Selam kızlar,
Sürekli çocuğumla ilgili merak ettiğim şeyleri burada konu açıyorum çünkü annelerden çok güzel tavsiyeler geliyor. Aynı yoldan geçmiş binbir akıl var. Benim annem rahmetli, kayınvalidem de pek bilgili değildir. Benle aynı şartlarda olan pek yakın arkadaşım da yok. Sizlerin yaşadıkları benim için önemli.
Oğlum 5. ayın içinde. İşaret etmeyi bilmez, elini kolunu koordine edemez henüz. Bugün kuaförde biraz işim vardı, babaannesiyle gittik. O babannesinin kucağında geziyordu, ben de işimi hallediyordum. Bir ağlamaya başladı bakın böyle bir ağlamak yok. Üzerine ateş düşse ancak o kadar ağlayabilir, 2 saniyede çocuk beni göremeyince nasıl strese girdi, nasıl gözyaşı döktü içim hala bir garip. O kadar kötü oldu ki koluyla beni gösterdi el kadar çocuk atladı üstüme. O 8 aylıkken ocak ayında işe başlayacağım, büyük ihtimal yarı zamanlı çalışacağım bu sebepten dolayı. Ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanmış olacağım. Bakıcı tutmayı düşünüyoruz, bakıcı kasımda başlasa 2 ayda oğlum alışır mı? İş yerim 1 saat uzaklıkta. Ama babasının ofisi çok yakın. Babasına daha da düşkün, o idare edebilir mi alışana kadar? Çalışmama gibi bir durumum yok onu da belirteyim.