cnm..bebeğine de sana da sağlıklı bir ömür...bu arada okurken kendimi okuyor gibi oldum...57 kilo iken 68e çıkıp hamile kaldım hoppp hamileliğim aynen senın gibi geçti bol iştahlı sakınmadan bol bol yiyerek..ama doktorum bana 6 aylıkken falan zeynep biraz yavaşla istersen dedi..kısacası son 2 ayı diyetle(tansiyon problemım vardı)geçti son bir ayı hastanede yattım ve 97-98 falanken sanırım-dedim ya hastanedeydim tartılamadım tahmınen-8 aylık doğum yaptım...benim bebeklerim oldu.ikiz yani...herkes ikiz ama normal dedi...doğa doğa 2250 e 1750 lik bebeklerim doğdu halimi düşün...10 gün içinde 78e indim 6 ayda 62 falan oldum ama benim kızlar buyudukçe ben kilo almaya başladım en son tartıda 72 yi gördüm ve yuhhh yani sana dedim kendime...anlayacağın o ki;benim de dizginlenmeye,kontrole ihtiyacım vvar....herkes doğum kilosonu veremez ben 3 sene sonra kilo almaya başladım..asıl şimdi zayıf olmalıyım ...güzel kızların güzel annesi olmalıyım di mi ama??cnm sen başla arkandayım hatta takipteyim ben de başlıyım artık bi şeylere..öyle 2 günde bozmadan ama...kendime söz vermeliyim