- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
Hiç duymadım araştırayım teşekkürlerGecmis olsun canim gastrit bnde de var evet bu hastaliktan bende nefret ediyorum :/ dogal yontem ariyorsan pelin otunu öneririm sana mide hastaliklarina ozellikle oneriliyor
yazmadı ilaç doktor bakteri yok dedi kendi kendine geçer dedi. zaten o doktor üni okuduğum yerde kaldı artık. şimdi tekrar gitsem endoskobi yapmaya kalkarlar. çinko ilacı başıma neler açtı.Bendede var mide koruyucu ilaç yazdır doktoruna iyi geliyor
sizin sürekli mi? öyleyse sizinki daha kötü geçmiş olsun size debende de var 3 senedir üst midem aşırı şişiyor ve nefes alamıyorum boğazım da doluyor ,Allah daha beter dert vermesin.
Bu bakteri için değil mide asidi için söylerseniz yazar ben ilaç kullanırken mide ağrısı ve yanma yaşıyordum onun için hatırlatıyordum yazıyordu. Asit pompasıyazmadı ilaç doktor bakteri yok dedi kendi kendine geçer dedi. zaten o doktor üni okuduğum yerde kaldı artık. şimdi tekrar gitsem endoskobi yapmaya kalkarlar. çinko ilacı başıma neler açtı.
aile hekimine gitmem lazım o zaman.ilacın adı neydi özelden yazarsanız teşekkürler :)Bu bakteri için değil mide asidi için söylerseniz yazar ben ilaç kullanırken mide ağrısı ve yanma yaşıyordum onun için hatırlatıyordum yazıyordu. Asit pompası
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bu illet eşimde de var insanında ne tat ne tuz ne huzur hiç bişey bırakmıyor sürekli yanma hissi evin her köşesinde rennie var. Endoskopi istemiyorsan ilacı kestiğinden itibaren takipte kal yatışırsa iyi yatışmazsa muhakkak görün doktora. Ayrıca saç dökülmesini ihmal etme doktoruna söyle muadili bir ilaç versin çinko eksikliğin içinmerhabalar
10 gün önce saç dökülmesi için doktora gitmiştim.çinko eksiklği için ilaç kullanmaya başladım. (bu ilacı daha geçen senede kullanmıştım). ilacı kullandıktan sonra midemde yanma boğazımda tıkanma yani gastritim başladı. 2 sene önce aşırı cips kola tüketiminden kaynaklı (çok abartmıştım) gastrit teşhisi konmuştu. doktor ilaç vermedi bakteri olmadığı için. kenid kendine geçer dedi ve dediği gibi geçmişti. o zamandan bu zamana gastrit yoktu. asitli içecekleri kestim. yememe içmeme dikkat ettim hep. çinko ilacından sonra bende belirtiler başladı dedim yine gastrit oldum. ilacın prospektüsünü okuyayım dedim. yan etkilerde gastrit vardı. yani bu ilaçtan oldu sanırsam. ilacı dün içtim en son. artık içmicem. nasıl geçer. doğal neler yapabilirim. doktora gitmek istemiyorum. endoskobi yapılacak aynı şeyler söylencek. daha önce aynı şeyleri yaşayan oldu mu?
bir tarafı düzelteyim derken diğer taraf bozuldu nefret ediyorum ilaçlardan!!
aynen bir süre kullanmayıp çinko ilacını bakcam durumuma ona göre bir şeyler yapmaya çalışırım teşekkürlerCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Bu illet eşimde de var insanında ne tat ne tuz ne huzur hiç bişey bırakmıyor sürekli yanma hissi evin her köşesinde rennie var. Endoskopi istemiyorsan ilacı kestiğinden itibaren takipte kal yatışırsa iyi yatışmazsa muhakkak görün doktora. Ayrıca saç dökülmesini ihmal etme doktoruna söyle muadili bir ilaç versin çinko eksikliğin için
lansor aç karnına aile hekimi yazar zaten
çinko ilacını içmeden önce la..sor iç aç karnına
Özel mesaj göderemiyorum sizeaile hekimine gitmem lazım o zaman.ilacın adı neydi özelden yazarsanız teşekkürler :)
Hah işte o yazamadımevde vardı lansor galiba bizimkilerde kullanıyodu. bi deneyeyim bakayım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?