• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir kayınvalide vakası :S

Cocuk olunca deyisme ihtimali var gibime geliyor :). Ama busefer de soyle yap, bebege boyle bak diye sizi bunaltabilir :).

Allah yardimciniz olsun. Birsekilde rahatlama yollari bulun kendinize, bir sekilde, patlamayin aman sonra olmadik zamanda :34:.
Değişmez o maalesef;))Bol bol sabır dileyin bana :)))

Herkes kendine bir bakmali.bizdede cok sorun oldu ilk 3 sene.ama sonra anladımki iyilik gbisi yok ölümlü dünya.ne var yani hergpnde görmek isteseler sorun cıkarıcak ne var.eşinin ailesi.eşine deger veriyorsa biraz susmalısın.kendi annemizin babamızın hatalarını kendimiz yutabıliyor aynızamanda eşimizinde sindirmesini saglıyoruz.ama iş kayınvaldye geldgnde sürekli bi şikayet.bende cok yptm bunları sürekli hersey sorun haline geliyordu haklıydımda bıkmıstım.ama düşündüm eşimin ailesi bnm ailem nekdr kötü olursa olsun mesafe koyamassam onlarada koyma hakkım yok.biraz iyi niyetli olalım ve güler yüzlü ölümlü dünya arkdslr.birbirimiz pohpohlamayalım

Back