Yine bir kreş vakası ;(

missingandmygirl

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
1.328
1.609
333
Hatay
Arkadaşlar Twitterda gezerken tesadüfen gördüm. Bu nasıl bir vicdan anlayamıyorum. küçücük çocuklara yapılan bu muamele ne? Resmen el kadar bebeği kolundan savurup diğer tarafa fırlatıyor kadın.Kreslere öğretmen alınırken hiç mi sorgulanmiyor? Kameranın önünde birde bu kadar rahat eden insanlar kamerasiz ortamda neler yapıyor dusunemiyorum bile...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben vermedim

Kendi konumu refer ettim.

Bi kendimi aklayıp sıvıştırayım da

Yok yere 10 gün ceza yemeyem, varam gidem iyi şeyler yazam :bicak:

Kreş,huzur evleri gibi ortamlarda ne yazık ki yüreğinde merhamet kırıntısı olmayan insanlar çalışabiliyor.çocuklar yaşlılar karşılık veremiyor ya bundan güç alıyor bu psikopatlar.
Sıkı denetim ve çok ağır cezalar şart.
Bir de Özge Özpirinci’nin yeğenini hırpalayan bakıcı görüntülerinden sonra iyice kötü oldum.
O annelerin yerinde olduğumu düşündüğümde bunu evladıma yapan kişinin etinden et koparsam içim soğumazdı çok iyi biliyorum.

Arkadaşlar Twitterda gezerken tesadüfen gördüm. Bu nasıl bir vicdan anlayamıyorum. küçücük çocuklara yapılan bu muamele ne? Resmen el kadar bebeği kolundan savurup diğer tarafa fırlatıyor kadın.Kreslere öğretmen alınırken hiç mi sorgulanmiyor? Kameranın önünde birde bu kadar rahat eden insanlar kamerasiz ortamda neler yapıyor dusunemiyorum bile...

Gerekli denetlemeler ne kadar yapılırsa yapılsın. İnsanoğlu maalesef gitgide aklı yerine hayvanlardan daha kötü içgüdüsünü kullanıyor. Dışarı da birisine mi kızdı? Ya gider bebekten çıkarır, diğeri yaşlısından.. Rabbim kalbimizden merhameti eksik etmesin..

Back
X