Yine ben.ve yine fikrinize ihtiyacim var!

Evet herşeyin hayırlısı. Daha fazla uğraşma enerji harcama boşver. o yolunu çizmiş sende çiz. Olacaksa birgün olur zaten boşver..

Evet herşeyin hayırlısı. Daha fazla uğraşma enerji harcama boşver. o yolunu çizmiş sende çiz. Olacaksa birgün olur zaten boşver..

Evet kendi yolumu cizmenin vakti geldi de geciyor bile. Yazik oldu 4 yil oyle 2 yil da boyle bitti gitti iste. Kendi kendime umursama bosver desem de canim yaniyor,uzuluyorum. Keske boyle olmasaydi.

Bana bir de "bir daha aratir mektup yollarsan farkli yollara basvurmak zorunda kalacagim" demis. Ne yapacaksin savciliga mi vereceksin polise suc duyurusunda mi bulunacaksin demek geliyor icimden.mail yazdim ama iletilmedi sanirim.icimde bu kalanlar nedeniyle hirsim nedeniyle actim bu konuyu.yazayim mi son kez diye.ama cabama yazik bana yazik.degmez.!

herşeyin hayırlısı demekki hakkında bu hayırlı olan..
yanlız dikkatimi çeken seni unuttum artık, sevmiyorum yada hayatımda başka biri var dememiş..
ben olsam kurtulmak için böyle söylerdim..
o sadece sana aşırı kızgın ve kırgın..
hala kızgın olmasıda bi zamanlar seni gerçekten sevdiğini gösteriyor..yoksa çoktan geçer giderdi..
bundan sonra akışına bırak kısmetinde varsa belki kendi gelir tekrar..

canım sevgilini sen iyi tanıyorsun bu sözlerinden sonra sana dönmiyeeğine eminsen çiviyi çiviye söktür. Zor olacaktır belki ama unutursun. O çoktan buldu bile belki birisini. Önerdiğim şeyin ne kadar doğru olduğuda tartışılır lakin en iyi çözüm bu gibi şuan..

herşeyin hayırlısı demekki hakkında bu hayırlı olan..
yanlız dikkatimi çeken seni unuttum artık, sevmiyorum yada hayatımda başka biri var dememiş..
ben olsam kurtulmak için böyle söylerdim..
o sadece sana aşırı kızgın ve kırgın..
hala kızgın olmasıda bi zamanlar seni gerçekten sevdiğini gösteriyor..yoksa çoktan geçer giderdi..
bundan sonra akışına bırak kısmetinde varsa belki kendi gelir tekrar..

Canim evet.zaten o maillestigimiz donem bana acikca "bana yazarak zaafimi kullanmaya calisiyorsun" demisti. Ben zaten sirf bu yuzden gitmek istemistim yanina,gorur de beni affeder diye. Ama mektuba verdigi karsilik cok agir.

Sevmiyorum dese bu kadar yanmazdi canim. Affedemememsi cok zor. Keske bir ihtimal oldugunu bilsem,gercekten bekleyebilirdim ama artik imkansiza yakin sanki.

canım sevgilini sen iyi tanıyorsun bu sözlerinden sonra sana dönmiyeeğine eminsen çiviyi çiviye söktür. Zor olacaktır belki ama unutursun. O çoktan buldu bile belki birisini. Önerdiğim şeyin ne kadar doğru olduğuda tartışılır lakin en iyi çözüm bu gibi şuan..

Denedim beni ilk redettiginde ama surekli onla kiyasladigimdan olmadi. sanirim benim ask hayatim bitti. Bundan sonra herseyim ailem ve isim olacak. Kapandi bu defter acilmamak uzere.

Denedim beni ilk redettiginde ama surekli onla kiyasladigimdan olmadi. sanirim benim ask hayatim bitti. Bundan sonra herseyim ailem ve isim olacak. Kapandi bu defter acilmamak uzere.

Back
X