yine başlayan gastrit belası

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
merhabalar

10 gün önce saç dökülmesi için doktora gitmiştim.çinko eksiklği için ilaç kullanmaya başladım. (bu ilacı daha geçen senede kullanmıştım). ilacı kullandıktan sonra midemde yanma boğazımda tıkanma yani gastritim başladı. 2 sene önce aşırı cips kola tüketiminden kaynaklı (çok abartmıştım) gastrit teşhisi konmuştu. doktor ilaç vermedi bakteri olmadığı için. kenid kendine geçer dedi ve dediği gibi geçmişti. o zamandan bu zamana gastrit yoktu. asitli içecekleri kestim. yememe içmeme dikkat ettim hep. çinko ilacından sonra bende belirtiler başladı dedim yine gastrit oldum. ilacın prospektüsünü okuyayım dedim. yan etkilerde gastrit vardı. yani bu ilaçtan oldu sanırsam. ilacı dün içtim en son. artık içmicem. nasıl geçer. doğal neler yapabilirim. doktora gitmek istemiyorum. endoskobi yapılacak aynı şeyler söylencek. daha önce aynı şeyleri yaşayan oldu mu?
bir tarafı düzelteyim derken diğer taraf bozuldu nefret ediyorum ilaçlardan!!

Gecmis olsun canim gastrit bnde de var evet bu hastaliktan bende nefret ediyorum :/ dogal yontem ariyorsan pelin otunu öneririm sana mide hastaliklarina ozellikle oneriliyor

bende de var 3 senedir üst midem aşırı şişiyor ve nefes alamıyorum boğazım da doluyor ,Allah daha beter dert vermesin.

Gecmis olsun canim gastrit bnde de var evet bu hastaliktan bende nefret ediyorum :/ dogal yontem ariyorsan pelin otunu öneririm sana mide hastaliklarina ozellikle oneriliyor
Hiç duymadım araştırayım teşekkürler

Bendede var mide koruyucu ilaç yazdır doktoruna iyi geliyor
yazmadı ilaç doktor bakteri yok dedi kendi kendine geçer dedi. zaten o doktor üni okuduğum yerde kaldı artık. şimdi tekrar gitsem endoskobi yapmaya kalkarlar. çinko ilacı başıma neler açtı.

bende de var 3 senedir üst midem aşırı şişiyor ve nefes alamıyorum boğazım da doluyor ,Allah daha beter dert vermesin.
sizin sürekli mi? öyleyse sizinki daha kötü geçmiş olsun size de

Kefir icebilirsin,leblebi yiyebilirsin,yedikelrine tekrar dikkat edebilirsin mumkunse yanında tuzlu krater falan bulunsun hiç bişey yapmasan da alıştırın

yazmadı ilaç doktor bakteri yok dedi kendi kendine geçer dedi. zaten o doktor üni okuduğum yerde kaldı artık. şimdi tekrar gitsem endoskobi yapmaya kalkarlar. çinko ilacı başıma neler açtı.
Bu bakteri için değil mide asidi için söylerseniz yazar ben ilaç kullanırken mide ağrısı ve yanma yaşıyordum onun için hatırlatıyordum yazıyordu. Asit pompası

Mide yanmasına leblebi çok iyi geliyor ben hamileyken denedim ilk gerçekten anında etkisi oluyordu.ama gastrit bence ciddi rahatsızlık verici bir hastalık o yüzden araştırıp yemeni tavsiye ederim.

Bu bakteri için değil mide asidi için söylerseniz yazar ben ilaç kullanırken mide ağrısı ve yanma yaşıyordum onun için hatırlatıyordum yazıyordu. Asit pompası
aile hekimine gitmem lazım o zaman.ilacın adı neydi özelden yazarsanız teşekkürler :)

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bu illet eşimde de var insanında ne tat ne tuz ne huzur hiç bişey bırakmıyor sürekli yanma hissi evin her köşesinde rennie var. Endoskopi istemiyorsan ilacı kestiğinden itibaren takipte kal yatışırsa iyi yatışmazsa muhakkak görün doktora. Ayrıca saç dökülmesini ihmal etme doktoruna söyle muadili bir ilaç versin çinko eksikliğin için

aynen bir süre kullanmayıp çinko ilacını bakcam durumuma ona göre bir şeyler yapmaya çalışırım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…