Yine benim sorunum var:( Para aile ve bir yanında da kocaman bir aşk!!!!

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
38
İstanbul
Hep aynı sorun aynı muhabbetler..Aıleler hep karsı taraf zengın olsun kızını mutlu etsın der ama bır turlu anlayamaz kı sevdıkten sonra hıc bırseyı gormedıgını..Bırde evlılık oncesı olunca ınsanlarda ustune ıyıce gıdıyor ne yapmalı:çok üzgünüm::sm_confused:

ya canım mayısta ıstemeye gelıcekelr daha babamı ıkna bıle edemedım cok sevıyoruz bırbırımızı ve artık uzun sureden sonra evlenmeye karar verdık ama suan ıcın sdace soz olsun bıze yeter dugun 2 sene sonra falan olucak..Ve sureklı baskı var uzerımde okdr okudun calısyorsun dıyolar o lıse mezunu dıye ozel sektorde calısıyor dıye..Artık yeter dıyorum parayla mutlu olunmadgnı yıllardır annem kendı evlılıgınde goruyor ama gelde laf anlat!

Valla kendinizi geçindircek kadar paranız olsun yeter bir de çalışkan olsun eşin bu ikisi önemli. Ben yüksek lisans mezunuyum eşim önlisans mezunu. Benim annem de istemedi başında çok kavga ettik ama ben direttim ve şu anda çok mutluyuz çok şükür.

yine okullar ve statüler arası farkla karşı karşıyayız
anneler kızları için hep en iyisi olsun isterler annenize kızmayın
onlar duyusal değil mantıksal bakarlar olaylara
bi bakıma duygularınızı hiçe sayarlar ama sizi düşündükleri için
aranızda çok büyük bir fark görmüyorsan
lise mezunu ama cahil kalmamış sana yetebilecek başkalarına muhtaç etmeyecek biriyse
eminsen duygularından aileni ikna etmekten başka çaren yok
seçim yapmak gibi hataya düşme sakın
ailen her şeyin üstünde bunu unutma

Cabalıyor ugrasıyor haftaıcı calısyor haftasonlarıda gece calısyor sırf ben senın babanın verdgı evı ıstemıyorum bız alıcaz dedım dıye..Sımdı ıstemeye gelıcekler ıste babam zaten benı paylasamıyor dıye karsı annem sevıyor gercı onu ama tutturmus krız var ozel sektor batıyor devamlı ıste calısan bırını bulsana dıyor.Icımde kalıo bnmde benım babam subaydıda yedıgımız ıctgımızden de kesılmıyorduda noldu kac defa mutlu oldn demek ıstıyorum ama soylıyemıosun ıste..3 ablam 2 sı evlı bırı bosandı.Bosanan mantık evlılıgı gıbı bırsey yaptı gıttı evlendı ne oldu olan cocuklarına oldu anne babası bosanmıs gel gıtlerde bır cocuk..En buyuk sevdı hatta kacarak evlendı vermedıler dıye he sımdı maddı sıkıntıları var ama mutlu kocası cocukları yanında..Gelde anlat

Babasının verdiği evi niye istemeyesin yahu o kadar gurur yapıp çocuğu da strese sokma bence.Benim ailem de bir evin kirasını bize veriyolar ikimiz de çalışmamıza rağmen. Şu an ihtiyacımız yok belki o fazla kiraya ama Allah nasip ederd e çocuğumuz olursa o zaman gerekebilir.

bencede neden kendimiz alıcaz dedim canım bunalmıştır o da versin işte şimdi ev için biriktirceği parayı

evlenirken kullanırsınız eviniz hazır olmuş olur...

aileni ikna etçeksin emin ol senin mutlu olcağına bi inansınlar kabul ederler..

Ya aılesındede cok yok tek erkek dıye kendı oturduklarını vermek ıstıolar cokta ahım sahım bır durumları yok yanı o yuzden.Yanı ne gerek var Alah korusun ılerıde bırsey oldgnda tartısma fln nıye laf edılsın kı kendı ımkanmız varken.Zaten ılla o kdr calısmak zorunda herseyı kendı ımkanımızla yapıcaz neye ne sekılde yetıcek yettgı kadaryla yetınıyoruz ama oda razıyken ne yapayım

Para para para bir kağıt parçası mutlu etmiyor sevgi aşk mutlu ediyor hemde çoooook yeter....
Bilmezler nasıl sevdik diyosunuz ama nlamıorlar sizi düşünüyorlar demi kendilerine göre haklılar...Ama dönüp kendilerine bakmıyorlar çok insan tandım bi giyindiğini tekrar giyinmeyen ama mutlu olamayan...
Neyi doğru biliyorsan arkasında dur sakın vazgeçme...
Para yine bulunur ama bak görüyosun burda birsürü bayan mutlu değil boşanıyo tartışıyo şiddet görüyo...

Mutluluk sevgi saygı aşk varsa sakın vazgeçme sakın....

En guzelı cıdden dedgn gıbı..Saygı sevgı oldktan sonra gerısı gelıyor herseyn ustesınden gelınıyor.Bakalım önume tas koymazsa kımse bır adım atıcaz ınsallahhh:Saruboceq:

Eğer sorumluluğunu bılen calışmayı seven bırıyse sorun olmaz bence.Hem acıktanda okuyabılır evlıyken.O ınsanın doğru kişi olduguna ınanıyosan mucadelenı ver derım.Ama tabı anne baba rızasıda cok onemli :çok üzgünüm:

Merhaba herkese,

Ben de de aynı dert.4 yıllık bir ilişkim var evlilik kararı aldık ama bizimkiler başta ses etmedi şimdi istemiyorlar.Nişandan 1 hafta önce biz istemiyoruz bu çocuğu,sana yakışmıyor seni mutlu edemez bize uygun değil falan falan.Serseme döndüm 10 gündür.Napıcam ben inanın bilmiyorumÇok seviyoruz birbirimizi ben iyi bir şirkette çalışıyorum,onunda kendi işi,çok ta iyi işleri,beni el üstünde tutar.hatta çok yakın kız arkadaşlarım bizede seninki gibi nasip olsun derler.Ama gel gelelim bizimkiler yanaşmıyorlar.
Çok canım yandı arkadaşlar.Napıcam bilmiyorum.Zaman mı geçse biraz yoksa hemen mi üstelesem bilemiyorum :(

Merhaba herkese,

Ben de de aynı dert.4 yıllık bir ilişkim var evlilik kararı aldık ama bizimkiler başta ses etmedi şimdi istemiyorlar.Nişandan 1 hafta önce biz istemiyoruz bu çocuğu,sana yakışmıyor seni mutlu edemez bize uygun değil falan falan.Serseme döndüm 10 gündür.Napıcam ben inanın bilmiyorumÇok seviyoruz birbirimizi ben iyi bir şirkette çalışıyorum,onunda kendi işi,çok ta iyi işleri,beni el üstünde tutar.hatta çok yakın kız arkadaşlarım bizede seninki gibi nasip olsun derler.Ama gel gelelim bizimkiler yanaşmıyorlar.
Çok canım yandı arkadaşlar.Napıcam bilmiyorum.Zaman mı geçse biraz yoksa hemen mi üstelesem bilemiyorum :(

Canım bende cok takıyorum kafama ama kucuk ablam usteleme sakın dedı mayıs 10 da gelcekelr ıstemeye ablam usteleme ınada bındırıler ben ıkna etmeye calıscam su nısan cıksında bı dedı..Bence sende kendıne bır destekcı bul derım bırde cok ısrar etmem zamanla sızın kararlı oldgnuzu gorunce ses cıkarmıycaklardır ben oyle yapıammm ve pes etmıycemmm:sm_cool:

Back
X