- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
Iyi aksamlar aksam sekerlerim,bebislerim,siskolarim tatlilarim :))))aslinda moralim bozuk...benimde moralim bizuk olunca boyle oluyorum buraz..
herseyide size sorar oldum:)soyle soyleyebilirim ki ben daha gencim 24 yasindayim evliyim..kizim var.bir suru problem gecirdim.kafami toparlamak uzun surdu..ama intihar fikrinden one dogru bakma karari cok ucumlu oldugu icin farkindayim iyiye gittigimin..hayatima bir vaslangic yapmak eskiyi ynutup pazitif olmak istiyorum..deli gibi ders calistigim oluyir meslek yaomak dil ogrenmek icin..bazen isej gycum okmuyor.mesela esimle bi probkem var kafami veremiyirum.biz vir hafta uzaksak ben bitik oluyorum..bunu nasil duzeltebilirim salla gitsin misali:))))suan problem dusnmem zamani degil ikixseneye en iyi almancaxkonusmam lagzim..meslek yapmak icin...kafami aile es su bu cok takiyirum ailemi kardesimi.dyrumlarini..kendimden vaska herkesi dusunuyorum..son gunler iyice bittim..kis sosyal hayat berbat..hava soguk durmadan kapali yerlerdeyiz...iyice bunaldim kizim cok evi dagitiyor..temuzlik ten vakit bulamiyirum aksam ise almanca...spor yapmaya vaktim kalmiyor mesela..bunlari nasil toparlayabilrim..bu yolda kararli yurumek icin.hedefime ulasmak icin