Siz bence aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama burdaki insanların sabrını ölçmek için konu açıyorsunuz.
Eğer öyle değilse de.. Durumunuz çok vahim gerçekten. Ürkütücü...
Sizin adamı kıskanmanızdan vakit kalmıyor ki adam da sizi kıskansın. Böyle basit birşey için utanmasanız boşanma davası açacaksınız.
niye böyle sert bir cevap verdiğinizide,neyi kastettiğinizide anlayamadım k.bakmayın
yorumunuz için teşekkür ederim ama gercekten bu olayın basit olduğunumu düşünüyosunuz.ben ona hazırlanayım süsleneyim o gitsin o anda bana odaklanmayıp klipteki kadını izlesin ve bu basit olsun nasıl oluyor ya.keske sizn gbi düşünebilsem bende
hakkaten ilginç konu. eşim bi klipteki kadına baksa, dönüp ben de bakarım, hatun güzelse daha çok bakarım :)))) kocacım baktı diye de kıskanmak aklıma bile gelmez. beni kıskanmıyosun diye tartışma çıkarmak hele... böyle bi konudan tartışma çıkarsam kendime ifrit olurum zaten.
sizin gibileri anlamak hakkaten zor, sanırım başka derdiniz yok, onun için de os.... teyyare şeyleri kendinize dert ediniyorsunuz. tek derdiniz bu olsun.
zaten meseleniz bu :"ona hazırlanıp, ona süslenmek"
anlaşılan bayağı mesai harcıyorsunuz... (tövbe diyesim geldi pardon)
kendiniz için hazırlanıp süslenseniz sorun kalmayacak o zaman.
yorumunuz için teşekkür ederim ama gercekten bu olayın basit olduğunumu düşünüyosunuz.ben ona hazırlanayım süsleneyim o gitsin o anda bana odaklanmayıp klipteki kadını izlesin ve bu basit olsun nasıl oluyor ya.keske sizn gbi düşünebilsem bende
niye bu kadar kırıcısınız anlamıyorum tm siz önmli bişey grmeyebilirsinzi ama ben burda kırılmısım zoruma gtmişki konu açıyorum daha yumusak bi üslup kullanmak çokmu zor
en iyisi şöyle yapalım arkadaslar sanırım benm dert gördüğüm şeyker size komik ve basit geliyor.düşünüyorum bunca insan aynı şeyi söylüyorsa bir haklılık payları vardır.peki ben kendimi nasıl düzeltirim bu konuda yardımcı olurmusunuz bana
Bakın anlaşılan kıskanç bir yapınız var. Ama bir insan ne kadar kıskanç olursa olsun eşine bu yüzden 5 gün tavır yapmamalı.
bir psikoloğa ya da aile terapistine gidebilirsiniz zira hayatı hem kendiniz hem de eşiniz için zorlaştırıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?