Mrb kızlar ben 1 hafta önce 1 yıllık olan evliliğim den bahsetmistim. Çok küfürbaz ahlaksız terbiye yoksunu bi eşim var eş bile demek gelmiyor içimden 1 aydir benle kavgali öyle şeyler söylüyor ki bana taş olsa catlar ama sabit diliyorum hep allahdan su zamana kadar hep affettim hemen ama şimdi gururumu ezip o söylediği kufurleri sözleri affedemiyorum boşancam ailem normal karsilamiyor bu müddet devlete sığın cam en azından psikolojik men duzelene kadar ama yine dedim yanlış olmasın hemen pes etme az daha bekle hata yapma dedim kendi kendime 1 ay geçti ama duzelmiyor söylediklerime pişman değilim begenmiyorsan sıktır git diyor kadinsan kadınlık yapacaksın diyor bende bunu yapmadım köle değilim af etmeden onun pişman olmadığını bildiğim halde gururumu yerlere seremedim yaptiklarini affedene kadar gerçekten yuvamız için duzeldigini gorene kadar bu defa asla affetmeyecm dedim gururumu hiçe saymaktan biktim dedim bana verdiği cvp ben zevkim için yaşıyorum senin gibi ucuz dışarda çok dedi ve çekti gitti aldatıyor da yani bana inat 3 gün önce işini de bıraktı atıldı daha doğrusu bilerek geç gitti hep şimdi öyle ortalık adamı gibi serseri gibi ne iş ne kariyer ne para ne huzur sabrım kalmadı artik... benim ona verdiğim tepkinin dinen günahı varmıdır kızlar cvp bekliyorum sizlerden uzun yazdım biraz hakkınızı helal edin...