Yine bir Canan Karatay klasiği :((

Kızlar şu meşhur Canan Karatay ı izledim bugün. Çin'de hamile kadınlara günde 10 tane yumurta yediriyorlarmış. Bebeğin otizim olmaması için. Çöl faydalı mutlaka yumurta yemeliler falan dedi. Ve ben günde 1 tane bile yiyemiyorum. Kızımı hamileyken zar zor hafta 3!kez yiyordum ama bunda hiç :KK43: siz ne yapıyorsunuz yiyebilen var mı??
Cinde börtü böcek kedi köpekte yiyorlar

Ümit aktaşla olan programdan bahsediyorsan ben de izledim. Canan Karatayin söylediği herşeye inanıyorum. caya tereyağ koyup için dedi millet ayağa kalktı saçmalıyor diye.annem dün benim dedem de öyle içerdi çocukken ben de içmiştim dedi cok şaşırdım. İllaki 10 yumurta yiyin demiyor.yiyebilirseniz yiyin zararı yok faydası var diyor. Söylediği gibi beslenebilsek keşke herşeyin dogalina ulasabilsek gerçekten çok sağlıklı oluruz. Ama çok zor. Vücudumuzu dinleyelim ona göre beslenelim de dediler. Yumurtayı miden almıyorsa kendini zorlamanın da anlamı yok. Strese girmek de sana ve bebeğine zarar verir
Herseyin cogu zarar. Kardesim günde 4 veya 5 tane yedi kolstrol tavan yapti üstelik sivilcelendi. Karatayda bazen oyoce sacmaliyor

Meyve sebze yiyin. Veya caniniz cektigi seyler bence. Yumurta cekerse onuda yiyin. Ama abartmadan. Herseyin ortasi yarar fazlasi zarar suyun bile.
Fazlasını yiyemem zaten de. Malesef reflü var bu gebeliğimde mide ağrısı yanma ekşime gibi felaket sorunlarım var Doğuma kadar peşimi bırakmıcak gibi. Dr ilaç veremem dedi yıkıldım. Meyvelerin asitli olanlarını falan yiyemiyorum :(

Back
X