Yine baa dnyorum galiba ok kararszm !

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slm lar ,
Size sıkıntımı şöyle anlatayım çok mutsuzum,üzgünüm,ne yapacağımı bilemiyorum daha öncede yazmıştım ama ben yine başa dönüyorum galiba 2 yıllık ilişkim vardı ayrıldık bıraktım ben bitirdim 4 ay oldu bitireli ama hala düşünüyorum hani derler ya onlada olmuyo onsuzda olmuyo diye...
bitirme sebebim tartışmalarımızda bana karşı çok kırıcı olması,ciddi olmasına rağmen evlilkten korkması konu açıldığında direk kapatması ,borç yapması yeterince çalışmayıp gezip tozması evlilik için hiç bi birikim yapmaması ailesinden yardım gelmeyeceğini bile bile uzak tı mesafeler 10 saat ara 7-8 ay geçmesine rağmen gelmemesi vsss.... ve ben bunları dile getirince bana maddiyatçı demesi benim mali durumuma karışma demesi:(
Ve tartışmalarrr...
Böyle olunca bıraktım bitirdim bırakmak istemedi hatlarımı da değiştrdim rahatsız ediyordu ve de saçma sapan tehditler filan neyse ara ara mail atıyo ben hiç cvp yazmadım dün yine yazmış unutamıyorum senle olan güzel günleri çok pişmanım ,haberini almak istiyorum bana cvp yazarsan sevinirim gülüm falan filan unutmak zatne zor geliyor bi de hala böyle mailler yazınca başa dönüyorum sanki onla evlenmek çok isterdim ama hep erteledi canımı çok sıktı bunlara rağmen bende unutamıyorum biliyorum o değişmiyecek ama kalbime söz geçirmek bazen çook zor oluyorr napıcamı bilemez oldum :(

Sizi bugün üzen şeyler,yarınki mutluluğunuza gölge olacak şeylermiş aslında
En isabetli kararı vermişsiniz
Kalbinizde bir süre sonra alışır bu duruma
Bence yol yakınken görüp döndüğünüz için kendinizi kutlayın.:içelim:

4 ayı onsuz öyle yada böyle atlatmışsın hayatındaki boşluk yine seni ona itiyor kendini meşgul et tekrar başa sarma yeniden sağlıksız bir ilişki için üzülmeye varsan erteleme barış hemen... :umursamaz:

Kahretsin ya şu kalp laf anlamıyorki bir güzel söz hemen uçuruyor. Seni çok iyi anlıyorum yapılabilecek bir şey yok için için yiyecek çekeceğin varsa göreceksin zaten. Bazen bende kızdığımda yok konuşmaayacağım tavrımı yapacağım derim ama en küçük bir iltifatında yelkenler suya iner. Tabikii senin ki pek güvenilir görünmüyor. Ancak bak bakalım hayatında ciddi somut bir düzelme var mı varsa belki bir şansın var yoksa da kalbe kilit vuracaksın.

bu kadar şeyden sonra umarim onunla barişip evlilik düşünmezsin
geriye dönüp bakma çünküönünü göremeyip tökezlersinkaydirigubbakcemile5

biz şimdi sana ne kadarda gelecege bak aynı denizde ikinciye yıkanma desekte boş bee güzelim kalp hala onun için atıyo belli baksana tel. degiştirmişin ama bi irtibat bırakmışsın msn gayet güzel iptal edebilirdin sen ondan bi şekilde haber almak için açık kapı bırakmışsın yanii aşk bu ne desek boşş yanlışım var mı hmmmm yerimseniben

benim ilişkimdede senin ilişkine benzeyen yönler vardı.ben önce uyardım degismesi için.tamam dedi ama degismedi.düsündüm..acaba ayrılmasam ilerde beni ne sıkıntılar bekler diye..ilerde üzülmektense simdi ayrılmayı tercih ettim.ayrıldım.aslada pişman degilim..
bu kadar sorumsuz biriyse sevdigin kişi ve bu sorumsuzlukları seni simdiden bu kadar yıpratıyorsa evlenince kim bilir ne kadar sorun yasayacaktın.cok dogru bir karar vermişsin..barısırsan yeniden üzüleceksin gibi geliyor bana...

arkadaşım bi laf vardır "acıma yetime, döner koyar gö...e" diye.. yol vermişsin bencede iyi yapmışsın.. şimdi tekrar bir araya gelseniz aynı şeyleri yaşayacağınız malum.. o yüzden kendine meşkale yarat... aklına hiiiççç gelmeyecek şekilde... sakin sakin hayatına devam et.. gelen e-postaları da okumadan sil...

sağlıcakla kal...

canim insanin huyudur bu ayrildiktan sonra icinde sevdigin adami aklarsin
ne yaparsa yapmis olsun insan temize cikariyo karsisindakini
oyle olunca da acaba ayrilmasamydim diyosun
yapma bunu kendine..
temize cikarsan dahi pisman olsan dahi seni rahatsiz eden seylerin kolay degismeyecek seyler oldugunu bil..
hayirlisi buymus de kapat..

vallahi kızlar söylenecek her şeyi söylemişler ..eh bende yaşca bayağı büyük bir ablan olarak onlara katılıyorum....yarın kucağında çocukla(larla) ağlamaktansa,bugün ağla daha iyi...korkma aşk acısı öldürmez üzülürsün,süzülürsün sonra geçer...ama bu adam ömür boyu böyle gider ben söyliyeyim...sen onun annesi değilsin biri onun için üzülecekse bırak annesi üzülsün de oğlunu değiştirmek için biraz çabalasın....aksi taktirde yarın senin annen ağlar...oysa kadının ne günahı var...mantığın ses vermiş sana,sende akıllılık yapıp onu dinlemişin...kalplerimizde iyidir ...de her zaman doğruyu düşünemezler...sen aradan çekil mantığınla kalbini başbaşa bırak...mantığın kalbinide susturacaktır elbet...sevgiler canım..

Bence kesinlikle dönme geriye.
Anlattıklarına göre çok yerinde bir karar vermişsin çünkü.
Ama sana ulaşmasına da izin verme, kafanı karıştırmasın.
Mailini de yasaklılar listesine koy, engelle gitsin.
O yolladığını zanneder ama sen almazsın, kafan karışmaz hiç değilse böyle.

slm lar ,
Size sıkıntımı şöyle anlatayım çok mutsuzum,üzgünüm,ne yapacağımı bilemiyorum daha öncede yazmıştım ama ben yine başa dönüyorum galiba 2 yıllık ilişkim vardı ayrıldık bıraktım ben bitirdim 4 ay oldu bitireli ama hala düşünüyorum hani derler ya onlada olmuyo onsuzda olmuyo diye...
bitirme sebebim tartışmalarımızda bana karşı çok kırıcı olması,ciddi olmasına rağmen evlilkten korkması konu açıldığında direk kapatması ,borç yapması yeterince çalışmayıp gezip tozması evlilik için hiç bi birikim yapmaması ailesinden yardım gelmeyeceğini bile bile uzak tı mesafeler 10 saat ara 7-8 ay geçmesine rağmen gelmemesi vsss.... ve ben bunları dile getirince bana maddiyatçı demesi benim mali durumuma karışma demesi:(
Ve tartışmalarrr...
Böyle olunca bıraktım bitirdim bırakmak istemedi hatlarımı da değiştrdim rahatsız ediyordu ve de saçma sapan tehditler filan neyse ara ara mail atıyo ben hiç cvp yazmadım dün yine yazmış unutamıyorum senle olan güzel günleri çok pişmanım ,haberini almak istiyorum bana cvp yazarsan sevinirim gülüm falan filan unutmak zatne zor geliyor bi de hala böyle mailler yazınca başa dönüyorum sanki onla evlenmek çok isterdim ama hep erteledi canımı çok sıktı bunlara rağmen bende unutamıyorum biliyorum o değişmiyecek ama kalbime söz geçirmek bazen çook zor oluyorr napıcamı bilemez oldum :(

yapılan tehditler unutuldu söylenen iki aşk cümlesi kaldı akılda..

bence devam ederseniz bu ilişkiye, bu iki aşk cümlesi unutulup gerçekler çıkacak karşınıza..

biz şimdi sana ne kadarda gelecege bak aynı denizde ikinciye yıkanma desekte boş bee güzelim kalp hala onun için atıyo belli baksana tel. degiştirmişin ama bi irtibat bırakmışsın msn gayet güzel iptal edebilirdin sen ondan bi şekilde haber almak için açık kapı bırakmışsın yanii aşk bu ne desek boşş yanlışım var mı hmmmm yerimseniben

tellerimi değiştirdim evet, msn dende engelledim başka msn kullanıyorum ancak arada o msn me de girip bakıyorum mail varmı diye kalbime söz geçiremiyorum,onla olmuyor ona hiç bişekilde güvenemiyorum ahh keşke bir dirhem güvenebilseydim maddi durumu yok biliyorum herşeye razıyım ama çabasıda olmazsa beni idarede etmezse ,ben senin için elimden geleni yaparım demezse ben nasıl yola çıkarım onunla onu çok seviyorum hemde çok ama sonu olmayan bi ilişkiyide sürdüremedimmm :(((

canim insanin huyudur bu ayrildiktan sonra icinde sevdigin adami aklarsin
ne yaparsa yapmis olsun insan temize cikariyo karsisindakini
oyle olunca da acaba ayrilmasamydim diyosun
yapma bunu kendine..
temize cikarsan dahi pisman olsan dahi seni rahatsiz eden seylerin kolay degismeyecek seyler oldugunu bil..
hayirlisi buymus de kapat..

Evet belkide haklısınız ....
Onunla beraberken olan olumsuzlukları unuttum sanki tehditlerini bile sinirliyken olmuştur diyorum onun yapısında bu yok diyorum evet evet bendede suç vardı fazla üstüne gittim diyorum , başlıyorum bu seferde kendimi suçlamayaaa

Evet değişmicek 2 yıldır hep aynı oldu hatta başta iyiydi yine ilgisi falan sonradan onlarda kalmadııı :((((

Bence kesinlikle dönme geriye.
Anlattıklarına göre çok yerinde bir karar vermişsin çünkü.
Ama sana ulaşmasına da izin verme, kafanı karıştırmasın.
Mailini de yasaklılar listesine koy, engelle gitsin.
O yolladığını zanneder ama sen almazsın, kafan karışmaz hiç değilse böyle.

bence de dönme sevgi değil sendeki böle yapan birine. gönlüne başka birisi girdiği an onu untacaksın boşlukta olduğun için onu düşünüyorsun

Back
X