yine bir kayınvalide vakası :S

gencevli

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
149
5
16
35
Adana
Sabaha 2gün önce oradaydık bu sefer gene bahane buldular babannesii gelsnlerde oturalım demişler gitmek istemiyorum dedim birsürü surat kavga ettik "ben onun herseyi değilmişim onlarda onun ailesiymiş ben böyle yapınca daha cok hırslanıyormus böyle yaptığım sürece elime birsey gecmezmiş"cekti kapıyı cıktı içim acımadı bu sefer...beni bu duruma getirenler onlar bıktım sürekli iç içe olmaktan gel deyince gitmemizden sürekli birseylerimize dahil olunmasından...

Bosverrr, bu zamana kadar gittinde ne oldu sanki... bir iki gitme anlasınlar onlarda. Sen hergün kendi ailene gitmek istesen 2. 3. de çakar sana lafları.

Bikac hafta istedigin ayarda gorus kavgayada cevirme. Bi sure sonra alisirlar. İstemiyou. Demede baska bahaneler uret bence. Onlarda sikilir bi sure sonra cagirmaktan

Keske sıkılsalar ama sıkılmazlar sürekli yanlarında olalım istiyorlar...ama dediğin dogru en azından kocam susar

Ben 15 yaşıma kadar babanemlerle beraber yaşadık. Annem ölene kadar babanemin dibinden ayrılmadı. Anneannem uzaktı ona hiç gidemedik annemin o yanı hep buruktur. Babam da çok bırakmazdı. Ama babaannemin hasta döşeğinde altını temizledi yıkadı yedirdi. Babanem öldü halamlar gelen misafirlere dedi ki bizim annemiz çok bakıldı mesela dansmarue nin anneannesi çok zor şartlarda yaşadı ölürken kızı hiç bakmadı.

Annem orda dayanamadı ilk defa kalabalık misafirlerin önünde patlamıştı. Hüngür hüngür ağlayarak cenaze evinden çıktı. Hala görüşmüyoruz.

Yani bunlara yapmasan kabahat. Gelin bakmadı diye arkandan laf ederler. Baksan da gelin kendi annesine hiç bakmadı çok vefasızmış canım diye arkandan laf ederler.

Kendinizi ezdirmeyin kimseye kızlar. Annemden bunu gördüm. Kendi annesini göremediğiyle kaldı..

eşinizin tarafı icin boyle dusunuyorsunuz belki ama anneanneme bizimle yasamasını ısrar etmemize ragmen tek basına yasardı,
fakat gece gunduz bizi arardı surekli ona giderdik, annem calısıyordu ve anneannemle ilgilenmekten kendi islerini bile yapamazdı. babam da annemin haline uzulur ben gunduz gider oyalarım ogleden sonra da cocuklar dershaneden sonra cıkınca orada otururlar, sen haftasonu gününe git gez rahatla birazcık derdi.

yani aile buyuklerinin istekleri hic bitmiyor, kendi anneniz kanınız canınız bile olsa bazen yeter demek isteyeceginiz gunler geliyor ama kırmamak icin bir sey diyemiyorsunuz.
babannesi yeni geldiyse gormek istemesi cok dogal, acıkcası saglam bir bahane bulmuslar.
bu son cagırmalarında anlayıs gostermeye calısın fakat genel zamanlarda yorgunlugunuzu belli eder ve surekli gitmek istemediginizi soylerseniz eşiniz de size daha anlayıslı davranabilir.
olayı senin annen benim annemden çekişmesinden cıkarıp, sizin cekirdek ailenizin ortak karar vermesine donustururseniz rahat edersiniz.

her cağırdıklarında gitmek zorunda deilsin oyuzden canın istediğinde git ve araya mesafe koy yoksa tepene cıkarlar:34:

O gün gittim kızlar hiç sesimi cıkarmadan ama birdha böyle bişi olsun istemiyorum dedim ama dinleyene....bayagi mesafeliyim ama anlamıyolarki bi kere gülmem yeterli aradaki mesafenin yıkılmasına anlamıyorlar napsam anlatamıyorum derdimi kocamda iyice düştü onlara sustum anlamadı konustum kavga ettim anlamadı napıcam nası bi yol izliycem bilemiyorum...sanki ben onlara yapmak zorundayım sanki sanki sanki offff...

Gitmek zorunda değilsin lafları komik sen evlisin adam gideceğiz diyorsa gideceksin yoksa hergün kavga çıkar , ya iyice kavga edeceksin yada uyum sağlayacaksın bekarmış gibi hareket edemezsin zaten evlendikten sonra erkeklere birşeyler oluyor hep köprüyü geçene kadar , bunu evlenmeden oturup konuşmak gerek yoksa hep aynı şikauetleri duyacağız

Gitmek zorunda değilsin lafları komik sen evlisin adam gideceğiz diyorsa gideceksin yoksa hergün kavga çıkar , ya iyice kavga edeceksin yada uyum sağlayacaksın bekarmış gibi hareket edemezsin zaten evlendikten sonra erkeklere birşeyler oluyor hep köprüyü geçene kadar , bunu evlenmeden oturup konuşmak gerek yoksa hep aynı şikauetleri duyacağız

Ben hiçbir zaman gitmycem demiyorumki hergün veya 2güne bir gitmycm diyorum mecbur gitmek zorundayım ailesi sonucta ama işin cılkını çıkarmamak lazım diye düşünüyorum...evlendikten sonra birgünde evrim geciriyorlar anlamış degilim evlenmeden önce istedign kadar konus köprüyü gecene kadar herseye taman herseye peki...bakarken ailesiyle ne kadar ilişkisi vardıki evlenince kudurdu

O gün gittim kızlar hiç sesimi cıkarmadan ama birdha böyle bişi olsun istemiyorum dedim ama dinleyene....bayagi mesafeliyim ama anlamıyolarki bi kere gülmem yeterli aradaki mesafenin yıkılmasına anlamıyorlar napsam anlatamıyorum derdimi kocamda iyice düştü onlara sustum anlamadı konustum kavga ettim anlamadı napıcam nası bi yol izliycem bilemiyorum...sanki ben onlara yapmak zorundayım sanki sanki sanki offff...

Kendi ailenizle görüşme sıklığınız nedir?
Aynı şehirdeyseniz kayınvalideye gittiğinizden daha sık anneniz çağırsın.
Ancak öyle anlar sizi

Kendi ailenizle görüşme sıklığınız nedir?
Aynı şehirdeyseniz kayınvalideye gittiğinizden daha sık anneniz çağırsın.
Ancak öyle anlar sizi

Annem rahatsız etmemek için sık cagırmaz haftada 1bazen 2 ikinci haftayı bulduguda olur ben bir cocukla evliyim ne beklemeliyim:(((

Annem rahatsız etmemek için sık cagırmaz haftada 1bazen 2 ikinci haftayı bulduguda olur ben bir cocukla evliyim ne beklemeliyim:(((

Söyleyin çağırsın o zaman haftanın 3 günü kv lere gidiyorsanız 3 Günü'de annenize gidin.
Iyice bunaltın ki onu,evde kalmayı özlesin, kavgayla sırayla bişey anlatamazsınız.
Siz " sık gidiyoruz annene" dersiniz , eşiniz burdan karım annemi sevmiyor mesajını çıkartır, o yüzden hiç uğraşmayın, sadece onu yorun.

Boşver tavrını koy.
Eşinin de beynine işle her 2 gunde bir gitmeyeceğinizi..
Erkekler çocuk gibiler, onları yönlendirmek bizim işimiz =)

Söyleyin çağırsın o zaman haftanın 3 günü kv lere gidiyorsanız 3 Günü'de annenize gidin.
Iyice bunaltın ki onu,evde kalmayı özlesin, kavgayla sırayla bişey anlatamazsınız.
Siz " sık gidiyoruz annene" dersiniz , eşiniz burdan karım annemi sevmiyor mesajını çıkartır, o yüzden hiç uğraşmayın, sadece onu yorun.

Yorulmaz şikayet etmez birileriyle olmaya bayılıyor evi otel gibi kullanması dert degil tek annesine gideyim die herseye katlanır

Yorulmaz şikayet etmez birileriyle olmaya bayılıyor evi otel gibi kullanması dert degil tek annesine gideyim die herseye katlanır

gozumun onunde haylaz bir oglan cocugu belirdi :) hehe.

bence cocukla inatlasilmaz. Kizimdan biliyorum. Inadina gittikce agresiflesip huysuzlasir. Genelde onun istedigini biraz yaparim sonra aklini baska yere cekmeye calisirim. :). Yada istedigi seyleri bildigim icin o ortami olusturmam, ki hemen tutturmasin diye :)

Kolay gelsin sana gencevlim :)

gozumun onunde haylaz bir oglan cocugu belirdi :) hehe.

bence cocukla inatlasilmaz. Kizimdan biliyorum. Inadina gittikce agresiflesip huysuzlasir. Genelde onun istedigini biraz yaparim sonra aklini baska yere cekmeye calisirim. :). Yada istedigi seyleri bildigim icin o ortami olusturmam, ki hemen tutturmasin diye :)

Kolay gelsin sana gencevlim :)

Hahahahahahhaha aynen öyle tam koca bebek:))) ya ugrasir dermanım kalmadı önceden dedigin gbi kandırıyodum ama benim kendime dahi tahammülüm yok su sıralar kendimi tanıyamıyorumki ben bambaska oldum hayatım bambaska oldu bebek gibi sorumluluklarım geliyo zaten zor geciyo dönemin oyyy oyyy:)))

Hahahahahahhaha aynen öyle tam koca bebek:))) ya ugrasir dermanım kalmadı önceden dedigin gbi kandırıyodum ama benim kendime dahi tahammülüm yok su sıralar kendimi tanıyamıyorumki ben bambaska oldum hayatım bambaska oldu bebek gibi sorumluluklarım geliyo zaten zor geciyo dönemin oyyy oyyy:)))

Cocuk olunca deyisme ihtimali var gibime geliyor :). Ama busefer de soyle yap, bebege boyle bak diye sizi bunaltabilir :).

Allah yardimciniz olsun. Birsekilde rahatlama yollari bulun kendinize, bir sekilde, patlamayin aman sonra olmadik zamanda :34:.

Back
X