yine aynı şeyy idrar testi öne negatif sonra pozitif

fen_ci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
227
4
296
Düzce
kızlar geçen senede öyle olmuştu ben en son 15 şubatta adet olmuştum bu ay hiç takip yapmadan ilişkiye girdik eşimle neyse dün akşam yine tetst yaptım negatif çıktı bir kaç saat sonra ilaç içcektim bi tekrar bakıyım dedim teste silik pempe ikinci çizgi çıkmış gecen sene mayıs ayında yine böle bişy olmuştu kan testi negatifti bel ağrısından baska hiçbir belirtide yok yine aynı şey olabilirmi başına böyle bişey gelen var mı

işte onu bilmiyorum ilk başta yoktu bir kaç saat sonra baktığımda vardı ilk 10 dakikada çıkmazsa yok diyor kutusunda

canım idrar testleri genel olarak ilk yarım saat içinde gerçek sonucu veriyor yarım saatten sonra çıkan pozitif sonuc doğru değil yani. ilk 10 dakikada filan ne çıktıysa sonuc o.

kzlar bnm adetımn ustnde 17 gun gectı ıdrarda ckmadı eretesı gun kan yaptrdım 51 cktı salı gunu dr a gtcem bakalım hyrlısı allhtan ıns bebegm benledir dua edelm brbırımze kzlarrr allahm hepimizi sevndrsın bu ayyy ıns..

aaaaaaaaaaaaa sürpriz olmuş bide çok süper olmuşşşşşşşş
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

bide bişeyt sorcam benim testlerim kaç oldu en son yaptığımda dahil önce negatif çıkıyo sonra bi kaç saat sonra baktığımda pembe ikinci çizgi çıkıyo önceki aylarda böle olmazdı negatifse negatifti sendede böyle olmuşmuyudu beni aydınlatabilir misin

İnanmıyorum 17 günden sonra kanda çıkmış süper bişee idrar testleri yanıltıcı olabilir demek ki...

gelen gideelen yok sadece bel ağrısı göğüslerde dokundukça olan acı öksürdükçe gelen idrar g,bi bi akıntı var bakalım ne olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bekliyorz b

Benimde ayni once negatif sonra pozitif.kasiklarim cikacak sanki.bikacdamla kahverengi lekelenmem oldu.bu arada adetim sekiz gun gecti.nedir kizlar sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…