Yine ben suçluyum

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
size anlatmıstım 3 yıl süren bir ilişkim vardı kıskanç küfürbaz öfke hakaret... ondan sogumam için bunların yeterli olduğuna inanmadı hep başka şeyler aradı.. onun ailesi köylüymüş ben istanbul kızıymışım eğitimlimişim onu beğenmiyormuşum o yüzden bitmiş.. madem öyle 3 sene neden beklemişim öyle değilmi.

sadece ona birkere dedimki ailen yöre aksanıyla konusuyo ben hiç hoşlanmam kız kardeşin bile öyle ben onlarla fazla samimi olmam olamam sakın bana bu yüzden kızma dedim. saygıda kusur etmem ama birlikte faliyetlerde bulunmam toplu düğün dernek bayram dışında ara sıra gidip gelme ziyaret dışında dedim bunu bil dedim. çünkü dürüstüm... akraba olabiliriz ama zaten uzaklar benim elimden gelen bu varsın bana biraz soguk kız desinler..

bu yüzden bitirdiğimi düşünüyo.. halbuki gerçek şu.. yine bir kıskanclık krizinde kavga ederken yapamıyorum ben artık arılalım dedim TOKAT ATTI VE KULAK ZARIM DELİNDİ.... ne kadar şaşırtıcı değilmi.. isteyerek olmamış.. cok sinirlenmiş evet ama bana zarar vermek istememiş.. affettim biraz bir ıkı ay kadar konustuk ama ısınamadım olmadı yapamıcam sana sevgim bitti artık dedim... düzeleceğine inanmıyrum dedim... haala kabul etmiyo arkamdan konusuyomus..

bu adam hep benim gururumu kalbimi kırdı.. ilişkmiz boyunca dış görünüşümü hep eleştidi burnun büyük gözün şöyle kaşın söyle.. kusura bakma ama sen güzel değilsin.. ve haaaaaaaaaaaaala ben suçluyum.. yediremiyorum arkadaşlar artık kendime :50:

Tamamen silip atmaktan başka çözüm yok gibi görünüyor. Dediklerini de duymazdan geleceksin. Çünkü laf anlatmaya calistikca iyice sinirlerin gerilecek olan sana olacak. He de gec

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Begenmiyosa da b.. Yesin o zaman afedersin.. Madem begenmiyodu niye devam etti? Evrim mi gecirdin 3 sene icinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

size anlatmıstım 3 yıl süren bir ilişkim vardı kıskanç küfürbaz öfke hakaret... ondan sogumam için bunların yeterli olduğuna inanmadı hep başka şeyler aradı.. onun ailesi köylüymüş ben istanbul kızıymışım eğitimlimişim onu beğenmiyormuşum o yüzden bitmiş.. madem öyle 3 sene neden beklemişim öyle değilmi.

sadece ona birkere dedimki ailen yöre aksanıyla konusuyo ben hiç hoşlanmam kız kardeşin bile öyle ben onlarla fazla samimi olmam olamam sakın bana bu yüzden kızma dedim. saygıda kusur etmem ama birlikte faliyetlerde bulunmam toplu düğün dernek bayram dışında ara sıra gidip gelme ziyaret dışında dedim bunu bil dedim. çünkü dürüstüm... akraba olabiliriz ama zaten uzaklar benim elimden gelen bu varsın bana biraz soguk kız desinler..

bu yüzden bitirdiğimi düşünüyo.. halbuki gerçek şu.. yine bir kıskanclık krizinde kavga ederken yapamıyorum ben artık arılalım dedim TOKAT ATTI VE KULAK ZARIM DELİNDİ.... ne kadar şaşırtıcı değilmi.. isteyerek olmamış.. cok sinirlenmiş evet ama bana zarar vermek istememiş.. affettim biraz bir ıkı ay kadar konustuk ama ısınamadım olmadı yapamıcam sana sevgim bitti artık dedim... düzeleceğine inanmıyrum dedim... haala kabul etmiyo arkamdan konusuyomus..

bu adam hep benim gururumu kalbimi kırdı.. ilişkmiz boyunca dış görünüşümü hep eleştidi burnun büyük gözün şöyle kaşın söyle.. kusura bakma ama sen güzel değilsin.. ve haaaaaaaaaaaaala ben suçluyum.. yediremiyorum arkadaşlar artık kendime :50:

kendisi kraliyet mensubu muymuş hasbam? :47: ayy sinir olurum böyle tiplere. hiiiçç geri dönme bence :ssz:

bu ne ya , elin oğlu bana "lan, salak, kes, vs." dese anında arkama bakmadan giderim siz de anne kuzususunuz kendinize nasıl reva gördünüz böyle bir ilişkiyi aklım almıyor... istediğini düşünsün, ona kendinizi ispat etme hevesiniz neden? Bir an önce uzaklaşın muhattap olmadan.

Aksan konusunda burnu buyukluk yapmissin. Bunu demekte hakli. Anadoluda hep aksanli konusulur. Biri bana senin dicegini dicek, sen once tipine bak derim. :D Ikinizde sorunlu tiplere benziyorsunuz. Tencere yuvarlanmis....

sen onun ailesinin konuşmasını beğenmiyosun o senin dış görünüşünü beğenmemiyo böyle bi ilişki nasıl olsun zaten

Bence suçlu suçsuz arama bitirebildiğine dua et..Kurtulmuşsun..Şimdiden kulak zarını delen sonra neler yapmaz...Ayrıca üç yıl iyi dayanmışsın..:ssz:

arkana bakmadan kac cnm . sana ne kadar cok zarar vermiş .. bişi sölesede duymamazlıktan gel cunku bılerek yapıyor senı sınırlendırmek ıcın. hıc takmassan sen kazanırsn

kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş. boşver konuşsun :46::46::46:

sen ona en güzel cevabı ayrılarak vermişsin. hıh hasbam

aksan konusunda bişi dicem. yaptığın çok ayıp :34: kınamakla, hor görmekle hiç iyi etmemişsin :31: unutma düşmez kalkmaz 1 ALLAH var :nazar:

Back
X