Yine bir cok silik test vakasi

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Adetim iki gün gecikti.
Geçen ay da iki gun erken olmuştum.
Bugun test yaptim bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20160911_122033.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 207
  • 20160911_122002.webp
    10 KB · Görüntüleme: 223
Evet fotoda gorunmuyor ama ben gordugum icin atim bi foto dedimde.
Kizlar benim adetim neden gecikti acaba gecen aydan dolayi mi
Yani gecen ay erken adet oldm bu ay boyle umutlanmalimiyim. Adetlerim cok duzenlidir normalde.
Yani prolaktinim yuksekken bile gununde adet olurum. Doktorda bu ay yumurtladigimi soyledi. Umitlenmelimiyim. Birde adet sancisi cekiyorum olmuşum gibi.
Ama 2 dk falan suruyo.
Oldum diyorum olmamişim

Cnm ben biyerlerde okudum genelde hamile olmadan bikac ayonce adetlerde bi iki gun oynama oluyomus bende iki ay once birgun gec oldum gecen ay da birgun erken oldum adetlerim duzenlidir guzel seye yoralim insallah sebep hamileliktir degilsede strestir kafana fazla takma derim

Allah en kisa zamanda nasib etsin o prolaktin illetiyle hamile kalmak cok zor olabiliyor ben yasadim malesef
Ama suan cizgi goremedim ben bakin o silik dediginiz beyaz renksizse negatiftir malesef pembe ya da kirmizi olmali silikte olsa

Insallah cnm yaaa

Canim erken gebelik testi al ondan yap gec döllenme olabilir...
Yada en guzeli git acile kan ver

Ya kizlar simdi yumurtlama olmadigi zaman adet gecikmesi normal. Daha once prolaktinim yukseldiginde bile hicbisekilde adetim gecikmedi. Bu ay yumurtlamam olduguna gore bu adet gecikmesi stresten de olabilir gecen ay erken geldigi icinde. Birkac gun daha bekleyip adet olmassam kan tahlili yaptiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…