yine ben;))

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
Iyi aksamlar aksam sekerlerim,bebislerim,siskolarim tatlilarim :))))aslinda moralim bozuk...benimde moralim bizuk olunca boyle oluyorum buraz..;)herseyide size sorar oldum:)soyle soyleyebilirim ki ben daha gencim 24 yasindayim evliyim..kizim var.bir suru problem gecirdim.kafami toparlamak uzun surdu..ama intihar fikrinden one dogru bakma karari cok ucumlu oldugu icin farkindayim iyiye gittigimin..hayatima bir vaslangic yapmak eskiyi ynutup pazitif olmak istiyorum..deli gibi ders calistigim oluyir meslek yaomak dil ogrenmek icin..bazen isej gycum okmuyor.mesela esimle bi probkem var kafami veremiyirum.biz vir hafta uzaksak ben bitik oluyorum..bunu nasil duzeltebilirim salla gitsin misali:))))suan problem dusnmem zamani degil ikixseneye en iyi almancaxkonusmam lagzim..meslek yapmak icin...kafami aile es su bu cok takiyirum ailemi kardesimi.dyrumlarini..kendimden vaska herkesi dusunuyorum..son gunler iyice bittim..kis sosyal hayat berbat..hava soguk durmadan kapali yerlerdeyiz...iyice bunaldim kizim cok evi dagitiyor..temuzlik ten vakit bulamiyirum aksam ise almanca...spor yapmaya vaktim kalmiyor mesela..bunlari nasil toparlayabilrim..bu yolda kararli yurumek icin.hedefime ulasmak icin

Yazdıklarınızdan pek bişey anlamadım fakat anladığım kadarıyla canınız sıkılıyor bu çok belli:37:

günü dilimlere ayırın program yapın. ve bence vitamin falan kullanın cocuk ev ders hepsi bir çok yorar :30:

Son düzenleme:
Keşke daha düzgün cümleler kurma imkanınız olsaydı, muhtemelen telefondan yazdınız :31:...

Allah başka dert vermesin. Programlı yaşamaya çalışın, zamanla alışırsınız bu tempoya :34:.

Siskolarim mi?kimmis o:36:
Hakkaten ? :)

Canim sana sunu tavsiye edebilirim. Cektigin sIkIntilari atlattigini sanir insan ama genelde o sIkIntilar sende kalir iz olarak bilincaltinda. Senin once kendini toparlaman lazim. Biz ne desek te sana cok yardimci olamayiz kanaatimce. Ben bir ablan olarak profesyonel destek almani tavsiye ederim eyer imkanin varsa. Daha gencsin, ama bak 30 unu gec o yasadiklarinin izini o zaman farkediceksin. O yuzden o zamana birakma, mumkunse serotonin arttiran ilaclar verebilir bir terapist ve ayricada terapi seanari yaparsaniz uc dirt seans bambaska bir insan oldugunu goruceksin.

Emin ol ki bu bir tabu deyil. Kotu bir sey deyil. Nasil oksurunce gideriz doktora, basimiz oksurunce ruhumuz oksurunce de gitmeliyiz diye dusunuyorum.

Kendine geldigin zaman su yukarudaki anlattigin hic birsey senin icin sorun olmiyacak inan bana. Hepsini sakince birer birer cozup hakkindan geliceksin o dag gibi gorunen sorunlarin.

cnm evde olsanda boş kalmamaya çalış,ders çalşmak ev işi yapmak dışında seni mutlu edicek sana iyi gelicek şeylerle ilgilen.Çıkabildiğin kadar dışarı çık,kızını bırakabileceğin yer varsa yalnız çık bırakamıyorsan sar sarmala kızını onunla çık.Açık havada yürümek terapi gibi gelir.Yukarda bir arkadaş demiş terapi al diye bende katılıyorum ona,mutlaka bir psikiyatriste veya psikologa git.

Herşeyi bir anda yapamazsın ki...Maalesef herşey birden dört dörtlük olamıyor.

Ben senin yazdıklarından (kızından sonra) önceliğinin Almanca olması gerektiğini düşündüm.
Almanca öğrenirsen yaşadığın ülkeye uyum sağlaman da kolaylaşır.

Onun haricinde evişi ve spor ayrıntı olarak kalıyor.

yapacak işler çok ve hiç birimiz ahtapot değiliz.ya ilave kollar takarız ya da işleri azaltırız.
öncelikli olanları yapmaya başlamak daha iyi sanki.herkesi düşünmene de gerek yok.öncelikli olarak kendini düşünmekten
başla.önem sırası belirle insanlar için,her şeye yetişmek insanı her mana da yorar.

cnm evde olsanda boş kalmamaya çalış,ders çalşmak ev işi yapmak dışında seni mutlu edicek sana iyi gelicek şeylerle ilgilen.Çıkabildiğin kadar dışarı çık,kızını bırakabileceğin yer varsa yalnız çık bırakamıyorsan sar sarmala kızını onunla çık.Açık havada yürümek terapi gibi gelir.Yukarda bir arkadaş demiş terapi al diye bende katılıyorum ona,mutlaka bir psikiyatriste veya psikologa git.

Hakkaten ? :)

Canim sana sunu tavsiye edebilirim. Cektigin sIkIntilari atlattigini sanir insan ama genelde o sIkIntilar sende kalir iz olarak bilincaltinda. Senin once kendini toparlaman lazim. Biz ne desek te sana cok yardimci olamayiz kanaatimce. Ben bir ablan olarak profesyonel destek almani tavsiye ederim eyer imkanin varsa. Daha gencsin, ama bak 30 unu gec o yasadiklarinin izini o zaman farkediceksin. O yuzden o zamana birakma, mumkunse serotonin arttiran ilaclar verebilir bir terapist ve ayricada terapi seanari yaparsaniz uc dirt seans bambaska bir insan oldugunu goruceksin.

Emin ol ki bu bir tabu deyil. Kotu bir sey deyil. Nasil oksurunce gideriz doktora, basimiz oksurunce ruhumuz oksurunce de gitmeliyiz diye dusunuyorum.

Kendine geldigin zaman su yukarudaki anlattigin hic birsey senin icin sorun olmiyacak inan bana. Hepsini sakince birer birer cozup hakkindan geliceksin o dag gibi gorunen sorunlarin.

Gittim kadin konustu. Kisiligin cok duygun falan dedi.surekli yazdi baskada bisry demedi bende yarim biraktim..cojta pahali burda sigorta odemiyor..600frank odedim.

Aslinda tam olarak ne istedigini bilmeyen bir moddasin.spor,ev isi,almanca da ortami kalabaliklastiran ayrintilar.ortada hic bir sey almanca haric hepsi bizim de hayAtimizin rutinleri.almanca yerine de bizim islerimiz olsun.sen yasadigin yerde sikiliyorsun bence.almancayi pratikte ogrenmeye calisirsan hem sikilmazsin hem de sosyallesirsin.kendine bir program yaparak baslayabilirsin en azindan duzenini kurana kadar

Merhabalar,sizin iyi bir tatile ihtiyacınız olduğu kanısındayım. Çok bunalmışsınız ve kafanızı toplamanız gerek.
:44:

2 kilo fazlamı mı hissettin naptın :P

Günü parçalara bölebilirsin bencede .
Çocuğun oyun falan oynarken yemek , ev işi yaparsın . Uyuduğunda ise ders çalışırsın .
Planlarsan gün artar bile :)

Back
X