Hakkaten ? :)Siskolarim mi?kimmis o
cnm evde olsanda boş kalmamaya çalış,ders çalşmak ev işi yapmak dışında seni mutlu edicek sana iyi gelicek şeylerle ilgilen.Çıkabildiğin kadar dışarı çık,kızını bırakabileceğin yer varsa yalnız çık bırakamıyorsan sar sarmala kızını onunla çık.Açık havada yürümek terapi gibi gelir.Yukarda bir arkadaş demiş terapi al diye bende katılıyorum ona,mutlaka bir psikiyatriste veya psikologa git.
Hakkaten ? :)
Canim sana sunu tavsiye edebilirim. Cektigin sIkIntilari atlattigini sanir insan ama genelde o sIkIntilar sende kalir iz olarak bilincaltinda. Senin once kendini toparlaman lazim. Biz ne desek te sana cok yardimci olamayiz kanaatimce. Ben bir ablan olarak profesyonel destek almani tavsiye ederim eyer imkanin varsa. Daha gencsin, ama bak 30 unu gec o yasadiklarinin izini o zaman farkediceksin. O yuzden o zamana birakma, mumkunse serotonin arttiran ilaclar verebilir bir terapist ve ayricada terapi seanari yaparsaniz uc dirt seans bambaska bir insan oldugunu goruceksin.
Emin ol ki bu bir tabu deyil. Kotu bir sey deyil. Nasil oksurunce gideriz doktora, basimiz oksurunce ruhumuz oksurunce de gitmeliyiz diye dusunuyorum.
Kendine geldigin zaman su yukarudaki anlattigin hic birsey senin icin sorun olmiyacak inan bana. Hepsini sakince birer birer cozup hakkindan geliceksin o dag gibi gorunen sorunlarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?