- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi kelebekyuvasi
Evet herşeyin hayırlısı. Daha fazla uğraşma enerji harcama boşver. o yolunu çizmiş sende çiz. Olacaksa birgün olur zaten boşver..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herşeyin hayırlısı. Daha fazla uğraşma enerji harcama boşver. o yolunu çizmiş sende çiz. Olacaksa birgün olur zaten boşver..
herşeyin hayırlısı demekki hakkında bu hayırlı olan..
yanlız dikkatimi çeken seni unuttum artık, sevmiyorum yada hayatımda başka biri var dememiş..
ben olsam kurtulmak için böyle söylerdim..
o sadece sana aşırı kızgın ve kırgın..
hala kızgın olmasıda bi zamanlar seni gerçekten sevdiğini gösteriyor..yoksa çoktan geçer giderdi..
bundan sonra akışına bırak kısmetinde varsa belki kendi gelir tekrar..
canım sevgilini sen iyi tanıyorsun bu sözlerinden sonra sana dönmiyeeğine eminsen çiviyi çiviye söktür. Zor olacaktır belki ama unutursun. O çoktan buldu bile belki birisini. Önerdiğim şeyin ne kadar doğru olduğuda tartışılır lakin en iyi çözüm bu gibi şuan..
canım sevgilini sen iyi tanıyorsun bu sözlerinden sonra sana dönmiyeeğine eminsen çiviyi çiviye söktür. Zor olacaktır belki ama unutursun. O çoktan buldu bile belki birisini. Önerdiğim şeyin ne kadar doğru olduğuda tartışılır lakin en iyi çözüm bu gibi şuan..