yine ben;))

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
Iyi aksamlar aksam sekerlerim,bebislerim,siskolarim ctkembiklerim tatlilarim :))))aslinda moralim bozuk...benimde moralim bozuk olunca boyle oluyorum biraz..;)herseyide size sorar oldum:)soyle soyleyebilirim ki ben daha gencim 24 yasindayim evliyim..kizim var.bir sürü problem gecirdim.kafami toparlamak uzun sürdü..ama intihar fikrinden one dogru bakma karari cok olumlu oldugu icin,farkindayim iyiye gittigimin..hayatima bir baslangic yapmak eskiyi unutup pazitif olmak istiyorum..deli gibi ders calistigim oluyor meslek yapmak dil ogrenmek icin..bazen ise gücum olmuyor.mesela esimle bi problem varsa kafami veremiyorum.biz bir hafta uzaksak ben bitik oluyorum..bunu nasil duzeltebilirim salla gitsin misali:))))suan problem dusünmevzamani degil iki seneye en iyi almanca konusmam lagzim..meslek yapmak icin...kafami aile es su bu cok takiyorum ailemi kardesimi.durumlarini..kendimden baska herkesi dusunuyorum..son gunler iyice bittim..kis sosyal hayat berbat..hava soguk durmadan kapali yerlerdeyiz...iyice bunaldim kizim cok evi dagitiyor..temuzlik ten vakit bulamiyirum aksam ise almanca...spor yapmaya vaktim kalmiyor mesela..bunlari nasil toparlayabilrim..bu yolda kararli yurumek icin.hedefime ulasmak icin..problem lere karsi dik olup hedeflerime ulasmak icin..birgum oyle birgun boyle degil.hep ayni olmaliyim

Back