yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,yardımcı olun kızlar...

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
merhaba arkadaşlar,
daha önce de sevgilimle olan sorunlarda sizlere danışmıştım.yine yardımınıza ihtiyacım var.sevgilimin daha önce küsme huyu vardı ve en son ağustos ayında yaşadığımız sorundan sonra (forumda var) artık iyiydik.yani normal bir ilişkimiz vardı.şimdi konuyu özetle anlatırsam sevgilim ne telefonda konuşmayı sever ne de yanında başkaları varken telefonu açmayı.böyle durumlarda msj atar yada bir süre sonra arar.anne ve babası olmadığı için amcasıyla oluyor genelde.1 yılı aşkın bir süredir görüşüyoruz bu hep böyle.alıştım bile diyebilirim.ama bazen de tersim dönüyor.sonuçta amcası ile de tanıştım.arada açıyor hiç açmıyor değil.ben de arada açıyorsan hep aç diyorum.neyse pazar günü de böyle oldu.tartıştık.pazartesi de telefonda tartıştık.akşamına msj atmış."ben böyleyim bişey demiyorum diye böyle yapıyorsun.kısıtlıyorsun,kuşkulanıyorsun,emrivakiyapıyorsun,yeter.tüketiyorsun haberin olsun"yazmış.ben de ccp yazdım:"ben de böyleyim.hep böyle yaptığından dolayı bu durumda.sen de kuşkulandırma açık ol o zamandedim.sen de bendekileri tüketme!"yazdım.son iletişimimiz.dün aramadı msj falan da yok.bugün de bu saate kadar bişi yapmadı.inanın kısıtladığım tek konu yurtdışına keyfi çıkması.emrivaki dediği de bu telefon açılacak aç falan diyorum.yani alıştım bile telefon konusunda şu yaptıklarına bile.ama bu küsmesine işaret galiba.bilemiyorum da.yazınki olayda çok yıpranmıştım,kilo vermiştim.şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inanın.ne yapmalıyım.beklemeli miyim?

İnsanların huylarını değiştiremezsin. Değişseler bile sadece kısa bir dönem olur. Olabilseydi sen değişirdin zaten. Belliki zıt karakterlersiniz. Ve onun böyle yapması sende kuşku uyandırıyor. Uyandırmalı da zaten. Bana sorarsan yol yakınken dön. Kaldıki de bu konuda ilk defa da aranız gerilmiyor.
Hayalindeki aşkı bulana kadar sabret. İnsanın ruh ikizi mutlka karşısına çıkıyor. İlerde bir gün açtı açmadı, aradı aramadı diye harcadığın güzel çağların için dövünüp durursun.
Bol şans..

bunu düşünmüyorum değil,kaç kez yanına gittim.yanındayken şüphelendirecek beni rahatsız edecek bir şey yaşamıyorum.o da yanıma geliyor.ayda 1 görüşüyoruz.Bu durum ayrılık sebebi olmalı mı bilmiyorum.onu sevdiğime eminim.kanıt ws. yokken de kuruntular sebebiyle ayrılmalı mıyım ,bu ciddi düşünülmesi gereken bir durum.yorumun için çok teşekkürler ayrıca .

ikili ilişkilerde ben böleyim diye bi cümle olmas bence. kişiler karşısındaki insana göre yönlenir tabi karşılıklı olarak. ılımlı olun bence biras. telefonu neden açmıyo, nerelere gidiyor herşeyden tamamen haberiniz oluyomu , sölüyomu herşeyi sizee

çoğunlukla hemen msj atar.canım amcamla dışardayız ws. diye.arsa alım-satım işiyle ilgileniyorçgenelde tapu karayolları gibi yerlerde oluyor hafta içi.msj dan sonra da arar zaten bir süre sonra.detayını sorduğumda da arsa işlerinden bahseder nerde olduğunu söyler.haftasonu da çiftlikte oluyor genelde.genel olarak nerde ne yapmış bilirim.işlerinin öyle çok detayını vermez.arsa bakmaya gittiğini veya görüşmede olduğunu falan söyler.

eğer güvenyosan sölediği yaptığı şeylere ve sana yalan sölemeyip sen üstüne çok gidiyosan sıkılmış olabilir. hiç yalanını fln yakaladınmı yada güvenini sarsacak bişe yaptımı ?

öyle bariz bir olay yok aslında.ama bilmiyorum tabi emin olamıyorum,uzak olunca böyle oluyor işte:(

hatta bir ara face şifresini vermişti.o zaman baktım.mesela yakın bir erkek arkadaşı o gün hastaydı bende kalıyor dedi.telde söylemişti.uyuyor demişti.içimden inanmak gelmememişti.o zaman face şifresi yoktu bende.Aradan bi kaç hafta sonra face şifresini biliyorken konuşmalarına bakıyordum.bir arkadaşına yazmış.hasta yatıyor diye.bana dediklerini demiş.mesela bu benim içimi rahatlatmıştı.sevinmiştim kendim kuruntu yapıyorum diye düşünmüştüm.

bence ilk önce birbirinzze güvenmeyi deneyin. yoksa zor olur ilişkinizin devam etmesi.

telefonda bu tarz konular uzayıp gidecek.yüzyüze geldğimizde (tabi gelirsek) konuşacağım.Şu an aramasını bekliyorum.Ya bu küsmek ne oluyor onu anlamıyorum:43:

hatta bir ara face şifresini vermişti.o zaman baktım.mesela yakın bir erkek arkadaşı o gün hastaydı bende kalıyor dedi.telde söylemişti.uyuyor demişti.içimden inanmak gelmememişti.o zaman face şifresi yoktu bende.Aradan bi kaç hafta sonra face şifresini biliyorken konuşmalarına bakıyordum.bir arkadaşına yazmış.hasta yatıyor diye.bana dediklerini demiş.mesela bu benim içimi rahatlatmıştı.sevinmiştim kendim kuruntu yapıyorum diye düşünmüştüm.

bak sen kendi kendine kuruntu yapmışsın canım. belki keyfi yurtdışına gidip geliyo olması çapkın imajı çizmiştir sana ama sanmıyorum. 1 yıldan fazladır birlikteyiz demişsin . bnce sen böle yersiz kuruntuları bırak sevgini yaşamaya bak :) ve sen msj at :3::3::3::3:

aslında aramayı çok istiyorum ama karar veremiyorum.telefonda bana gerizekalı mısın anlatıyorum anlamıyorsun dedi.kalbim kırıldı.aslında öyle çok gurur yapan biri değilim ama ... gelişmeleri paylaşıcam.ilgin için teşekkürler :)

akşam msj attım,yarın konuşalım diye,sert sert cevap yazdım.tamam konuşalım vs. şeklinde.sabahtan demiştin müsait değilmiş beyfendi. kararımı verdim.şu telefon konusunda benim istediklerim konusunda ısrarcı olucam ve beni biliyor sonuçta.herşeyi otur düşün dicem.benim birlikte olmayı gerçekten istiyor musun istemiyor musun diye? tabi ben de düşünmeye karar verdim.onunla olmayı her durumda istiyor muyum gerçekten diye? fazla mı abartıyorum? ama hep böyle de yaşanmaz kı...!

Back
X