yine bir köpek inlemesi ve yine aile terbiyesi almamış veletler

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
yaklaşık 1 saat önce kahvaltımı ederken köpek inlemesi duydum hemen balkona çıktım 4 tane 7.8 yaşlarında çocuklar 2 köpeğ ağaç dalıyla vuruyorlar kan beynime sıçradı ses çıkarmadan aşağ indim çocukların yanına gittim nasıl bagırdım şu an hatırlamıyoum hemen köpekleri aldım onlardan ağaç dallarınıda kırdım eğer sizi bir daha göriyim bir dah aköpeklere vururken göriyim tokatlarım öldürürüm sizi dedim çocukla kaçtılar ama olan bana oldu kalbim nasıl acıyor ya ben olmasaydım burası öyle bir yerki köpekler orda inlerken kimse dönüp bakmıyor bir de sinirim bozan apartman yöneticisi bana kızım senin işin yok mu sokaktaki itlerden sanane demesinmi orda tepem attı benim ne zaman nerde ne yapıcagıma siz karar veremezsiniz siz apartman sorumlusunuz lütfen bir daha bana karışmayın dedim ya kızlar ne zaman insanlar düzelicek ne zaman ya

Konunuz 'evcil hayvanlar' bölümüne taşındı,bilginize..

O çocuklara çok da kızamıyorum açıkçası. Ailelerin tutumu da çok etkili. "Kediye yaklaşma tırmalar.", "Sevme o köpeği ısırır." cümlelerine hepimiz kaç kere şahit olmuşuzdur kim bilir. Aile hayvanları zararlıymış gibi çocuğuna aşıladıktan sonra çocuklar da böyle yaklaşımlar sergilemekten çekinmiyorlar.

Son düzenleme:
Çocuklarına hayvan sevgisi aşılayamayan ailelerden de, aklı ermesine rağmen hayvanların sevilecek şeyler olduğunu algılayamayan veletlerden de nefret ediyorum.

Çocuklarına hayvan sevgisi aşılayamayan ailelerden de, aklı ermesine rağmen hayvanların sevilecek şeyler olduğunu algılayamayan veletlerden de nefret ediyorum.

valaha benim deidğim çocuklar gayet yetişkin gibilerdi maşallah ağızlarından küfür eksik olmuyordu
bugünde işe giderken yolda kimsesiz bir hayvan gördüm titiryordu hemen üstümdeki şalı örttüm iş çıkışındada yemek götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…