Yine ben yine kızım konusunun devami

Sorunu çözmek için kavgaya da gerek yok.
Yetişkin insanların sorun çözme yöntemi karşılıklı iletişim olmalı.
Çağırın bu kadını dışarda bir kahve içmeye,göreceksiniz beklemediği bu davet karşısında afallayacak ve direk sorun:
..... Hanım,sizin benimle ve kızımla bir probleminiz mi var? Ben ve kızım sizin şu şu davranışlarınızdan bu anlamı çıkardık.
İki yetişkin olarak sorunumuzu çözelim ki kızlarımıza da iyi örnek olalım.
Birbirimizi sevmek ve iyi anlaşıp görüşmek zorunda değiliz ama düşmanlığa da gerek yok.
Buyrun sizi dinliyorum nedir sizi bu kadar kızdıran şey?
Döksün eteğindeki taşları,o da rahatlasın siz de rahatlayın.

Kusura bakmayın ama bu artık kaçıncı konunuz kendimi tutamıyorum ve icimdekileri olduğu gibi yazıyorum; sizin ezikliginiz, pasifiğiniz kızınıza da örnek olmuş maalesef .
Ya nasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz?
Onlarca yorum yapıldı hala o kadın anlamaz diyorsunuz , yahu gidin bir konuşun önce anlamazsa anlamasin .
Bir dişinizi gösteremediniz, kızınızın ezilisini izliyorsunuz .
Pes diyorum artık size .

Kusura bakmayın ama bu artık kaçıncı konunuz kendimi tutamıyorum ve icimdekileri olduğu gibi yazıyorum; sizin ezikliginiz, pasifiğiniz kızınıza da örnek olmuş maalesef .
Ya nasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz?
Onlarca yorum yapıldı hala o kadın anlamaz diyorsunuz , yahu gidin bir konuşun önce anlamazsa anlamasin .
Bir dişinizi gösteremediniz, kızınızın ezilisini izliyorsunuz .
Pes diyorum artık size .

Hayır kızını rahat bıraksa belki o zaten kendi sorununu halledecek. Ama kıza sürekli görmezden gel muhatap olma uzak dur diye tembihliyor.

Okuldan randevu alın, akran zorbalığını engeleyemediğiniz için noterden ihtarname çektireceğim bu sorunu halletmezseniz deyin, bakın bakalım neler oluyor.

Hayır kızını rahat bıraksa belki o zaten kendi sorununu halledecek. Ama kıza sürekli görmezden gel muhatap olma uzak dur diye tembihliyor.
Ben kızıma birşey demiyorum o üzgün gelip bana anlatıyor.uzak dur diyorum üzülmesin diye

Okuldan randevu alın, akran zorbalığını engeleyemediğiniz için noterden ihtarname çektireceğim bu sorunu halletmezseniz deyin, bakın bakalım neler oluyor.
Bugün öğretmeniyle konuştum zaten.ben halledicem dedi.oda durumun farkindaymis.esime anlatıyorum bu durumu.oda onların çocuk olduğunu söylüyor.valla napicagimi sasirdim

Back
X