindan vur bence. Sadece evde kalmamak için evlenen insanlar var ya. Sanki herkes çok büyük aşkla evleniyor da hiç sorunsuz yaşıyorlar gibi ömür boyu, çoğuna sorsan şimdiki aklım olsa evlenmezdim bu adamla der kesin.

İstediğin kişinin kriterlerini net dile getireceksin. Onlarda o yönde kısmetine vesile olacaklar.:KK55:
Lacivert gözlü, evi ve arabası olan, diksiyonu düzgün, yakışıklı, uzun boylu, iyi İngilizce bilen...:KK76:

kizlar biktim anlatamiyorum kimseye kimse anlamiyir kimse.. ben koca a ra mi yo rum .. ama benimle ne zaman sohbet etseler eee ne zaman evleniyorsun.. evde kaldin.. yahu ben kapattim ben o konulari dilim yandi bikere agzimin payini aldim diyorum yok insanin bikere hevesi kirilinca birdaha istesende olmuyo o isler diyorum yok
Neymis oyle dermisim ama icim farkli dermis.. demiyo kardeim ya aynen boyle hissediyorum boyle dusunuyorum bakiyorum hayatima artik ben bu insanlara tek derdimin koca olmadigini nasil ispatlicam.. koca ise konu bugun bulurum ama degil.. konu ask bende de o heves heyecan kalmadi gecti artik.. ne desem bana artik karismazlar ?? Cok tepki verincede yalnizlik basima vurdu da ondan boyle yapiyormusum gibi bakiyorlar suratima..
ne diyecegim nasil davranacagim benim durumuma dusen varmi beni anlayan :KK43:
Surekli birini gosteriyorlar hani belki elektirik alirim bisey olur diye bakiyorum da bakmiyorum diyemem ama yok iste yok olmuyor olmayacakta adam 36 yaisnda benden 8 yas buyuk tipim degil istemiyorum diyorum eee cocuk yapmican mi diyolar..
Cocuk icinmi evlenicem allahim ya biktim.. tekrar asik olmak umutsuz vaka olsamda tabiki isterdim
Ama benim nefes aslin yeter diyop koca aramadigimi nasil ispatlicam ? Kesin sizdende ayni seyleri soyleyip ayri bi sinirlerimi bozanlariniz olacak biliyorum ayni fikirdeyseniz yorum yazmayin cidden canim sıkılıo gurur meselesi yaptim bu isi iyice ben..
O sorular hic bitmez. Nisanlanirsin ne zaman evlenicen. Evlenirsin ne zaman cocuk. Cocuk yaparsin ee hani 2.nci cocuk. Bu boyle surup gider. Takma kafana kimin ne dedigini hazir degilim de kapa cenelerini milletin..

Bir bayan ulke ülke geziyorMuş bekarlik sultanlık değil imparatorluk diyo:halay:

bu pakıze teyze modundaki kadınlara anlatamazsin işte ah ah birde bunun Sıdıkanin annesi modeli var

+Anne kar yağıyor Kardanadam yapalım mı?
-kardanadam yapma içi adam çekiyor derler :lülülü:

He de geç ya daha gencsin yani kime ne ? evli olan hanımlara madalyon mu veriyolar.Kıstırılmış sıkıştırılmıs hayat yaşıyor çoğu neymış kocasi var yalnız uyumuyor :KK51: He canım He :sampiyon:

Evlensen mutsuz olsan kına mi yakacaklarmiş.
Dikkati başka yöne çekmek lazım.
Kiz evlenip ayrilip evime donmus olsam hic evlenmemis olmamdan daha normal birsey onlar icin.. ki benim basima gelecekti biliyorum evlenseydim o adamla ailesi yuzunden bosanacaktik..
Tamam bosanmak normal birsey bende oyle dusunuyorum ama hic evlenmemekte gaaayet normal bisey bence.. niye bukadar sasiriyolar..

Söyllediğinz gibi düşüneniiz, ispat cabasına gırmez, gurur yapmazdınız. Kısacası rahatsız etmezdi bu kadar,hayırlısı der gecerdın. İki saat laf aramaya, anlatmaya uğrasıyorsun, hem hevesim yok, koca istemıyorum dıyorsun, hem buldukları adamlarla görüşüyorsun. Ee herhalde konuşurlar, yaptıkların ve söylediklerin tutsun, net ol o zaman bak bakalım birde. :)

Söyllediğinz gibi düşüneniiz, ispat cabasına gırmez, gurur yapmazdınız. Kısacası rahatsız etmezdi bu kadar,hayırlısı der gecerdın. İki saat laf aramaya, anlatmaya uğrasıyorsun, hem hevesim yok, koca istemıyorum dıyorsun, hem buldukları adamlarla görüşüyorsun. Ee herhalde konuşurlar, yaptıkların ve söylediklerin tutsun, net ol o zaman bak bakalım birde. :)
+1

Kiz evlenip ayrilip evime donmus olsam hic evlenmemis olmamdan daha normal birsey onlar icin.. ki benim basima gelecekti biliyorum evlenseydim o adamla ailesi yuzunden bosanacaktik..
Tamam bosanmak normal birsey bende oyle dusunuyorum ama hic evlenmemekte gaaayet normal bisey bence.. niye bukadar sasiriyolar..

Normal bence de muhtemelen çocuk ne zaman olacak telaşı bu. Evlenip cocugu olmayan bir suru kisi var. Ya da millet 24 25te evleniyor 35 yasinda cocuk yapiyor. Nasip bunlar. Benim ablam da 30lu yaslarda evlendi. Gayet mutlu. Geç çıktı anlaşacagı insan ne var bunda ne yapsin yani. Ona da çok söylediler akrabalar. Bir gun bayramda bıkıp ben evlilige karsi değilim seks yapasim yok dedi herkes şok :rolleyes:
Boşver dalgaya al. Yüzleri kizarinca bi daha bi se y diyemiyorlar

En iyi yöntem dalgaya almak. Hem stres yapmıyosun hem onlara laf vermiyosun,yoksa susmazlar evlenirsin kocana laf ederler, çocuk yaparsın bebene karışırlar sonra hadi ikinci çocuk ,ölene kadar susmaz o teyzeler( ölmek derken onların değil senin ölmen onlar konuşup konuşup rahatlar, sen üzülüp kendini yediğinle kalırsın! )

Bende 25 yasindayim nisanlimdan yeni ayrildm evlilik deyince tuylerm dikenleniyo evlenip mutsuz olmaktansa hic evlenmem millet evlenms desn diye ne derlerse desinler sn bn dusunmuyrm de gec

Yani kafanıza takmayacaksiniz bunun tek yolu bu . Sizde bitiyor hersey. Mahalle baskısı toplum baskısı böyle yaşlarda normal çok normal. Sakin olun . Gerekirse ofkenizi belli edin çekinmeyin içinize atmaktan iyidir

ne diyecegim nasil davranacagim benim durumuma dusen varmi beni anlayan :KK43:
Millet der zaten bizim milletimiz üstüne düşmeyen seylere yorum yapmaya pek bi bayilir. Soyleyene benim evlenip evlenmiycegim sanami kaldi deseniz eger susarlar

Back
X