Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar arkadaşlar dertlerimle sıktım biliyorum.ama yazmak iyi geliyor. Hayatta kendim kadar sanşsız kadersiz insan görmedim her ğün problem sıkıntı bitmiyor. valla ya elimi attığım yer kuruyor. Hayatım hep olumsuz sorunla gidiyor bekarken aşık oldum sevdim en yakın yediğim içtiğimiz aynı giden olan kuzenimle aldatıldım. Ve bir sürü acı olaylar d dedim aşktan şansım yok mantık evliligi yapayım şimdi eşim hayatı zindan ediyor üstüne çocuk problemleri de var. Sorun bendemi bilmiyorum yanlış insan seçimlerim yüzünden gençliğim güzel günlerim hep gitti ve gidiyor çok mutsuzum hayatımda olumlu hiçbirşey yok olmuyor değdiğim yer kuruyor.yalanlardan sorunlardan bıktım
Hayatım o kadar negatifki anlatsam çoğu şeyi ne kadar şansız olduğumu anlarsınıBöyle düşünme biraz pozitif düşün yoksa daha beter olursun.
Fikirlerimiz hayata bakış açımı tamamen farklıdemek ki senin hayat sınavında buymuş. çok mu kötü davranıyor eşin
Fikirlerimiz hayata bakış açımı tamamen farklı
Hayatımda hep olumsuz bekarkende evliykende aslında çocuken bile şansızdım herkeze bedava dondurma çıkardı cips feln bana hiç birşey birşey alırdım kayboldurdu yada defolu olurdu. Gençken sevdiğim çocuk aldattı kuzenimle ben onu yedirdim içirdim askerdeyken konturlerini aldım ama o beni maf etti sonra aradan baya sonra mantık evliği yptm şimdi daha başka sorunlar yani elimi attığım yer kuruyorBiraz anlatır mısın?
O zaman mantıklı gelmişti benim insan seçimim çok kötümantık evliliği olmamış bu o zaman
çünkü hiç mantıklı değilmiş bu evlilik
seni çok iyi anlıyorum.bunları zamanında bende yaşadım.annem bana verdiği nasihatta şansım yok dersen şansın gider,mutsuzum dersen mutsuz olursun demişti.ben boş boğazım yaşadığım sıkıntıları arkadaşlarıma anlattım hep.baktımki onlarda evet benimde başıma öyle şeyler geldi diyordu.Demekki sadece ben yaşamıyorum dedim kendime.millete resmen hor görünüyordum.ama yaşamımdaki olumsuzlukları değiştirmeye kendi düşüncelerimi değiştirmekle başladım.şimdi herşey yolunda.Hayatımda hep olumsuz bekarkende evliykende aslında çocuken bile şansızdım herkeze bedava dondurma çıkardı cips feln bana hiç birşey birşey alırdım kayboldurdu yada defolu olurdu. Gençken sevdiğim çocuk aldattı kuzenimle ben onu yedirdim içirdim askerdeyken konturlerini aldım ama o beni maf etti sonra aradan baya sonra mantık evliği yptm şimdi daha başka sorunlar yani elimi attığım yer kuruyor
Ben hep olumsuz şeyler yaşıyorum eşimle şuan çok kötüyüz ayrılsam herşey daha kötü gider şansım hiç yyokseni çok iyi anlıyorum.bunları zamanında bende yaşadım.annem bana verdiği nasihatta şansım yok dersen şansın gider,mutsuzum dersen mutsuz olursun demişti.ben boş boğazım yaşadığım sıkıntıları arkadaşlarıma anlattım hep.baktımki onlarda evet benimde başıma öyle şeyler geldi diyordu.Demekki sadece ben yaşamıyorum dedim kendime.millete resmen hor görünüyordum.ama yaşamımdaki olumsuzlukları değiştirmeye kendi düşüncelerimi değiştirmekle başladım.şimdi herşey yolunda.