Yine ben sizde bir yorum yapin benim bu nisan magduriyetime:-(

meliksah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
199
7
98
Diğer
Önceki konumu ve gelismeleri hatirliyanlar vardir belki http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...eb-ailesiben-nasil-bas-edecegim-ihanetle.html

Hayatima yeni bir yön vermeye calisiyorum herseyim belirsiz karisik ve mutsuzum ve o geri döndü itten rezil köpekler gibi pisman erimis cökmüs halde.
Degisecekmis beni geri kazanacakmis bunu bana gösterecekmis evlenene kadar rahat birakmiyacakmis.
Bana kendimi göstermem icin bir sans ver diyor seni bir daha hayal kirikligina ugratmiyacagim diye sözler veriyor ben görmemeye duymamaya calisiyorum.
Suanki durumum ona karsi nötr hissiz gibiyim tiskindim ama öbürtürlü düsününce onun baska bir insanla evlenip yuva kurma ihtimalini kahroluyorum yikar beni.

Mantigim uzaklas diyor birdaha yüzüne bakma, kalbim git diyor ne kadar asik olmadigi düsünsemde sanki bagimliyim ona sanki o olmasa baskasi olmuyacak sanki hayallerimi onunla gerceklestirebilirim.
Ailem arkadaslarim karsi yine ayni hatalari yapar diyorlar degismez ben ise bosluktayim onu cok özlüyorum ama biryandanda aciyorum nefret ediyorum cok kararsizim cok bosluktayim özünde kötü bir insan degil ama kisiligini kazanmamis anlamiyorum kafayi yiyecegim :-((

Bir seyler söyleyin dertlesin benimle Allah rizasi icin tavsiyelerde bulunun :(

erkek değişse bile ailesi değişmeyecek ve siz yine mutsuz olmaya devam edicekseniz ailenizi dinleyin bence.şu an ondan başkası olmaz psikolojisi ile düşünmeniz çok normal ama emin olun ki bu geçici bi durum

Ailesine seni ezdirmeyecek bir tip mi diğer konunu bilmiyorum. Öyleyse düşünebilirsin. Ama değilse hiç aklına bile getirme aile olmadan olmaz.

Önceki konumu ve gelismeleri hatirliyanlar vardir belki http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...eb-ailesiben-nasil-bas-edecegim-ihanetle.html

Hayatima yeni bir yön vermeye calisiyorum herseyim belirsiz karisik ve mutsuzum ve o geri döndü itten rezil köpekler gibi pisman erimis cökmüs halde.
Degisecekmis beni geri kazanacakmis bunu bana gösterecekmis evlenene kadar rahat birakmiyacakmis.
Bana kendimi göstermem icin bir sans ver diyor seni bir daha hayal kirikligina ugratmiyacagim diye sözler veriyor ben görmemeye duymamaya calisiyorum.
Suanki durumum ona karsi nötr hissiz gibiyim tiskindim ama öbürtürlü düsününce onun baska bir insanla evlenip yuva kurma ihtimalini kahroluyorum yikar beni.

Mantigim uzaklas diyor birdaha yüzüne bakma, kalbim git diyor ne kadar asik olmadigi düsünsemde sanki bagimliyim ona sanki o olmasa baskasi olmuyacak sanki hayallerimi onunla gerceklestirebilirim.
Ailem arkadaslarim karsi yine ayni hatalari yapar diyorlar degismez ben ise bosluktayim onu cok özlüyorum ama biryandanda aciyorum nefret ediyorum cok kararsizim cok bosluktayim özünde kötü bir insan degil ama kisiligini kazanmamis anlamiyorum kafayi yiyecegim :-((

Bir seyler söyleyin dertlesin benimle Allah rizasi icin tavsiyelerde bulunun :(

Hala seviyo olsam tiksiniyorum demezsin,ayrıca sana iftira atarlarken onca şeyi yaparlarken elleri kolları bağlı mıydı? Ağzını açıp bi kelime edemedimi? Garip olan kısmı o kadar olaydan sonra ailesini savunması..

Nolursa olsun o adama dönme,o boşluk illa ki geçer hem onlar senin yetiştirilme tarzına,yaşantına uygun olmayan yobaz insanlar sanırım. Acınacak bişey yok,kendin ettin kendin buldun de geç. Hem hislerin çok kuvvetli olsa,onsuz duramayacağını bilsen direk kabul ederdin. Evlensen bile nişanlın herzaman ailesinin yanında olucak bi tip gibi.

Bence hiç yeniden başlama. Birinci hata ikinci bilerek olur.

Benim için bu tam da intikam sırasıdır.
Sürünsün it gibi.
Senden öyle kolay vazgeçen, sana acılar çektiren herif o!
Unutma, unutturmasına izin verme!
Acı çekme sırası onda, beter olsun,sefam olsun. Hiç acımam valla.
Sen de dayanamayıp geri dönersen, toparlanmışken affedersen, tekrar üzmesi durumunda
sana da üzülmem. Çünkü birinci senin hatan değildi evet ama ikincisi senin hatan olur.:ssz:

Back
X